Skoči na vsebino

Project CARS

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 1,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ja glede užitka se strinjam, samo vseeno moram porihtati FFB, ker me moti tisti občutek nevednosti   Za pomoč pri setupih:  

Murn translate: Naliv je res hud. Se kar ustavim in debelo gledam. PC za 1,2k€ je podn proti 180€ vrednemu PS4.

Tole je sicer malce offtopic... ampak, ko smo lih pri fiziki - bodite veseli, da ni tole portal slo-skating.com

Posted Images

Tolk sem navajen iRacinga, da mi ostalo sploh ne sede.

Tko to je, ene igre mogoče grdo rečeno do drugih, ki so res nekako najbolj realne, recimo meni se v iR pelje Corveta daleč najbolje, kar sem lahko v življenju probal in me je zasvojilo v parih minutah.....

No nekak realno oceno je treba podati, da pozabiš na iR, kot da ga nisi nikoli peljal, pa vem da je to zelo težko, če voziš nekaj profi, nato pa hočeš podati oceni, za nekaj slabšega...

Meni se zdi, da bo C špil sigurno zmagovit po grafiki, ker grafika je nesrmano lepa, sm poglejte asvalt, noro res.Pa le da bo fizika dosti odlična, pa bo mogoče TOP.

• 2 weeks later...

Za igro C.A.R.S., ki je tedensko deležna novih izboljšav, prihaja sedaj še dirkalnik Formule 1. Zaradi zakupljene licence F1 (Codemasters) pa se bo le ta imenoval Formula A. Avtorji za omenjeni dirkalnik obljubljajo tudi uporabo KERSa in DRSa. Dirkalnik Formula A bo na voljo v prihajajočih verzijah.

Več slik dirkalnika Formula A pa si lahko ogledate na

update017.jpg

update015.jpg

Pa smo tam, Wii U bo imel strašno grafiko.Prodajat se bo začel junija ali še kasneje,tako da tudi ta igra ne bo prej kot kaže nared.

Spet bodo naredil igro za vso publiko, tako da počasi se lahko nehamo veselit.