Skoči na vsebino

Project CARS

B_U_R_I

Recommended Posts

Že že, le da je GT5 narejen le za PS3, ne pa kot CARS za ama vse sisteme, ponavadi ni upanja če je reč delana lansirana za vse sisteme na en x, drugo bi bilo, da bo prvo za PC, nato čez pol leta za igralne konzole itd

Nočem bit pameten, nimam pa glih upanja za ta špil, grafika je pa totalno nadmočna!

• Odgovori 1,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ja glede užitka se strinjam, samo vseeno moram porihtati FFB, ker me moti tisti občutek nevednosti   Za pomoč pri setupih:  

Murn translate: Naliv je res hud. Se kar ustavim in debelo gledam. PC za 1,2k€ je podn proti 180€ vrednemu PS4.

Tole je sicer malce offtopic... ampak, ko smo lih pri fiziki - bodite veseli, da ni tole portal slo-skating.com

Posted Images

Tud jaz se strinjam z Play-om.... Portanje med platformami vsaj kar se tiče simulacij se ponavadi končajo klavrno. Je pa tudi res, da je odvisno kaj hočeš, tistim, ki je dovolj semi simulacija bodo najbrž z tem špilom ultra zadovoljni, hardcore manijaki med katere štejem tudi sebe pa pač tega špila po vsej verjetnosti ne bomo kupili. škoda ker grafika in določene zadeve v konceptu so mi všeč.

Zgleda da bo letos zame samo še naslednik NetKar Pro-ja.... ostalo sem več ali manj že odpisal :oops:

Vse se da, to dokazuje RBRally (ki je bil narejen tudi za konzole) in je zame še vedno najboljša simulacija, z naskokom pred ostalimi :)

Drugače pa C.A.R.S. pomojem nebo polna simulacija, ampak neki podobnega kot RACE 07.

1192382454-00.jpg

Ja matr Maxl si me nategnu res si me, danes dobim 22 rabljenih špilov vmes pa kot nov RBR za ps2, to je pa res, RBR se na PS2 pelje fenomenalno-najbolje! Kaj si me nategnu ej...

Keč je da se na duashock in na g25 pelje bombastično na ps2.

Aside from plenty of improved content and features listed below, Build 139 continues the title’s complete overhaul of the Force Feedback and input system as the new build comes with a work-in-progress .exe file for those still experiencing input lag.

024.jpg

Js sm sprobu včeri novejšo verzijo. Stvari se počasi dodelujejo, sicer js še vedno ne čutim tistga filinga na cesti tak ko pri iracingu, sploh ko zaviješ v ovinek se mi zdi ko da vsi avti nimajo nič oprijema, obrneš volan avto pa kr vn rine, to me mal moti ampak verjamem da bo boljš. V zadnjem updejtu so tut dodelal Spa, ki so mu dodal hosto :D in pa dodal so roke na določenih avtih, dokaj kul animacija. Sm odpelal tut proti AI-ju ampak se vidi da se še niso s tem ubadal, 2 ovinek v spa-ju se jih je polovica zabila in vsak ovinek hočejo prehitr odpelat in jih kr vn nese, so prav smešni že nakonc. [smoke]