AliBuggy 1 008 Napisano August 14, 2015 Share Napisano August 14, 2015 jep meni vlece dol 2.1GB + dedicated server prav tako mi vlece tudi za Assetto...pa sem ravno spilat mislu Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 14, 2015 Share Napisano August 14, 2015 Najem se,potem pa bo veselo Me zanima kako so kaj dež porihtali,saj so spremenili efekt dežnih kapljic in sledi brisalcev Šala,to za mene sploh ni pomembno,bolj mi je to,da so porihtali podporo za OR,kar za Assetto ne morem trditi,saj se Kunos sploh ne trudi glede tega (vsaj za 1x ne). Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano August 14, 2015 Share Napisano August 14, 2015 Ja tale Oculus je tud mene cist zrajcal in komaj cakam naslednje leto, da se se sam malo spustim v navidezno resnicnost. Sem igral DR na projektorju s 3D ocali in je bilo res impresivno...verjetno je to da si pa cisto notri brez zunanjih morenj pa cisti ownage. Bolj star bolj nor pravijo....simulacije bi morale biti koncno nekako tako, da ti gate trga.Me pa zanima, a casi na progi zaradi tega heca trpijo..Benji? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 14, 2015 Share Napisano August 14, 2015 Ja tale Oculus je tud mene cist zrajcal in komaj cakam naslednje leto, da se se sam malo spustim v navidezno resnicnost. Sem igral DR na projektorju s 3D ocali in je bilo res impresivno...verjetno je to da si pa cisto notri brez zunanjih morenj pa cisti ownage. Bolj star bolj nor pravijo....simulacije bi morale biti koncno nekako tako, da ti gate trga.Me pa zanima, a casi na progi zaradi tega heca trpijo..Benji?Misliš,da bi delal slabše čase ko uporabljaš OR? Ne,kvečjemu boljše,ker imaš zares pregled nad vozilom,globino,tudi mrtvi koti,kot jih imaš na enem zaslonu jih tukaj ni,ker obrneš glavo in že vidiš kaj se dogaja zraven tebe. Vedno sem si želel treh zaslonov,ampak,ker imam majhno stanovanje mi to nikakor ne pride v poštev,za to sem se odločil,da nabavim OR in ni mi žal. Sedaj pa grem malce sprobati nov update. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 14, 2015 Share Napisano August 14, 2015 Fantje, z Vajtos-om sva odpeljala nekaj dežnih krogov z Clio-tom in sva se oba strinjala,da bi bila igra zrela za kakšno fun dirko ali pa celo prvenstvo. Če ne sedaj pa zagotovo v jesensko zimskih časih. Pitstopi porihtani,FFB je fantastičen,gume se lepo obrabljajo,sploh,če imaš dežne in se začne steza sušiti moraš kar hitro na menjavo,ker drugače je poledica. Vozil sem tudi Formula FA in je svetovna. Skratka bo potrebno malce razmisliti o tem in morda narediti vsaj kakšno fun dirko,da se lahko potem zmenimo za kaj več. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano August 14, 2015 Share Napisano August 14, 2015 Mater, pred pou ure sm tut jest vozu. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano August 14, 2015 Share Napisano August 14, 2015 kje se pa pofockate oziramo najdete? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 14, 2015 Share Napisano August 14, 2015 Mene je našel Vajtos ko sem bil na STEAM-u. Lahko bi se dodali in se lepo vidi kaj kdo igra in se nato enostavno pridružiš. Drugače pa saj imamo chat in se lahko zmenimo. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano August 15, 2015 Share Napisano August 15, 2015 Odpri temo, postavi server pa se naredi fun dirka. Citiraj Link to post
TheAmunraaa 60 Napisano August 15, 2015 Share Napisano August 15, 2015 Lahko bi nardili Slo-Racing skupino na Steamu. Itak so skoraj vse igre ki se danes igrajo na Steamu. Če pa še niso pa še pridejo. 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 15, 2015 Share Napisano August 15, 2015 Ja,je ustvarjena skupina in sicer Assetto Corsa Slovenija. Citiraj Link to post
TheAmunraaa 60 Napisano August 15, 2015 Share Napisano August 15, 2015 saj je žeNajdem skupine za AC, DIRT:Rally, WTCC... Ne najdem pa neke splošne ali pa za pCARS. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 15, 2015 Avtor Share Napisano August 15, 2015 Zakaj bi na steam forumu odpiral se en forum, ce ga mas ze tuki? Pol moras pa tam objavljat kdaj bo dirka in tle... Dvojno delo... Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano August 15, 2015 Share Napisano August 15, 2015 Ma samo da vidmo kdo špila onlajn pcars in se hitro joinamo, pusti ti zdej fun dirke in lige in to. Citiraj Link to post
Recommended Posts