Skoči na vsebino

Project CARS

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 1,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ja glede užitka se strinjam, samo vseeno moram porihtati FFB, ker me moti tisti občutek nevednosti   Za pomoč pri setupih:  

Murn translate: Naliv je res hud. Se kar ustavim in debelo gledam. PC za 1,2k€ je podn proti 180€ vrednemu PS4.

Tole je sicer malce offtopic... ampak, ko smo lih pri fiziki - bodite veseli, da ni tole portal slo-skating.com

Posted Images

• 2 weeks later...

Velike novice za tale špil!

Te tier packe boš lahko kupoval le še kakšna 2 ali 3 tedne, ker SMS (slightly mad studios) dobi enega velikega vlagatelja, ki bo proračun za igro nafilal do vrha (vložek bo približno 1.750.000€).

Edina stvar, ki se bo spremenila bo, da se ne bo dalo več vlagati denarja v igro vse ostalo pa bo ostalo isto (redni buildi, folk bo še vedno meu besedo,...)

Drgač sm jst ta špil kupu kake 3 tedne nazaj in trenutno furam build 174.

špil je vsak teden boljši. Grafika je itak vzeta iz Shifta tako, da popravljajo samo še buge, glede fizike pa se ta redno izboljšuje.

Uglaunem men je špil zaenkrat špica!

In kaj se bo zgodilo ko igra izide in boš imel še vedno paket za 10/25€?

Ja! Vse ostane isto. Če imaš sedaj paket za 25€ boš tudi na koncu dobil popust v vrednosti 25€.

Sedaj je zadnja šansa, da si spremeniš tool pack.

• 1 month later...

Ja; dobro da si me spomnil, da je bla nova verzija v petek :D

Simulacija verjetno ne bo nikoli, to je jasno...bo pa za moje pojme podobno vsaj RACE 07.

Sicer se trenutno vozi "dokaj" solidno, ampak še zmeri ni to to (vodljivost in FF sta boljš, ampak avto čudno drsi)...definitvno pa napreduje.

Sem bil pa prijetno presenečen, ko sem sprobal zadnjo verzijo...sedaj na volanu (verjetno vsi Fanatec volani) prikazuje v kateri prestavi imaš...tole bi lahko skopirala celotna sim konkurenca :P

P.S.: Pagani pa itaq leti [smoke]

Jaz pa ne zmorem sprobat vseh avtov pa prog... prehitro tole mečejo ven :D

Hec na stran, v soboto sem si vzel nekaj časa za test. Definitivno je boljše kot je bilo in verjetno to res ne bo nikoli top sim. Sem se pa kar zabaval ko sem peljal azurno obalo in californio.

Trenutno mi je največji minus (upoštevamo "realnost" tako kot je), da v menijih pri progah ni karte. Načeloma me sploh ne bi motilo, ker pa majo probleme z licencami zaenkrat še nimam pojma kaj bom peljal :D

Jaz pa ne zmorem sprobat vseh avtov pa prog... prehitro tole mečejo ven :D

Hec na stran, v soboto sem si vzel nekaj časa za test. Definitivno je boljše kot je bilo in verjetno to res ne bo nikoli top sim. Sem se pa kar zabaval ko sem peljal azurno obalo in californio.

Trenutno mi je največji minus (upoštevamo "realnost" tako kot je), da v menijih pri progah ni karte. Načeloma me sploh ne bi motilo, ker pa majo probleme z licencami zaenkrat še nimam pojma kaj bom peljal :D

No za težave z progami sem si sam prepisal na list vse proge iz pCARS in zraven napisal prava imena. Tule je pa še tema it katere sem prepisoval: Povezava!

• 2 months later...

Studio Slightly Mad Studios je napovedal kar 10 BMW-jev, ki jih bomo lahko vozili v njihovi prihajajoči igri

Gre tako za stare kot nove avtomobile, med katerimi ne manjkajo niti avtomobili letnika 2012 ter dirkalnik Formule 1.

Seznam:

- 2012 1M Coupe

- 1978 320 Turbo Group 5

- 1999 V12 LMR

- 2012 BTCC 3-series

- 1981 BMW M1 Procar

- 1991 BMW M3 Group A Touring Car

- 1940 328 Touring Coupe

- 2008 F1.08

- 2012 Z4 GT3

- 2012 BMW M3 E92 GT

737537637283f08bd1a7z.jpg