silicijeva dolina 1 254 Napisano May 23, 2015 Share Napisano May 23, 2015 Ja,res je super to spreminjajoče se vreme. Včeraj sem vozil Nordschleife nočno dirko in sem nastavil hud naliv,nato rahel dež,megla in nato zjasnitev. To z gumami ima enako narejeno GT6 in rFactor2. Najbolj realno se mi zdi v rF2,kjer se cesta po dežju lepo suši in se začnejo pojavljati suhe cone in lahko,če še imaš vedno nameščene dežne pnevmatike hladiš na mokrih predelih dokler jih ne zamenjaš. Sem pa včeraj malo "testiral" nočno dežno dirko z 31 Ai vozniki in mi je igra delovala tekoče (tudi na štartu),brez zatikanja ali pa prevelikim padcem frejmov. Pri AC bi po mojem sistem počepnil So pa Ai zelo hitri v dežju,sam pa sem z Gineto GT4 moral presneto pazit kako pritiskam stopalko za plin. Ko pa se je dež umiril se je spustila megla,gume so se ogrele na delovno temperaturo in že sem lahko začel prehitevati in se boriti za večje mesto. Ful je lepo videti med nalivom bliskanje,ki lepo razsvetli okolico in se kar malo vstrašiš Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano May 23, 2015 Share Napisano May 23, 2015 A se da direktno v igri kje nastavit, da kaže fps? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 23, 2015 Share Napisano May 23, 2015 Mislim,da ne. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano May 23, 2015 Share Napisano May 23, 2015 Thank you for letting me google that for you Ctrl-S: display FPS (but with renderer debug overhead). Alt-K: display FPS in HUD (instead of timer). Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 23, 2015 Share Napisano May 23, 2015 Hvala Tomaž za uporabne bližnjice Citiraj Link to post
tauko 6 Napisano May 23, 2015 Share Napisano May 23, 2015 Ok, najraj bi enga tožu baj amerikn stajl Tok nedodelane in hroščate KONČNE verije igre pa še nisem doživel. Problem? No, sej so znani problemi tko kot drugje po svet: občasno nerazložljivo ugašanje igre pri nalaganju karijere, non-stop resetiranje nastavitev avtomobila na določenih dirkališčih (skrajno anojing skoz prenastavljat setupe), čudno obnašanje volana in FFB pri vsakem ponovnem igranju igre, dosedaj se je mehanik oglašal samo pri 125 kubičnih kartih, pa še to z lagom od podnapisov, potlej ga nisem več slišu, čudna dojemanja igre za penale (v snetertonu samo da se dotakneš robnika v prvem ovinku, ti resetira čas ) a ni problema pri jump startu, kjer nekaznovano oddirkaš celotno dirko (kot nekateri bivši tajkuni in politkarji) in še bi kej najdu, sam trenutno mam v mislih sam to, da bi plošček nastavu pod buldožer, ga vrgu pod vlak utopu v vodi, spravil pred strelski vod itd. In glede na teme z vsemi problemi na uradnem forumu, upam, da v SMS in WMD -ju švicajo kot nori pri urejanju fixov. No, sej na splošno mi je igra všeč in še kar uživam ob občasnih izlivih črno zelenga žolča in upam, sam res UPAM, da bojo to v rekordno hitrem času poštimal s petči, če si želijo še potencialnih kupcev v prihodnosti. In res so si upal dat izjavo na škatlo igre, da je to boljša igra od gran turisma in forze (citat je z nekega foruma). No slednje še nisem izkusil, sam v primerjavi z gran turizmom, ji zaenkrat ne seže niti do gležnja, kaj šele da bi jo prekašala. Vsaj s trenutno situacijo ne. Damjan, kaka je pa situacija z PS4 verzijo glede hroščev in problemov? