AliBuggy 1 008 Napisano May 15, 2015 Share Napisano May 15, 2015 AMD sepa z zadnjimi driverji sele letos...lani je imel praviloma, kar vsak mesec nove driverje in kar nekaj je bilo takih da je naredilo kar konkreten boost (14.12) na splosno v igrah ne samo tistih, kjer sodelujejo pri razvoju. Dejstvo pri pCARS je da je to miljonski AAA naslov in ima s strani Nvidie tudi konkreten $ zegn (ingame panoji) in verjetno tudi kaksne njim pisane ingame optimizacije (Physx). Dejstvo je da na PC-ju igra sploh ni optimizirana, saj ne kuri ne kompletnega CPU ne GPU usage-a pa ni vazno kaj je platforma (intel/AMD..NV/AMD). Kdor govori da je to na PC-u zoptamizirano ga malo sracka. Imam tako i7 2600K setup z 780 GTX in tudi I7 2600 z R290...trenutno je AMD zelo hendikepiran pri pCARS...zakaj in kdo je kriv ne bom spekuliral ker veliki igralci imajo to sceno zelo politicno dodelano z razlogi, dejstvo pa je da ima AMD navkljub trenutnemu hendikepu ob ustrezni optamizaciji s strani SMS (ce bo to sploh mozno - Mantle) in AMD inzinerjev se zelo veliko potenciala in je dalec od slabe grafike overall ...govorim za serijo R9 280x/290...kaj sele o cez mesec prihajajoci seriji 3XX. Skozi cas in tudi trenutno sem imel vse zivo grafik in tudi z Nvidio je bilo kar nekaj problemov. GTX 560 Ti SOC je recimo pri BF3 delal artifakte na polno ko si ji dal Ultra nastavitve. Da ne govorim o driverjih ko so se starejse grafe pregrevale in celo skurile. Posplosevaje in prerekanje glede taborov je cist brezvezno. Jaz se vedno cakam na nove driverje in kaksen patch tudi glede FFB na pVARS...drugace pa je uzivancija voziti kariero ker je res vzdusje na nivoju...nekako te postavi v sredino dogajanja. 1 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano May 17, 2015 Share Napisano May 17, 2015 No, tehnikalije na stran, kaj ko bi se mi rajši zmenil za kakšne privat dirke, če nas je usaj ene 10 na voljo? Tale lobby sistem varjante Flatout producira tut zlo podobne rezultate kot Flatout. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 17, 2015 Share Napisano May 17, 2015 Sem sedaj odfural 15 krogov na Nordschleife in me razjezi,ko pofuraš travo z enim kolesom ti že rukne sporočilo,da kroga ne bo štelo Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano May 18, 2015 Share Napisano May 18, 2015 Ja mal je zoprno ker tud zunanja trava prekine čas. Drugač pa robnike lahko jahaš track limit je pa pač track limit. Se mi zdi dobr kompromis da tist nadrkanci ne exploitajo. Sami penali pa niso tak oštri in komot kaj posekaš sem pa tja če je sila. Citiraj Link to post
tauko 6 Napisano May 18, 2015 Share Napisano May 18, 2015 Sem kak dan al dva nazaj mal quick race probal, in prvo kar sm porajtu je, da je v al grafični kodi napaka al pa je napaka v amd drijverjih, ker se čez avtomobile vidijo zadnje luči spredaj vozečih in tudi nekatere obstezne luči se vidijo okol ovinka čez zidove. Mam občutek, da bo v bližnji prihodnosti kar kak ogromen patch za poflikat vse nepravilnosti. Se pa tudi dogaja, da lohk brez problema in kazni na štartu spelješ preden se semafor pozeleni (vsaj pri kartingu gre to brez problema), tko da to s travo in resetiranjem časa je res kr anojing Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano May 18, 2015 Share Napisano May 18, 2015 Jaz tega problema z svetlobo nimam. Jah so bugi sem pa tja sam glede na obseg špila bi blo loh precej slabš. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 18, 2015 Share Napisano May 18, 2015 Špil je še ful nedodelan. Sicer teh grafičnih anomalij nisem opazil ampak je pa ostalih stvari toliko,da glava peče. Zgleda,da testerji niso opravljali svojega dela tako kot bi ga morali in javljali napake,ali pa se ustvarjalci igre enostavno niso potrudili in odpravil tiste ta večje napake,pa čeprav so prestavljali roke izida ravno zaradi tega,da bodo izdali igro tako kot se šika,vsaj tako so trdili v javnosti. Tudi na uradnem forumu sem videl,da je še veliko (angl.: "to do") stvari,ki jih morajo porihtati in nekatere so zares velike napake,ki bi morale biti že zdavnaj popravljene oz odpravljene. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano May 18, 2015 Share Napisano May 18, 2015 Mja. Taka je zdaj stalnica. Dnar so že pokasiral tak da jih lahko gladko boli k. A ste probal vozt tisto trans am kobro? Stroj kot se zagre. Pa iz kokpita je tak pogled kot da bi čez ljubljansk vodovod gledal. Very dobar, rabm en rejs na willow springsih. Edino kar mi fali pri tej špili je en dobe supertouring dlc k upam da ga nardijo in jim brez prpblema dam denarce. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 18, 2015 Share Napisano May 18, 2015 Ne boš vidu takih dlcjev.. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 18, 2015 Share Napisano May 18, 2015 Nikjer nisem zasledil,katere proge so lasersko skenirane? Meni osebno je šlajfa dobra,samo je kar razlika kot od Kunosa. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano May 18, 2015 Share Napisano May 18, 2015 Ne boš vidu takih dlcjev.. Zakaj me demoraliziraš. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 19, 2015 Share Napisano May 19, 2015 danes ali jutri se pricakuje nove AMD driverje, ki naj bi popravili hendikep na AMD grafikah pri pCARS http://www.virtualr.net/project-cars-new-amd-driver-coming-tomorrow Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 19, 2015 Avtor Share Napisano May 19, 2015 A ma kdo kej več informacij v zvezi s pCARS 2? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 19, 2015 Share Napisano May 19, 2015 Nova spletna stran bo kmalu postavljena, sodelovali bomo lahko samo tisti ki smo sodelovali v fundingu pCars1, veliko bolj zaprt razvoj, kej več se pa se zaenkrat še ne ve. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano May 19, 2015 Share Napisano May 19, 2015 Dijo krišto a že naslednjo delat pa še ta ni poštimana. Citiraj Link to post
Recommended Posts