Robert_S 102 Napisano July 15, 2014 Share Napisano July 15, 2014 Videt je hudo , samo šofer pa avto pa delujeta tko , k da jima manjka 90% fizike Citiraj Link to post
Skyman 19 Napisano July 15, 2014 Share Napisano July 15, 2014 upam da bo špil bomba..pa da pofixajo še mal Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 27, 2014 Share Napisano July 27, 2014 Kaj kdo od uporabnikov sloracinga še testira igro? Ali lahko poda realno mnenje glede na konkurenco? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano July 27, 2014 Share Napisano July 27, 2014 Grafika če bi sploh mel kdo dost močn komp, vsaj 2grafe v rangu 300€ in procesor podobn rang. Jaz s svojo mašino lahko poganjam na slabe 50fpsjev, bolj kot ne low-medium grafiko kar ti vzame voljo do igranja. Handling in fizika tak tak, ni slabo ni tut najbolš, eni avti ja drugi ne. Skratka če nimaš mašine za 1500€ vsaj potem ni nič Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 27, 2014 Share Napisano July 27, 2014 To pomeni grafično neoptimizirana?AC ti deluje tekoče? Kako pa kaj sodelujete z kreatorji? Je podoben odnos kot pri AC? Ali se igra v trenutni fazi sploh lahko kosa z rF2 in AC? Sprašujem,ker ko gledam te posnetke na you tube se mi zdi grafika lepa to pa je tudi vse. Ampak nekaj je gledati drugo pa sprobati in občutiti Kdaj pa si jo nazadnje igral? Citiraj Link to post
jrk0 5 Napisano July 27, 2014 Share Napisano July 27, 2014 jaz sicer samo iRacing vozim ze nekaj casa, mam pa tudi pcars, grafika na triple screen komajda dela vozljivo, sicer nazadnje ko sem pred kakim mescom nazadnje zagnal, so ze takrat malo optimizirali, fizika je kar solidna, gt3 se vozi kar dobro, pa bojda prototipi tudi solidni, ampak z iRacingom se ne more pac nic primerjati in to zaradi vecigralnosti, ki je pac dalec najboljsa, ker majo svoj sistem in ljudje v top splitih vozijo zelo hitro in fer Citiraj Link to post
igi 51 Napisano July 27, 2014 Share Napisano July 27, 2014 Jaz sem probal ravno včeraj za kako uro na Brands Hatch. Probal sem BMW 1M, ki ga je skoraj nemogoče obrnit. Čudno, ker je bil še prejsnjic super za peljat. Probal sem mclaren P1,ki je za moje pojme nervozen - več kot pol gasa boljše da ne daš. Clio cup ima prav tako popolnoma zgrešen default setup. Je bila pa tista učna formula super, ful občutka na volanu, da se špilat tako z volanom kot z glasom. Tako da tukaj je bilo že večkrat tako, da so v eni verziji zelo popravili stvari, v drugi pa spet poslabšali. Pa odvisno je od avta. Eni so zelo v redu, drugi pa kot bi vozil najbolj pofl arkado. Tako da tu imajo po moje še največ dela. Multi smo pa že mislim lani vozili na sloracing, pa kar lepo deluje. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano July 27, 2014 Share Napisano July 27, 2014 Starejši avti so zelo dobri, sploh bmw-ji se mi zdijo najbol dodelani, pa kak radical. Tudi mercedez. Renault clio naprimer podn od podna glede voznosti trenutno, on off sistem vožnje kar se tiče gripa. Če hočejo imeti večjo količino ljudi bojo mogl ornk optimizirat, čeprav na ps4 je zgledal kr fino ampak to ni dovolj za pc uporabnike katerim je bila igra v začetku namenjena. Iracing že mogoče tist multiplayer ampak glede vremena in grafike pa nima za burek, fizika še vedno boljša pri iracingu ker je vsaj vozna na vseh avtih, ampak se mi še vedno zdi da avti preveč drsijo. Citiraj Link to post
jrk0 5 Napisano July 27, 2014 Share Napisano July 27, 2014 avti v iracngu ne drsijo ze par buildov, v najnovejsem je pa tire fall off in se ti casi pocasi slabsajo malo vreme nima za burek ne, grafika naceloma tudi ne, ampak na triple screen vse na full je precej solidno. je pa res, da ce bi vozil za alone hotlapping al pa samo malo voznje bi vsekakor vse druga prej kot iRacing sem pCars dosti vozil, tudi multiplayer in s privat folkom je itak vseeno kje vozis, ce so fer Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano July 27, 2014 Share Napisano July 27, 2014 Kot je že nekdo omenil, pri pCars je bolj smiselno govorit o posameznih avtih kot o neki splošni fiziki. Za mene je to še vedno "samo" odlična arkada, ampak eni avti se pa peljejo prav vrhunsko. Sicer smo pa lani (mogoče že predlani?) odpeljali na tem forumu par dirk, kar se mene tiče je bilo odlično... fizika, grafika, online izkušnja in drugi vozniki Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano August 12, 2014 Share Napisano August 12, 2014 Danes sem delal mal screenshote, na polnih nastavitvah mam 10-20 fpsjev. Igrca zgleda res realistično. Drugače pa se mi zdi da bo kar konkurent ko pride ven končna verzija, zakaj? Ker ima vse kar si želimo razen fizike, ampak vse se kompenzira. Grafika, vremenske razmere, količina avtov in prog, boxi, endurance. Mislim da se bo s temle dal tut odpeljat marsikatero dirko, morda tudi ligo. Sploh GT avti se mi zdijo kar dobro obdelani, sicer zdajle že lep čas ni bilo nikakršnega updejta, ampak pričakujem da bojo lepo zoptimiziral in porihtal fiziko do konca za vse avte. Naj še omenim, tile screenshoti niso predelani s photoshopom. Igra nastavljena do max-a pa imam isto fps-jev kot pri assetto corsi na max ki proti tejle grafiki nima za burek. 2 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 12, 2014 Avtor Share Napisano August 12, 2014 AC + PCARS združt Zgleda res hudo Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano August 12, 2014 Share Napisano August 12, 2014 Sm še mal preštelu grafiko na ati kartici za še mal lepše robove. http://s1374.photobucket.com/user/zamex23ss/library/Project%20CARS?sort=3&page=1 Citiraj Link to post
TheAmunraaa 60 Napisano August 16, 2014 Share Napisano August 16, 2014 *slike* Ali bi lahko proSim reuploadal slike, ker je samo default Thumbnail, da si slike prestavil ali zbrisal. drugače pa res izgleda OdličNo. Citiraj Link to post
Recommended Posts