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 23, 2015 Share Napisano May 23, 2015 .... In res so si upal dat izjavo na škatlo igre, da je to boljša igra od gran turisma in forze (citat je z nekega foruma). No slednje še nisem izkusil, sam v primerjavi z gran turizmom, ji zaenkrat ne seže niti do gležnja, kaj šele da bi jo prekašala. Vsaj s trenutno situacijo ne. Damjan, kaka je pa situacija z PS4 verzijo glede hroščev in problemov? Ta citat je dejansko na škateljni verziji igre,ker ga imam in se nekako strinjam,saj so združili vse kar smo si želeli lastniki Forze in Gran turisma v eni skupni obliki. Torej v Forzi je poškodbeni model avtomobilov,ki v GT manjka in obratno je z spreminjajočim se vremenom. Ja,igra je še nedokončana to vemo vsi in kaj je razlog? Definitivno založnik,ki je pritiskal na datum izida,ker so v igri lepi denarci. Mislim,da ima igra dober potencial,ki pa ga bodo zlikali. Meni se nikamor ne mudi. Kolikor sem videl in bral so mojstri pošteno zavihali rokave,da porihtajo špil tako kot je treba. Citiraj Link to post
tauko 6 Napisano May 23, 2015 Share Napisano May 23, 2015 Sej ponavadi je treba krivca takoj iskati v založniku, saj ta vidi potencial samo v denarju, kaj pa kupec dobi v roke na račun tega je pa zgodovina že ničkolikokrat pokazala žalostno sliko ob izdaji igre, ko ta še ni celotno zrela za izdajo. In to so se razvijalci in kreatorji igre dobro zavedali, sploh če pogledamo na n-tič preloženo igro, sam kravatarji imajo zadnjo besedo. Take it or leave it Ja, sej sm sam mnenja da igra ima potencial in združuje to, kar drugi nimajo oz imajo. Kapo dol razvijalcem za to potezo, sam to poj itak potegne maljon problemov kako pa kaj Tako da ne vem, al naj se zdej mal bol posvetim igri, al pustim v mirovanju in se lotim drugih kalibrov, kot so AC, R3E al pa celo kako Race07 nazaj inštaliram. Bonbončki gor al pa dol Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 23, 2015 Share Napisano May 23, 2015 Sedaj sem odfural nekaj dirk na Watkins Glen-u in moram povedati,da tako dobro že dolgo nisem užival na public serverju. Dirkači so bili korektni,mnogo prehitevanj,dvobojev,tudi nekaj rahlih trkov,prehitrih štartov,nujnih postankov v boksih(poškodoval levo kolo,se zapeljal v bokse,kjer so popravili in namestili dežne gume,ker sem izbral napačno taktiko in po dveh krogih spet v bokse ),ampak na štartu pa nobenega izsiljevanja,zaletavanja,... skratka sem nadpovprečno zadovoljen in tudi vem za kaj. Ker "frocovje" ob taki uri že spi in potem nastopimo odrasli,ki vemo kaj je prava dirka in fer odnos na dirkališču. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 24, 2015 Avtor Share Napisano May 24, 2015 Glede na globalno popularnost igre, bos imel ob vsaki uri "frocovje" na serverjih 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano May 24, 2015 Share Napisano May 24, 2015 Tauko, za enkrat kar opazim na ps4 je le ena težava, včasih mal štekne špil, zmrzne grafika, to se vse dogaja on line, nato včasih prideš iz igre ven in volan zabije v levo, in stoji, nato spet dela vse ok, baje iz boksa včasih avto kr stoji na 50kmh, ne gre več, in še ko gledaš replay drugega voznika, ni lepega zvoka le tega vozila, tko da so težave, ampka dokaj minimalne, kako je pa na računalniku pa žal ne vem, pomoje bodo pa tele hibe popravil. Citiraj Link to post
play 502 Napisano May 24, 2015 Share Napisano May 24, 2015 Da ne bo pomote, le na ps4 konzoli! DANES PA ZARES, ZAČETEK URADNI OB 18H, SERVER BO ONLINE ŽE OB 17.30H, WABLJENI!24.05.2015 Začetek ob 18h Trening 15min Trening 15min Kvalifikacije 30min Dirka 15 krogov Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 24, 2015 Share Napisano May 24, 2015 Koliko pa vas je prijavljenih? Citiraj Link to post
play 502 Napisano May 24, 2015 Share Napisano May 24, 2015 Prek psn-ja glede pc špila jih imam 35, pomoje nas bo na dirki do 5 do 10 max, upam da vsaj 5. Poslal sem pa prek psnja prek 130 vabil! Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano May 24, 2015 Share Napisano May 24, 2015 A damage ne deluje v tem špilu?! Citiraj Link to post
Recommended Posts