silicijeva dolina 1 254 Napisano June 11, 2015 Share Napisano June 11, 2015 Kaj pa ko je na travniku že nov update 1.4. Citiraj Link to post
TheAmunraaa 60 Napisano June 11, 2015 Share Napisano June 11, 2015 Kaj pa ko je na travniku že nov update 1.4. Tisto je samo DLC in ni patch 1.4. Ne vem kdo si je to zmislil. Patch 1.4 je ravnokar prišel na Steam in je velik ~530MB. Tisto na travniku je pa veliko ~150MB. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 12, 2015 Share Napisano June 12, 2015 Zakaj ne bi mogel biti patch? Zararal je datoteko in je skupna velikost 150MB. Sicer pa me itak ne zanima kaj in kako je na travniški sceni,samo omenil sem,ker sem bil prepričan da bo kmalu tudi za nas prišel ta patch,ki imamo original. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano June 12, 2015 Share Napisano June 12, 2015 Kul Zdaj ko je patch bom še dlc kupu. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano June 12, 2015 Share Napisano June 12, 2015 Ce so ga pa danes ponoci sele releasal na Steamu, kako je na travniku potem 2 dni prej...pa s z DLC vred in toliko manjsi? Ne bo stimal neki...sploh pa ni nic kompresiran, ce si pogledal. Anyway: kot berem so popravki bolj kot ne usmerjeni v popravo hroscov na konzolah...nic kaj dosti optimizacije na PC. AMD se zmeri hendikepiran al so se kej zmenil med sabo kdo bo manj trmast Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano June 12, 2015 Share Napisano June 12, 2015 Ma,loh bi bli slabši popravki. Če ste mel dobr ffb ga ne spreminjat ker baje zna zjebat zadevo. Če vam clippa ste pa tko al tko u falusu morte pa popravt. Neki novih avtov je na voljo kot dlc. Kupm dans. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano June 12, 2015 Share Napisano June 12, 2015 po nocnemu poatchu sem danes popoldne dobil se enega 2.8MB...Igro sem sedaj prvic prizgal in koncno R9 290 deluje zadovoljujoce 95-100% kar rezultira tudi primerne frejme 145...na trenutnih settingih, kjer sem prej dobival max 100 je pa utilizacija GPU nihala povprecno okoli 70% in toliko priblizno je bilo tudi frejmov. Ocitno so nekaj postimali...ceprav California se vedno pade tudi do 70%..so pa vsaj frejmi ok Je pa drug hec...CSW volan je ratal trd ko moj ku*ac ob sobotah zvecer in ga centrira vedno na sredino, ne glede na kater profil nastavim (SPR OFF, DPR OFF, ...) sele ko dam FORse iz 100 na 50 se umiri...prej je bil ta profil cisto zadovoljiv. Res pa je da sem imel pred tem custom FFB profile...verjetno to ni problem, ker tudi ko sem umaknil je isto. Arne, a lahko kaj vec poves o FFB tezavi katero omenjas...je to to kar imam jaz? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 12, 2015 Share Napisano June 12, 2015 Ja,morda ima on enake probleme v soboto zvečer,da mu rata trd in centrira vedno na sredino Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano June 12, 2015 Share Napisano June 12, 2015 Dej benji, ce ne znas pomagat ti tudi ni potrebno z brezveznimi opazkam ven hodit...bo slo? Ves ti kaj vec o tem novem FFB problemu po patchu in kako ga resit pri tem super duper spilu? 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 12, 2015 Share Napisano June 12, 2015 Zdaj ne vem točno kaj si mislil z tem,ko si dejal "da ti ga centrira vedno na sredino",ker si omenjal tudi "da je trd kot tvoj ku*ac". Če je govora o volanu je morda krivo,da imaš v profilerju označeno "centering spring". Če pa si dejansko mislil svoj spolni ud,potem ti ne morem pomagati. Btw ti si začel z čudnimi opazkami in primerjavami. Probaj se jih izogibati,da ne bo v nadaljnje prihajalo do pomot! Citiraj Link to post
4matic 12 Napisano June 12, 2015 Share Napisano June 12, 2015 Danes poskusil pCARS. Mi je zelo žal, da imam orginal. Volan se sploh da nastavit na 900°? FFB je kar nekaj. gokarti so vesoljski. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano June 12, 2015 Share Napisano June 12, 2015 @benji: lej nima veze...skoda casa za oba za tole neplodno debato...pozabi, tnx. @Arne: pred patch(i) je volan meni dokaj ok delal kar se FFB tice sploh ko sem dal custom profile za avtomobile...po patchu je spil z istimi settingi na volanu nevozen. Na volanu v profilu FORce stvar delno resi, je pa potem cisto omleden obcutek za cesto...grrr Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 12, 2015 Share Napisano June 12, 2015 Danes poskusil pCARS. Mi je zelo žal, da imam orginal. Volan se sploh da nastavit na 900°? FFB je kar nekaj. gokarti so vesoljski. Seveda se da nastaviti na 900°. Malo poglej na njihovem forumu kako se nastavi. Recimo,da imaš ta volan: http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?22122-G25-G27-SETUP-GUIDE Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano June 12, 2015 Share Napisano June 12, 2015 (urejeno) ok najdu iste nesrecnike s problemi na FFB po patchu http://steamcommunity.com/app/234630/discussions/0/594820656445830333/#p1 http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?30820-Patch-1-4-FFB-reports ....ce bo kdo nabasal na isti stos...torej spet cakamo...to pa je 2 letna miljonska igra in pol...DirtRally je EA, 2x cenej, pa ze zdej svetlobna leta pred tem zmazkom od pCars Uredil June 12, 2015 - AliBuggy Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 12, 2015 Share Napisano June 12, 2015 Mislim,da je problem samo z tem volanom,kajti meni deluje super oz.mislim,da je sedaj še boljši filing. Čuti se vsakršno drsenje,ni mrtvih hodov in venomer vem kaj se dogaja z kolesi. So pa napisali,da so popravli zadevo glede shranjevanja app-ov v igri. To ne drži,ker,ko si enega odstranim se mi spet pojavi,ko grem v naslednji del tekmovanja (recimo iz treninga v kvalifikacije). Drugače pa mi je kar dobra igra. Me pa takšne malenkosti kar malce motijo. Sicer največ igram karierni način,ker mi je zanimiv. Citiraj Link to post
Recommended Posts