Skoči na vsebino

Project CARS

B_U_R_I

Recommended Posts

Ja,morda ima on enake probleme v soboto zvečer,da mu rata trd in centrira vedno na sredino  [Joj]

MA DEJ. Nažgan sm ko opica ker pijem že od šihta naprej. Ne mi take pisat ker se mi neda režat.

• Odgovori 1,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ja glede užitka se strinjam, samo vseeno moram porihtati FFB, ker me moti tisti občutek nevednosti   Za pomoč pri setupih:  

Murn translate: Naliv je res hud. Se kar ustavim in debelo gledam. PC za 1,2k€ je podn proti 180€ vrednemu PS4.

Tole je sicer malce offtopic... ampak, ko smo lih pri fiziki - bodite veseli, da ni tole portal slo-skating.com

Posted Images

ta spil dela sramoto vsem AAA racing spilom..in ce si prebral benji linke, ki sem jih nazorno postal...ni vezano na wolan, FFS..nehi ze neki na pamet nabijat no..bo slo?

BTW: kako si opazil spremembo na R9 290 pri sebi po patchu?

Uredil - AliBuggy

Oprosti.Nisem kaj dosti bral kaj se dogaja z FFB,ker sam teh težav nimam. Meni se recimo FFB ni spremenil na slabše oz. se je na boljše,kot sem že zgoraj napisal.Ni nobenega clipinga in ne vem kaj še vse Morda je odvisno kako si si pred tem nastavil. Jaz sem FFB  tweak-nil v datoteki .xml po navodilih Jack Spade-a. Malo si preberi na forumu,tam objavi svoje težave,ker tukaj jih ne boš rešil,ker ravno z tem namenom so postavili uraden forum.

Glede grafike: Ne vem kaj bi lahko opazil? Igra mi že prej ni blokirala,da pa bi testiral,če so mi frejmi poskočili za 3%(ali kontra) pa nimam časa,ker me takšne malenkosti ne obremenjujejo. V opcijah za grafiko imam nastavljeno vse na max in recimo z 30 AI + dež mi igra deluje tekoče,kako pa je z številkami (FPS) pa me ne zanima,važno mi je,da mi igra ne blokira in da moje oko tega ne zazna. 

Sicer pa,če z igro nisi zadovoljen in si igro nabavil preko steam-a ter ustrezaš merilom,lahko zahtevaš refund http://store.steampowered.com/steam_refunds. Itak nimaš kaj zgubiti,ker ti igra itak ni vredu,kot si napisal. Izkušnje z refund.om pa so do sedaj dokaj pozitivne.

Jaz na PC verziji se vedno po zadnjem "popravku" izpred tedna z nevoznim volanom!?! FFB je katastrofa. Ali je trd, da ga ne premaknes ce pa zmanjsam sile (For in FF) je pa brez vseh informacij (CSW + HUB)...sem spregledal kaksen workaround? Sem zbrisal ze vse custom settinge in profil, na novo calibriral, uporabil nastavitve za svoj volan ....nic...pfuj in pfej ce mene vprasas od tega razvijalca [opa]

Ja ni res, volan te heca, če tebi ne dela ffb oz nekako čundo glede minumuma da je mehak, ali max da je pretrd, pomnei da je nek keč v programu, meni na ps4 in na th 500 reč dela, ne vem rečem da kr fenomenlano, ok za igrat oz odlično, tudi če imam fb od 5 do 90% se čuti razlika, sedaj ko so za ps4 nardil update, mi volana samega ne obrača, je na centru, ni zmešnjav, določn povratni učinek, mislim da manjše manj konjev avte je celo malo drugačen, še bolj realen, zanimiv...

Ne vem, ne govorim in NE bom da je špil, sim, da je tole mogoče simulacija, je pa zelo zabanva na pol sim arkada, oz odvinso od vozila, določeni se noro lepo peljeejo, eni meni osebn slabše, ffb ali nastavitve volana, ali trdota, manjši učinek pri manjšem premiku volana, je meni tole prokleto dobr modelirano, težko pa rečem za PC zaračunalnik, in th 500 volan, ker  še nism po novem probal, za faantec pa ne vem, ne morm nič rečt, ker tega nism probal..

sem pa 100% da bo imel faantec problem še večji an ps4 konzoli, pomoje tudi na pc računalniku, grdo bom rekel, nekak se vidi da so delali na th volanu tole reč, ker je reč dobesedno 99% enaka na računalniku ali na ps4 konzolo, to pa je tudi meni več kot prevšeč!, ..če se motim, se oproščam!

Jaz bi recimo naredil Clio cup fun prvenstvo. Avto ima sicer malo bolj čudno fiziko,ampak,ko se ga navadiš je pa prav fino za vozit. Lahko bi bile kakšne formule ala Junior. Je ful zabavno,sploh,če bi vključili še dež in ostale vremenske razmere je užitek zagotovljen ;) Skratka dirkališč in dirkaških serij je malo morje na izbiro,samo se bojim,da v teh časih ne bo ratalo kaj pametnega skupaj spravit,ker je folk na dopustih oz.še bodo in bolj verjetno se bo začelo dogajati proti jeseni in zimi.

Zakaj pa čudna fizika? Men se lepo pelje.

Lahko bi se nardil neki u tem smislu ja. Po angleških progah se nabere ene par layoutou da se začne na bh indy pa konča na bh gp recimo. Take bol junior proge se hude k ps za take avteke.

Kaj pa vem,kot,da bi se po oblakih vozil sem imel občutek. Sicer sem imel tudi pri RL novem RS enak občutek,kot,da je premalo informacij iz koles na volan. Pri R.Clio III RS je boljši občutek,to bo vsak potrdil,kdor je vozil tudi v realnosti. Btw,sem takoj za to,da se odfura kakšna dirka z tem avtom. Lahko tudi v soboto. Lahko se naredi kar na njihovih serverjih in se da geslo(ali pa tudi ne,da se še kdo pridruži).