Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 7, 2012 Share Napisano November 7, 2012 Tnx, sem našel na wikipedii Probal sem to seta čudo. Pelje se zelo lepo, na asfaltu nimam večjih pripomb, na travi pa to še vedno ni prav Potem sem probal še dx11 in se mi je zdelo čisto isto, vseeno pa moram volan postavit pred ekran, da bo feeling bolj natančen Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 7, 2012 Share Napisano November 7, 2012 Mislim da je od danes dalje, zdaj SETA default fizika in ni treba več dodajati -seta. 1 Citiraj Link to post
gogi 1 Napisano November 8, 2012 Share Napisano November 8, 2012 Zanima me če bi ta igra delovala na mojem pcju: Ati Radeon HD4850 512MB Intel core 2 duo E7600 3.06 GHz 2Gb rama ...Verjetno bo kr težka ane? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 8, 2012 Share Napisano November 8, 2012 Ne tole ti bo štekal še bol ko men. Citiraj Link to post
gogi 1 Napisano November 8, 2012 Share Napisano November 8, 2012 Očitno bolj pametno da ostanem na rfactor 1.... Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 9, 2012 Share Napisano November 9, 2012 Kmalu bo dosežen limit, kar pomeni da se igre ne bo moglo kupiti do njenega izida (marec, 2013). Tako, da če je ima kdo namen kupiti (ali nadgraditi obstoječi paket) , naj to naredi čimprej...če ne pa pač ob njenem izidu (dražja 5€) Bomo pa še malce počakali z multiplayerjem, toliko da bodo omogočene še kvalifikacije in dostop do serverja preko gesla (sedaj je odprt za vse). Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 9, 2012 Share Napisano November 9, 2012 Tnx za info. Torej še 25€... si morda zasledil kaj se zgodi s tistimi, ki smo prispevali in potem ne bi doplačali/kupili igre? Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 9, 2012 Share Napisano November 9, 2012 Če je boš sedaj kupil, boš dodal še 20€ svojemu trenutnemu paketu, kasneje ob izidu pa boš moral dodati 25€. Zgodi se to, da boš imel vloženih 25€ in brez igre (25€ se ti bo pač odtrgalo od polne cene (50€), če je boš kupil) Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 9, 2012 Share Napisano November 9, 2012 Ja ja, vse jasno, že plačal - lol - spraševal sem, če tisti ki so dali 10€ in pol ne doplačajo samo izvisijo... Kakorkoli, vprašanje je postalo odveč, zdaj pa samo še moram prodat nek pc, da si kupim Assassins Creed 3 deluxe edition 1 Citiraj Link to post
igi 51 Napisano November 9, 2012 Share Napisano November 9, 2012 Tudi jaz sem predvčerajšnjim nadgradil in moram rečt da mi je tale bemfl super za vozit. Ravno prav ga odnaša, da se da še ujet. Daleč so že časi ko je bilo tole praktično nevozno. Mam pa dve vprašanji: Prvo je če je kje spisek kateri avti imajo gume že optimizirane za to novo fiziko? Drugo je pa to, da imam volan vedno naštiman na 900 stopinj in se ga ne da naštimat na manj. A je za to kaka rešitev? Za kake bolj cestne je to že v redu, formule se pa s tem ne da vozit. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 9, 2012 Share Napisano November 9, 2012 1. Per car tyres not implemented yet - only Formula A and Ford Capri have proper tyres so far. Več o gumah tukaj! Za volan pa nevem, tudi sam ne morem spreminjati stopinj v igri...jih nastavim v igri kar na volanu (Fanatec). Citiraj Link to post
TheAmunraaa 60 Napisano November 9, 2012 Share Napisano November 9, 2012 Kmalu bo dosežen limit, kar pomeni da se igre ne bo moglo kupiti do njenega izida (marec, 2013). Tako, da če je ima kdo namen kupiti (ali nadgraditi obstoječi paket) , naj to naredi čimprej...če ne pa pač ob njenem izidu (dražja 5€) Bomo pa še malce počakali z multiplayerjem, toliko da bodo omogočene še kvalifikacije in dostop do serverja preko gesla (sedaj je odprt za vse). Mislim, da igra še zdaleč ni dovolj končana da bi lahko izšla marca. Kolikor berem forum ima igra še kar dobrih 10-12 mesecev preden izide....ali pa sem zamudil kako pomembno novico Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 9, 2012 Share Napisano November 9, 2012 To tudi meni ni jasno kako naj bi jim do marca uspelo (še ogromno manjka). Drugače je tukaj (stran 36) napisano, da naj bi izšla marca 2013, ampak realno gledano res manjka še kakšno leto, da bo vse pošlihtano. Citiraj Link to post
Recommended Posts