Skoči na vsebino

Project CARS

B_U_R_I

Recommended Posts

Jaz na PC verziji se vedno po zadnjem "popravku" izpred tedna z nevoznim volanom!?! FFB je katastrofa. Ali je trd, da ga ne premaknes ce pa zmanjsam sile (For in FF) je pa brez vseh informacij (CSW + HUB)...sem spregledal kaksen workaround? Sem zbrisal ze vse custom settinge in profil, na novo calibriral, uporabil nastavitve za svoj volan ....nic...pfuj in pfej ce mene vprasas od tega razvijalca [opa]

Sej to je stvar osebnega okusa, samo kot priporočilo ti dam napotek, da pojdi na uradni forum (http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?22938-Jack-Spade-FFB-Tweaker-Files), preglej to temo, si naloži FFB fajle, jih kopiraj v user dokumente, malo potvikaj FFB v igri (tako v glavnih menijih, kot v menijih pri nastavitvi avtekov), in si najdi vozne reference po svojem okusu.

Tudi jaz sem bil najpej presenečen nad trdoto volana po uradnem patchu in s tem dokaj težko obvladljivo vožnjo, po malce daljšem igrajčkanju z nastavitvami, pa sem končno našel primerno odzivnost volana. Po kratkem treniranju in navajanju, sem na Monzi Junior postavil najboljši čas v time trial-u z MB SLS GT3 in McLarnom MP412C GT3 [owje]

Sem pa tudi sam bentil na začetku zaradi same igre, polno hroščev in težko voznega modela, sedaj pa ima igra spet kar malo potenciala pri meni, da se bom kaj več ukvarjal z njo [smoke]  

Uredil - tauko
  • Odgovori 1,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ja glede užitka se strinjam, samo vseeno moram porihtati FFB, ker me moti tisti občutek nevednosti   Za pomoč pri setupih:  

Murn translate: Naliv je res hud. Se kar ustavim in debelo gledam. PC za 1,2k€ je podn proti 180€ vrednemu PS4.

Tole je sicer malce offtopic... ampak, ko smo lih pri fiziki - bodite veseli, da ni tole portal slo-skating.com

Posted Images

tauko hvala za tole...nisem dosti natancno prejsnjic prebral vsega in spregledal tole vrstico:

Wheel too strong now? -> INCREASE Soft Clip (Full Output)...what? yes that´s right, BTW reduces clipping too.

ko sem to povecal na 7,5 je volan vstal od mrtvih...oz recimo raje zazivel v svojem pravem nacini ;)

zmanjsal sem se v global - tyre force na 70...tako da na grobo je to zdej to.

Grem zdej nadaljevat kariero z clioti in ko grem v bokse, ko me poklicejo in ko pridem ven imam gume vse rdece in avto odnasa u tri krasne...a je to kaj z mojimi nastavitvami narobe (vse je default kar se strategije v boksih tice) je kaj povezano z Jack Spade custom FFB file-i ali sem spet kaj spregledal? Pred 1.4 patchom je to normalno delalo pri postankih v boksih...zdej se pa res pocutim kot bebc no!

To se mi še sicer ni zgodilo,ampak kot je že Arne dejal,so z tem patch-om vse zafrknili. Marsikaj kar so napisali,da so popravili tega dejansko niso. Sram jih naj bo,da tako napiz*ujejo narod. Kdo pri hudiču bo sploh kupil dvojko,če že enka ni dobra.

zdejle sem dal pa tej igri ze toliko priloznosti, da je pac prevec...mogoce cez pol leta spet probam...skoda mojega casa in zivcov za doktorirati, kaj vse je narobe in urejati stvari s tweaki...gonijo naj se nekam s tem rofutom...prow besn sem nase, da sem dal dnar za tole skropucalo...  in ne, zal ne morem refundat, ker sem vzel skateljno verzijo od Damjana

Js tut nemorem refundat ker sm preveč igrau... Zdej koncept špila je zakon.. sam če se u luftu spawnaš na onlike event pa ko greš iz boksov dobiš 1 minuto počasne vožnje ker si seku progo... da ne omenjam kariere brez usakeršenga bonusa oziroma nagrade.. js nevidim ka je tu vredno 50 eurov..

Uredil - FEHIM!

Eno uro na FP v Imoli. Prototipi, jst sm reku da bom stara šola in sm C9 podil naokoli na full boostu. Prlezem na prvo mesto, prot koncu sta mi še 2 za pol sekunde zbila čas, jst pa nism mogu popravt, ker je bil seveda skos en talent tam pocesti, ki se nebo umaknu.

Pride komaj čas dirke (Nevem u kom je fora 1 hr practica za 5 krogov dirke, ampak dobr...), pol avtov majnka, eni trije u luftu, ene 5 en v drugmu, ko se kamera premakne u avto imam že avtomatsko drive through nevem kermu na čast in avto ugasnjen. Komaj speljem, itak živa bedarija po cest, pol me pa še v Tosi en u rit prtiska, da me je samo peljal ke v zit. Najprej se mi pa ni več dal.

Brezveze. Zato mi je pa DR fajn, ker sm za use sam kriv. :D

Brezveze. Zato mi je pa DR fajn, ker sm za use sam kriv. :D

lepse nebi mogel povzeti...se popolnoma strinjam...pa se fun je, ker ves da si nekaj zajenu lahko naslednic tudi popravis (celo zelis si pogruntat kaj je slo narobe)...pri tem skropucalu od pCars pa nic od nic. Zame je pCars najvecji fail letosnjega leta...tako po hypu kot pri dostavljenem produktu [buzara]

Ko si bil na štartu si imel že v brzini (ker tako je v tej igri in ne me vprašati zakaj) in si pozabil stisniti sklopko. Ko si pritisnil na gas,ko je odštevalo čas ti je avto poskočil in dobil si kazensko nagrado vožnje skozi bokse. To se je meni tudi zgodilo :D Je pa res malce boleče,ko vidiš kako se avti premetavajo na štartu (online). Kar neki bug.  Moti me tudi,da ne moreš avta sam upravljati,ko se pelješ skozi bokse.

Lahko bi se zmenili z šefom (Murn) in napisali odprto pismo tem "šalabajzerjem" o tem kaj si misli naša niti ne tako majhna sim racing skupnost. Da jih malo podkurimo. Konec koncev je v igri naš denar. Sicer je pa ful kritik na to igro in morda pa kaj dosežemo,probati ni greh. 

Marskdo jim je pisal. Šefe se tut na RD oglasi kdaj, ampak samo takrat ko svojo rit pokriva. Par tednov nazaj je neki upravičeval bannanje na njihovih forumih ampak takoj, ko se ga je pošlatalo glede bugov in tega, je reku da že rešujejo problem crasherjev(?) in da nč bat. Hmal zatem je reku, da se z RD neda nič ment, ker se ga sam napada.

Ja bogi no. Za 50€ ima vsak pravico do menja.