chicharito 3 Napisano December 1, 2012 Share Napisano December 1, 2012 Bi mi kdo posodil račun za par uric? Samo toliko, da sprobam. Mam nov komp, pa si to želim sprobat že dolgo sam nisem imel specifikacij dost dobrih. In zdele bi mi delal, tko da če bi res lahko kdo posodu --> ZS. Če mi bo všeč bom pa itak kupil, ko pride. Citiraj Link to post
Mjugen 35 Napisano December 1, 2012 Share Napisano December 1, 2012 Danes sem našel v folderju C:\Users\mjugen\AppData\Local\CARS\Patches za skoraj 7 GB predhodnih patchov. Sem pobrisal oziroma prekopiral nekam drugam in vse OK, vsaj pri meni. Citiraj Link to post
SkyNet 21 Napisano December 8, 2012 Share Napisano December 8, 2012 Sem nabavil novo grafično in se odločil da nabavim tole pa vidim, da to ni več mogoče saj so onemogočli nakup novega membershipa. Če se da posodit key oz. login bi lepo prosil koga, če bi posodil za kakšen dan, dva da malo preizkusim Bom zelo hvaležen! Citiraj Link to post
TheAmunraaa 60 Napisano December 14, 2012 Share Napisano December 14, 2012 Evo! Privatne dirke s passwordom sedaj delujejo, zato bi lahko spet usekali kakšno dirko 1 Citiraj Link to post
blockhd 1 Napisano December 16, 2012 Share Napisano December 16, 2012 Lep pozdrav! Tudi sam sem ravno nabavil volan po dolgem času... Včasih sem nabijal RF1, zdaj pa dolgo nič... Zamudil C.A.R.S. tool pack purchase.... Bi bil kdo KARITAS pa mi posodu acc za sprobat? Da vidim če je za kaj... Na PM. Hvala lepa! EDIT: Dobil, hvala dobrotniku!!! Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano December 17, 2012 Share Napisano December 17, 2012 Jaz bi tudi Me samo zanima kako je s tem špilom?! S da dobiti kak d/l-able link? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 17, 2012 Avtor Share Napisano December 17, 2012 Tle ti lahko edino kdo posodi svoje podatke za dostop... Citiraj Link to post
jrk0 5 Napisano December 20, 2012 Share Napisano December 20, 2012 gt3 je mljask mljask nom nom, pa bolj optimiziran spil je, lepse laufa, res je vedno bolj zakon Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 2, 2013 Share Napisano February 2, 2013 Če je kdo zamudil in se mu ne da čakati do konca leta, prodam Full Member paket za 40€ (ob izidu bo 50€). Prodano! Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano February 16, 2013 Share Napisano February 16, 2013 Danes sem po dolgem času spet probal zadevo... kot vedno, novi avti, nove proge... probal sem Focusa in Megana (nelicenčno francoz se imenuje žtem ali nekaj takega) po highway 1. Štart 18:00, 60x pospešen čas... večerne barve so neverjetne. Igra bo vedno bolj arkada kot simulacija, občutek vožnje po obali Kalifornije v večernih urah pa je bil vseeno fenomenalen Citiraj Link to post
xpolhecx 0 Napisano March 28, 2013 Share Napisano March 28, 2013 Lp Zanima me če ima kdo dostop do pCars in če je možno dobiti login podatke za kakšna dva dni, da lahko prenesem igro in naredim software za moj display. Kontakt na ZS Hvala Citiraj Link to post
xpolhecx 0 Napisano March 29, 2013 Share Napisano March 29, 2013 Ja ko klikneš na download page se moreš pa logirat Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 29, 2013 Avtor Share Napisano March 29, 2013 Mislim da kimikazejeva objava nima veze s tvojo prošnjo Citiraj Link to post
Recommended Posts