play 502 Napisano January 27, 2012 Share Napisano January 27, 2012 Že že, le da je GT5 narejen le za PS3, ne pa kot CARS za ama vse sisteme, ponavadi ni upanja če je reč delana lansirana za vse sisteme na en x, drugo bi bilo, da bo prvo za PC, nato čez pol leta za igralne konzole itd Nočem bit pameten, nimam pa glih upanja za ta špil, grafika je pa totalno nadmočna! Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano January 27, 2012 Share Napisano January 27, 2012 Tud jaz se strinjam z Play-om.... Portanje med platformami vsaj kar se tiče simulacij se ponavadi končajo klavrno. Je pa tudi res, da je odvisno kaj hočeš, tistim, ki je dovolj semi simulacija bodo najbrž z tem špilom ultra zadovoljni, hardcore manijaki med katere štejem tudi sebe pa pač tega špila po vsej verjetnosti ne bomo kupili. škoda ker grafika in določene zadeve v konceptu so mi všeč. Zgleda da bo letos zame samo še naslednik NetKar Pro-ja.... ostalo sem več ali manj že odpisal Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 27, 2012 Share Napisano January 27, 2012 Vse se da, to dokazuje RBRally (ki je bil narejen tudi za konzole) in je zame še vedno najboljša simulacija, z naskokom pred ostalimi Drugače pa C.A.R.S. pomojem nebo polna simulacija, ampak neki podobnega kot RACE 07. 1 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano January 27, 2012 Share Napisano January 27, 2012 Mater... zakaj ne naredijo novega RBR? Ajde tale je pa res izjema... oziroma vsaj za PC je bil zakon, sploh pa za tiste čase Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 27, 2012 Share Napisano January 27, 2012 Ja matr Maxl si me nategnu res si me, danes dobim 22 rabljenih špilov vmes pa kot nov RBR za ps2, to je pa res, RBR se na PS2 pelje fenomenalno-najbolje! Kaj si me nategnu ej... Keč je da se na duashock in na g25 pelje bombastično na ps2. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 28, 2012 Share Napisano January 28, 2012 Aside from plenty of improved content and features listed below, Build 139 continues the title’s complete overhaul of the Force Feedback and input system as the new build comes with a work-in-progress .exe file for those still experiencing input lag. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 28, 2012 Share Napisano January 28, 2012 Še ena slika Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 28, 2012 Share Napisano January 28, 2012 maaarija kok pa to dobr zgleda! uf Kako vam je kaj za peljat? Se je občutek že kaj izboljšal napram prvim verzijam? Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano January 28, 2012 Share Napisano January 28, 2012 zgleda res supr... Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 28, 2012 Share Napisano January 28, 2012 Kako vam je kaj za peljat? Se je občutek že kaj izboljšal napram prvim verzijam? Ni še tapravo, res pa da sem 2 verziji zadaj. Poročam prvi petek v mesecu Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 28, 2012 Share Napisano January 28, 2012 Ma bom kupu, takoj k nardijo še multiplayer, ker zgleda res noro. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano January 29, 2012 Share Napisano January 29, 2012 Js sm sprobu včeri novejšo verzijo. Stvari se počasi dodelujejo, sicer js še vedno ne čutim tistga filinga na cesti tak ko pri iracingu, sploh ko zaviješ v ovinek se mi zdi ko da vsi avti nimajo nič oprijema, obrneš volan avto pa kr vn rine, to me mal moti ampak verjamem da bo boljš. V zadnjem updejtu so tut dodelal Spa, ki so mu dodal hosto in pa dodal so roke na določenih avtih, dokaj kul animacija. Sm odpelal tut proti AI-ju ampak se vidi da se še niso s tem ubadal, 2 ovinek v spa-ju se jih je polovica zabila in vsak ovinek hočejo prehitr odpelat in jih kr vn nese, so prav smešni že nakonc. Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano January 29, 2012 Share Napisano January 29, 2012 Men je bla prava verzija še najbolj zajebana, to zdej je pa zmeraj bolj Need for faking Speed. Citiraj Link to post
vettefan 2 Napisano February 3, 2012 Share Napisano February 3, 2012 Formula 1 na voljo v najnovejšem buildu Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano February 3, 2012 Share Napisano February 3, 2012 Povezava! Grafično je pa deleč najlepša tale igra.. Res da to ni tisto kar iščemo v sim igri, sam zgleda res noro ane Citiraj Link to post
Recommended Posts