mAxL 1 106 Napisano October 11, 2011 Share Napisano October 11, 2011 Poznam neki folka, ki je odlično vozilo RBR na tipkovnico...ki je daleč bolj simulacija kot iRacing Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 11, 2011 Share Napisano October 11, 2011 hehe maxl.... no comment P.S. : sem se premislil in bom komentiral... ko bodo v RL avtih dirkal s tipkovnicam potem bo tisto kar se vozi na tipkovnico simulacija Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 11, 2011 Share Napisano October 11, 2011 Počak še malo, bomo hmal mel kakšne joystick-e pa tipkovnice v avtih Nazaj na topic; kupim mogoče še danes in sprobam Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 11, 2011 Share Napisano October 11, 2011 Hehe pripravite € SENIOR MANAGER Can CREATE NEW project-specific forum threads Can PM developers GAIN a dedicated sub-forum Can ATTEND meetings Can play ALL builds Can access Game Scripts MANAGER Can CREATE NEW project-specific forum threads Can PM developers Can ATTEND meetings Can play BI-WEEKLY builds Can access Game Scripts SENIOR Can CREATE NEW project-specific forum threads Can WATCH meetings live Can play WEEKLY builds TEAM MEMBER Can CREATE NEW project-specific forum threads Can READ meeting minutes Can play WEEKLY builds JUNIOR Can REPLY to project-specific forum threads Can READ meeting minutes Can play MONTHLY builds SELECT YOUR TOOL PACK: 25000 € (Senior Manager) 1000 € (Manager) 100 € (Senior) 25 € (Team Member) 10 € (Junior) Citiraj Link to post
hollow 18 Napisano October 11, 2011 Share Napisano October 11, 2011 hehe maxl.... no comment P.S. : sem se premislil in bom komentiral... ko bodo v RL avtih dirkal s tipkovnicam potem bo tisto kar se vozi na tipkovnico simulacija Brez skrbi, glede na to, da sem dal v svojih 35 letih "čez" praktično vse kar je izšlo (vključujoč iRacing, GTR2, rFactor, NetKar, pa še kakšno eksotiko, ki jo mlajši verjetno sploh ne poznate) mi lahko verjameš, da vem kaj pomeni voziti s tipkovnico. Kot sem napisal zgoraj, 1. vtis, pa čeprav na tipkovnici je zelo obetaven (če želiš drugače - vožnja s tipkovnico je praktično nemogoča). Volane, takšne in drugačne pa uporabljam že cca 15 in več let. Danes pač nimam časa, da bi se bolj podrobno poigral. In glede na to, da nam "tastarim" dobro znani Doug Arnao bdi nad razvojem fizikalnega modela, sigurno ni slaba stvar, kajne? 3 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 11, 2011 Share Napisano October 11, 2011 Tole se bo grozno končalo. Se ti še zdi? Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 11, 2011 Share Napisano October 11, 2011 Sej upam da ni čist poden...samo 10€ za niti alpha build (kao narejeno 10% špila) enostavno ne dam... Kar se mene tiče lahko grafika trga gate do daske pa me ne gane kaj dosti. Vozni model za nas ki nikoli nismo in najbrž tudi nikoli ne bomo sedeli v pravih raketah težko govorimo o tem kaj je realno in kaj ne. Važno je da ni ala NFS, DIRT, F1 2011 in da je dovolj ljudi s katerimi lahko dirkamo online. Me pa zanima kaj za teh 10€ dobiš ... koliko avtov, koliko pist.... Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 11, 2011 Share Napisano October 11, 2011 Sej vse piše, mal je treba pogledat...za 10€ dobiš vsak mesec novo verzijo (ne pa za časovno obdobje, kot je to nekje drugje )... The current build comes with two tracks (Watkins Glen & Imola) and eight different cars, including known machinery such as the Audi R18 TDI Le Mans winner, the Audi A4 DTM, three different historic Lotus F1 cars, two Radicals and a state of the art Formula Car. Sicer pa če ti ni všeč, se obrneš, greš naprej in voziš tebi ljubo dirkačino (v tvojem primeru iRacing)... Citiraj Link to post
hollow 18 Napisano October 11, 2011 Share Napisano October 11, 2011 Avtomobili so naslednji: Audi R18 TDI, Lotus 48, Audi A4 DTM, Radicali, pa neki izpeljanki formule... Progi: Imola in Watkins Glen Obstoječa imena so seveda izmišljena, ker dogovori glede licenciranja še potekajo. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 11, 2011 Share Napisano October 11, 2011 Zadnji post na tej temi od mene... ker vidim kam pes taco moli... Vprašal kolega ki je kupil in komentar: it is very similar to nfs shift 2 Citiraj Link to post
Blaz 5 Napisano October 11, 2011 Share Napisano October 11, 2011 Da vidimo to čudo Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 11, 2011 Share Napisano October 11, 2011 Naj kdo da kak gameplay gor... Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 11, 2011 Share Napisano October 11, 2011 Res je podobna grafika kot pri NFS2, sam fizika pa kar dost boljša na prvi pogled. Citiraj Link to post
hollow 18 Napisano October 11, 2011 Share Napisano October 11, 2011 Res je podobna grafika kot pri NFS2, sam fizika pa kar dost boljša na prvi pogled. Se strinjam... Citiraj Link to post
Recommended Posts