Mitja Bonča 583 Napisano October 13, 2011 Share Napisano October 13, 2011 Ja slike so res hude. Tudi filmček na youTubu ni slab, čeprav se vidi že na prvo oko, da to ne bo ala GPL (vsaj Cooper is leta 1967 - no vsaj podoben mu je), malce preveč downforca ima tale stvarca. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 13, 2011 Share Napisano October 13, 2011 Tole ne drži... poglej PDF ki je njihov uradni dokument! Mišljeno kot osnova igre (recimo RACE 07, vse ostalo so plačljivi dodatki)...skratka, da ni za časovno obdobje. Več kot je konkurence (iRacing, C.A.R.S., GTR3, rFactor 2,...), bolj se bodo trudili za trg / prevlado...kar je za nas v končni fazi dobro Si je pa iRacing v temu času, ko ni nič...nabral kar veliko privržencev in posledično prednost Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano October 13, 2011 Share Napisano October 13, 2011 Kar se mene tiče, fenomenalno realna fizika niti ni nujna (če bi bila, ne bi vozil wtcc ), meni je važno da naredijo nekaj, kar se logično obnaša, torej realnemu podobno. Če bo fun factor prisoten in se bo lepo peljalo, zakaj pa ne... F1 2011 in TDU2 npr sta meni čisto mimo, še vedno pa zelo rad peljem TDU, ker je enostavno fun in še vedno vem kaj pričakovati ko pretiravam, tudi če je arkada. Back on topic... zna bit, da bom tudi jaz v kratkem kupil in probal. A mogoče kdo ve... če kupiš junior, za nadgradnje plačaš samo razliko ali znova polno ceno? Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano October 13, 2011 Share Napisano October 13, 2011 Samo razliko, tako sem bral. Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano October 13, 2011 Share Napisano October 13, 2011 NP Drugače pa tut js nabavim drug tedn. Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano October 13, 2011 Share Napisano October 13, 2011 Tole že zdej,1 let pred izidom kar seka. Dva kroga s Formulo B z nekaj napakami hehehe, morm si še mal nastavitve za volan predrkat. http://www.youtube.com/watch?v=5m_h64Z1DUY Citiraj Link to post
radioactive112 16 Napisano October 13, 2011 Share Napisano October 13, 2011 Kje downloadate špil? Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 13, 2011 Share Napisano October 13, 2011 Ma to je ena čudna mešanica arkade in malce simulacije, vsaj sodeč to tem posnetku Roberta. Je pa ta nova Imola hmmm... Naj še kdo proba, pa da vidimo... 1 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 14, 2011 Avtor Share Napisano October 14, 2011 Bonča, preko videov boš težko sodil o kvaliteti. Bo treba sprobat. Sam se bojim, da zaenkrat to še ni to. Bom raje počakal, predvidevam, da multiplayerja itak še ni, to je pa meni bistvo simulacij. Če bi hotu offline, se lahko v svojo Xsaro pred bajto usedem, vrtim volan pa sam delam sound effecte - bruuuuum, bruuuuuuuuuuuuuuum. Torej jaz čakam na kakšen kasnejši izid, rFactor2, NTM v iRacing, GTR3,... Predvsem se pa strinjam s Tomažem. Tudi meni je precej pomemben fun factor. Zaradi tega veliko raje vozim počasnejše dirkalnike, kjer so dirke veliko bolj napete, ker se vozi bok ob bok, odbijač na odbijač. Se pa z veseljem usedem v kakšno močnejšo zverino pa jo probam ukrotit. Samo to mi ni najbolj všečno za dirke, ker se ponavadi voziš sam na dirki... Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 14, 2011 Share Napisano October 14, 2011 Men je pa neki predvsem všeč, po videjih se vidi, da bodo novi špili v narekovaju grafično dost lepi in počasi, da poštimajo vsaj pri enem novem špilu odlično igralnost fiziko itd ,pa bo vse skupaj zelo zanimivo.Jaz vseen najbolj upam, da bo odličen GTR3 in rFactor2, pa tudi če slednja ne bosta imela ornk grafiko, igralnost pa zihr. Citiraj Link to post
daks 193 Napisano October 14, 2011 Share Napisano October 14, 2011 Za GTR3 se kaj ve kdaj izide? rFactor2 naj bi do konca leta, ja? Citiraj Link to post
Blaz 5 Napisano October 15, 2011 Share Napisano October 15, 2011 ...nekaj takega ja Sem pa sprobal in ni slabo! Sedaj so na progi lahko tudi še ostali dirkalniki Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 17, 2011 Avtor Share Napisano October 17, 2011 Nov teden, nov update... Sedaj je možno dirkati proti AI. Jao, moram sprobat zadevo, ker tole mi res ni všeč po videu sodeč... Itak je pa dirkanje proti AI bv... Bo treba sprobat online, ko bo ... EDIT: Mi je pa tole dost bolj všeč. Mogoče celo bolj kot iRacing... 3 Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 17, 2011 Share Napisano October 17, 2011 Zgleda kul. Grafično itak. Ampak lasersko skenirana proga še zmer zmaga :wink: Citiraj Link to post
Recommended Posts