play 502 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Na ps4 konzoli! Trening 27.06 ob 19hDirka 28.06.2015 ob 19hAvto: Mitsubishi evo x FQ400Pista: Donington National Server bo on line ob 18.30, vabila pošiljam le do 19h, kdor pride čez 19h bo težko prišel v sobo, pozor! Citiraj Link to post
TheAmunraaa 60 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Jaz sem sicer kupu Early Acess ampak me enostavno ni pritegnila. Niti tik pred releasom. Fizika sploh. Sej je lep špil, sam to ni to. Zej jo pa pač ne mislim kupovat. Bomo vsaj dobili nekaj nazaj od dobičkov. Glede na to da so prodali preko milijon kopij si jo tehnično gledano dobil zastonj. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Miljon tega sranja se da prodat? 1 Citiraj Link to post
TheAmunraaa 60 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Miljon tega sranja se da prodat? Jap...In to v dobrem mescu. Morš študirat, da je to prišlo vn na PS4 in XBONE, ki prispevata največ prodaj. Glede na tole stran na PC ni blo prodanih niti 200k kopij (pa je bil špil znižan cel teden za 25% in 3 dni za 40%). Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Od dobičkov ne dobi navaden uporabnik nič, samo tisti ki so investirali po 10k in podobno. 1 Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Jaz sem sicer kupu Early Acess ampak me enostavno ni pritegnila. Niti tik pred releasom. Fizika sploh. Sej je lep špil, sam to ni to. Zej jo pa pač ne mislim kupovat.Bomo vsaj dobili nekaj nazaj od dobičkov. Glede na to da so prodali preko milijon kopij si jo tehnično gledano dobil zastonj. Še vedno moram doplačat 40€ da jo lahko igram. Kar pa ne mislim. Preberi si pa kar je napisal zamex. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Pa to moraš biti totalno retardiran,da investiraš v razvoj igre 10k. Še bolj moraš biti nor,da investiraš še drugič v razvoj igre,čeprav še prvi del ni dokončan. Citiraj Link to post
TheAmunraaa 60 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Od dobičkov ne dobi navaden uporabnik nič, samo tisti ki so investirali po 10k in podobno. Od dobičkov prve vsak uporabnik, ki je sodeloval dobi nek % nazaj. Zakaj smo drugače mogli paypal mail dat in pa potrdit paypal account? Za pCARS 2 pa ne bo povračil od dobičkov razen, če si dovolj vložil. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Vsak uporabnik pač ne. Mislim da je šlo šele od 100$ naprej če ne celo več. Samo tisti so mogoče bili malenkost deležni nečesa pač. Tisti ki pač kupi igro po ceni ki je pol v trgovini nima nobenih dobičkov. Citiraj Link to post
TheAmunraaa 60 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 (urejeno) Vsak uporabnik pač ne. Mislim da je šlo šele od 100$ naprej če ne celo več. Samo tisti so mogoče bili malenkost deležni nečesa pač. Tisti ki pač kupi igro po ceni ki je pol v trgovini nima nobenih dobičkov. Motiš se. Vsak, ki je kupil toolpack na WMD portalu (tudi za 10€) od profitov dobi nazaj denar. Res je da ne dobi toliko kot tisti ki so dali 45/100/1000€ ampak dobi vseeno. Dobijo vsi na paypal, če pa si dal več k 1000€ pa se lahko zmeniš, da ti nakažejo na banko. Ta denar se bo delil vsake 3 mesece (od izida naprej) za 2 leti, kolikor časa imajo namen podpirati igro. EDIT: še enkrat sem prebral tvoja komentarja. Zgleda da sma na različni valovni dolžini. Jaz sem govoril o tistih uporabnikih, ki so sodelovali že pri alpha in beta testiranju, ne o uporabnikih, ki so igro kupili v trgovini. Uredil June 23, 2015 - theamunraaa Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Kdaj torej dobim kakšen € nazaj? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Nisma se midva nič narobe razumela, če bi prebral na WMD forumu tisti ki so dali 10€ in tudi 50€ ne dobijo nič. Sem šel brat zakaj je bilo treba potrjevat paypal ker sem bil team member že prvi mesec alphe tako da bi vedel za kej takega. Potem piše če bereš da to ne pride v poštev za ljudi ki so samo kupl tisto osnovo igre, veliko več moreš vložit. Kam bi pa pršl če bi nekomu ki je dal 10€ deval denar nazaj? Bi dobil 1€ na leto Citiraj Link to post
TheAmunraaa 60 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Nisma se midva nič narobe razumela, če bi prebral na WMD forumu tisti ki so dali 10€ in tudi 50€ ne dobijo nič. Sem šel brat zakaj je bilo treba potrjevat paypal ker sem bil team member že prvi mesec alphe tako da bi vedel za kej takega. Potem piše če bereš da to ne pride v poštev za ljudi ki so samo kupl tisto osnovo igre, veliko več moreš vložit. Kam bi pa pršl če bi nekomu ki je dal 10€ deval denar nazaj? Bi dobil 1€ na leto Mislim, da bi temule malo drugače odpisal, če nebi dobili vsi: http://forum.wmdportal.com/showthread.php?22332-Time-ago Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano June 24, 2015 Share Napisano June 24, 2015 Bomo vidl kaj bo..sicer dvomim da bojo nam z osnovnim paketom kej deval ampak se pustim presenetit ce dobim denar se bom z veseljem motil Citiraj Link to post
TheAmunraaa 60 Napisano June 24, 2015 Share Napisano June 24, 2015 Bomo vidl kaj bo..sicer dvomim da bojo nam z osnovnim paketom kej deval ampak se pustim presenetit ce dobim denar se bom z veseljem motil Denar boš dobil, če imaš potrjen Paypal račun. Ko se vpišeš poglej, če ti pod imenom piše Verified. Citiraj Link to post
Recommended Posts