Mitja Bonča 583 Napisano May 27, 2015 Share Napisano May 27, 2015 Včeraj sem prvič probal za dobro urco špil. Ja, hmm... Tako, tako. Primerjava z AC je popolnoma nesmiselna, to sem tudi pričakoval. Fizika je bolj kot ne otročja, texture prog in vozil pa se tudi ne morejo primerjati. Edino kar naredi vzdušje je slabo vreme in v dežju je tudi kvaliteta textur boljša, mogoče zaradi špegladtega efekta. Glede prog, najprej sem probal Imolo, obup, res. Nevem kje so dobili layout, ampak je v 40% faljena. Potem sem probal še moj Oschersleben, ki pa je kar uredu zmodeliran. Ampak so pa druge pomanjkljivosti. Recimo, če se zapelješ malo na travo ali pesek, je še vedno občutek, da si na asfaltu. Bom danes še malce probal, da vidim še malce več. Splošno ni tako slabo kot za delno arkado/pol simulacijo. To glede peska in trave se nebi ravno strinjal z teboj. Ko zapelješ v pesek je občutek kot,da si res v pesku in komaj kaj prilezeš ven. Tudi trava zna biti prava past. Da se ne menimo,ko je dež,takrat je prava veselica. Fizika sploh ni tako švoh in ne bi rekel,da je arkada. Sicer res ni kot AC ampak kaj dosti pa ne zaostaja. Si prebral kaj točno sem napisal? Napisal sem namreč malo, to je mišljeno do 30 cm recimo, pa se čuti, kot da nebi bil tam. Saj potem ko zabredeš, je feeling ta ravi, samo meje (prehodi) med podlagami se zdijo ne točni. Fizika, da ne zaostaja? Svetlobna leta... Vsi špili, ki se štejejo za simulacije, bolje simulirajo realno vedenje vozil, tudi 10 in več let stari. Saj se jih da na prste ene roke našteti, ampak vseeno. Če špil nebi imel spreminjajočega remena, ga nobeden nebi niti povohal. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 27, 2015 Share Napisano May 27, 2015 Saj veš,igra je narejena za maso in ne za nas 50 komadov,ki smo nori na simulacije. Ko pride dirkačina na konzole moraš vedeti,da ne bo TOP ŠIT simulacija ampak nekje vmes in to meni ful ugaja,ker je ravno dovolj napeto za dolge dirke,kjer moraš izbrati pravo taktiko lahko pa morda odfuraš le kakšen krog ali dva in se ne sekiraš za miljon nastavitev dirkalnika,samo za fun. Če pa vse to še začini vreme potem je užitek zagotovljen. Ne smeš delati primerjave vsake dirkačine z AC,rF,iRacing,.... ker so vse drugačne kot noč in dan(če jih vzameš pod drobnogled),ampak vsem je skupno,da so simulacije. Če si kupil p:CARS si vzami čas,nastavi volan in grafiko,potem pa le na kakšno dirko online in ne se sekirat,ker ni podobna AC,ampak uživaj v teh zapravljenih eurih Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 27, 2015 Share Napisano May 27, 2015 Jaz imam spil se vedno na polici. Po prvem razocaranju, ko mi na sim masini spila sploh zagnal ni in ko sem na drugi usposobil, ter z default Fanatec volan profilom in ingame settingi sprobal handling sem stvar sicer z adaptacijami nastavitev celo kolikor toliko usposobil da se je vozilo zadovoljivo me je pa na R9 290 razocaral performannce pa kresanje iz menijov. Se jo ne dotaknem dokler ne pride prvi patch...skoda si unicit izkusnjo...zame za tak hype naslov cisto premalo...ji bom pa seveda dal priloznost Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano May 27, 2015 Share Napisano May 27, 2015 Saj veš,igra je narejena za maso in ne za nas 50 komadov,ki smo nori na simulacije. Ko pride dirkačina na konzole moraš vedeti,da ne bo TOP ŠIT simulacija ampak nekje vmes in to meni ful ugaja,ker je ravno dovolj napeto za dolge dirke,kjer moraš izbrati pravo taktiko lahko pa morda odfuraš le kakšen krog ali dva in se ne sekiraš za miljon nastavitev dirkalnika,samo za fun. Če pa vse to še začini vreme potem je užitek zagotovljen. Ne smeš delati primerjave vsake dirkačine z AC,rF,iRacing,.... ker so vse drugačne kot noč in dan(če jih vzameš pod drobnogled),ampak vsem je skupno,da so simulacije. Če si kupil p:CARS si vzami čas,nastavi volan in grafiko,potem pa le na kakšno dirko online in ne se sekirat,ker ni podobna AC,ampak uživaj v teh zapravljenih eurih Saj bom saj sem rekel. Mene špil ni razočaral, saj sem itak vedel kaj pričakovati. Nasprotno, v bistvu sem misil, da bo še dosti slabše, sploh kar se tiče glede fizike. Ziher bom še dirkal, sploh online. Danes žal ni bilo nič časa, še kar sem ga imel, sem delal ne Spielbergu Citiraj Link to post
