Skoči na vsebino

Project CARS

B_U_R_I

Recommended Posts

Deluje tako vizualno kot mehansko. Nekdo na RD ima pa problem da mu NE deluje. Se zaletava možakar na vse sile čelno pa ni nič. Je še kolega fizično na dom poklical, če je slučajno kakšen setting spregledal, pa je vse tako kot mora bit ampak njemu ne deluje. :/

• Odgovori 1,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ja glede užitka se strinjam, samo vseeno moram porihtati FFB, ker me moti tisti občutek nevednosti   Za pomoč pri setupih:  

Murn translate: Naliv je res hud. Se kar ustavim in debelo gledam. PC za 1,2k€ je podn proti 180€ vrednemu PS4.

Tole je sicer malce offtopic... ampak, ko smo lih pri fiziki - bodite veseli, da ni tole portal slo-skating.com

Posted Images

Enkrat mi je ratalo spojler odlomit (čeprav se je Formula Gulf peljala še naprej enako), drugače pa nič. Sem se zasukal pa je en čelno vame počil, pa ni bilo nič. Vklopljen Full Damage, al mi še kaj manjka?

Deluje demage normalno. Sem včeraj vozil multi pa je enemu pred mano odletelo kolo in sem jo skoraj nabasal. Kot v realnosti je poskakovalo po dirkališču :D Tudi volan ti zategne,če se zaletiš,motor raznese,skratka poškodbeni model deluje tako kot mora. Sem pa tudi sam gledal en posnetek,ko se tip vozi na polno po cesti in zaletava v druga vozila in se na vozilu ne pozna nič,ker ima izklopljen poškodbeni model,samo da si dvigne ogled na YouTube.

Včeraj smo na RD tako dirko sproducirali na Brands GP s klioti da je kr gate trgal. 20 krogov sm bil u bouju za drugo mesto. Oz smo bli štirje kandidati. Po napaki zasledovalcev sm zadnja dva kroga lahko mal popustu. Morm posnet pa na yt spravt.

Včeraj sem prvič probal za dobro urco špil. Ja, hmm... Tako, tako. Primerjava z AC je popolnoma nesmiselna, to sem tudi pričakoval. Fizika je bolj kot ne otročja, texture prog in vozil pa se tudi ne morejo primerjati. Edino kar naredi vzdušje je slabo vreme in v dežju je tudi kvaliteta textur boljša, mogoče zaradi špegladtega efekta.

Glede prog, najprej sem probal Imolo, obup, res. Nevem kje so dobili layout, ampak je v 40% faljena. Potem sem probal še moj Oschersleben, ki pa je kar uredu zmodeliran. Ampak so pa druge pomanjkljivosti. Recimo, če se zapelješ malo na travo ali pesek, je še vedno občutek, da si na asfaltu.

Bom danes še malce probal, da vidim še malce več. Splošno ni tako slabo kot za delno arkado/pol simulacijo.

Včeraj sem prvič probal za dobro urco špil. Ja, hmm... Tako, tako. Primerjava z AC je popolnoma nesmiselna, to sem tudi pričakoval. Fizika je bolj kot ne otročja, texture prog in vozil pa se tudi ne morejo primerjati. Edino kar naredi vzdušje je slabo vreme in v dežju je tudi kvaliteta textur boljša, mogoče zaradi špegladtega efekta.

Glede prog, najprej sem probal Imolo, obup, res. Nevem kje so dobili layout, ampak je v 40% faljena. Potem sem probal še moj Oschersleben, ki pa je kar uredu zmodeliran. Ampak so pa druge pomanjkljivosti. Recimo, če se zapelješ malo na travo ali pesek, je še vedno občutek, da si na asfaltu.

Bom danes še malce probal, da vidim še malce več. Splošno ni tako slabo kot za delno arkado/pol simulacijo.

To glede peska in trave se nebi ravno strinjal z teboj. Ko zapelješ v pesek je občutek kot,da si res v pesku in komaj kaj prilezeš ven. Tudi trava zna biti prava past. Da se ne menimo,ko je dež,takrat je prava veselica. Fizika sploh ni tako švoh in ne bi rekel,da je arkada. Sicer res ni kot AC ampak kaj dosti pa ne zaostaja.

Evo nekdo je mal posnel naše Cliote. (Jaz sem tisti rumeni P4 ki po štartu mota levo.) Škoda da so replayi krneki in pol avtov manjka k se prej diskonektajo kot shraniš replay.

https://www.youtube.com/watch?t=18&v=0rGXIYyNZGw

Uredil - Arne Dopudja