play 502 Napisano May 28, 2015 Share Napisano May 28, 2015 Keč je gremo iRacinf furat, nas je ne vem 15, nato pa vsi obupajo, gremo PC furat, nas je vsake dni vsaj 3 je več na konzolah, tko da pričakujem da nas bo v roku meseca ali dva na konzolah nekje 30 do 40 kosov..., keč je le en, špil jenarejen za publiko, pa še slab ni, ni pa to neka svinska simulacija, je pa zelo ok za igrat, le upam da čim prej vržejo kak update, da se reči uredijo. Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano May 29, 2015 Share Napisano May 29, 2015 Novi AMD gonilniki : http://www.guru3d.com/files-details/amd-catalyst-15-5-beta-download.html Project Cars - Up to 17% performance increase on single GPU Radeon R9 and R7 Series graphics products Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano May 29, 2015 Share Napisano May 29, 2015 Sem včeraj še malce probal, in sicer Radicala na Nurburgringu GP -> obup! Take fizike še prastari GP1 ni imel, se oproščam, ampak je žalostno. Robniki so v špilu tako malce bolj zaradi lepšega, itak niso funkcionalni. Ta špil je res en hec, prav za muzlarijo, tipa tNFS. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano May 29, 2015 Share Napisano May 29, 2015 Ja sej to vemo usi. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 29, 2015 Share Napisano May 29, 2015 Hahaha za to pa jo nažigamo mi "starčki",ker se želimo spet počutiti kot mularija 1 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano May 29, 2015 Share Napisano May 29, 2015 Hahaha za to pa jo nažigamo mi "starčki",ker se želimo spet počutiti kot mularija No, to je pa lepo slišati. Vsaj nekaj dobrega v tej zgodbi. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 29, 2015 Share Napisano May 29, 2015 (urejeno) jaz sem dalec od kakega pro GT voznika...ampak, da na najtezji tezavnosti in brez vseh pomagal skoz zmagujes za 2 sekunde ali vec je pa ze dolgcas...se dobro, da obstaja letos vec boljsih izzivov...je pa mojemu 11 letniku, vsec ko se vozi po Californi z razlicnimi avti... Performace z zadnjimi Beta AMD gonilniki se vedno porazna...utilizacija GPU in CPU pa se bolj...po dveh letih razvoja, mogoce se leto da bo to na PC platformi igralno, kot je bilo zamisljeno... ce ne bodo popravljen spil vmes ze ponudili pod novim naslovom V2 ...ja NFS (porshe unleshed exluded) se dogaja...eh...upam da res nismo postal razvajeni. AC je svetlobna leta pred tem...sploh ne vem kako so ta dva spila lahko primerjal?!? Uredil May 29, 2015 - AliBuggy Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 29, 2015 Share Napisano May 29, 2015 Kolikor vem so dejali,da je boljše kot GT6 in Forza motosport. Je pa bila to izjava eurogamer.net,ki pa so jo SLIGHTLYMAD studio napisali na zadnjo stran škateljne verzije te igre. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 29, 2015 Share Napisano May 29, 2015 (urejeno) sej pravim...nocem delat krivice komurkoli...samo mene ta spil ne preprica. Tudi PS3, ki sem jo kupil samo zaradi GT5 je sla takoj od hise, ko je AC, po dolgem casu novodobna simulacija na PC prisla... prva, ki me je impresionirala in zarad cesar sem takrat kupil za pol place vudu2 dedicated grafo je bila GT legends Imam AC za hotlapat in izziv samemu sebi ter public tekme Imam RRRE DTM za competitne in leaderborad Imam Dirt: Rally za dogajanje in WTF faktor Imam Dirt 2/3 za lahkotno uzivancijo (s prijatelji) in pirckanje pCars ne vidim nikjer vmes..ni ne tic ne mis....mene kic pac ne preprica Uredil May 29, 2015 - AliBuggy Citiraj Link to post
play 502 Napisano May 31, 2015 Share Napisano May 31, 2015 Danes druga dirka PC na ps4 konzoli, vabljeni! Citiraj Link to post
Recommended Posts