mancSLO 1 945 Napisano May 21, 2015 Share Napisano May 21, 2015 Po mojem mnenju stran vržen. Raje Assetto Corso kupi, če še nimaš... Je v akciji ta vikend! Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano May 21, 2015 Share Napisano May 21, 2015 Tkole ko mal komentarje berem sem mal v dilemi, da bi si kupil špil za PC. Se splača nabavit ali je to denar stran vržen? Odvisn kaj hočeš od špila. Če bi rad zabavo ki dobr zgleda in se počutš kot en dirkač pol bolš zadeve kot ta pcars ni. Če bi rad bolj striktno simulacijo fizike pa dej raj AC. Men ni čutit stran vržen denar, imam pravilo da če padeš pod 1€/h je denar povrnjen. 50 ur u nekem takem špilu je pa kr hit. Na RD hostajo club evente s polnimi gridi in to multiclass. To sem iskal v špilah že dolgo. Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano May 21, 2015 Share Napisano May 21, 2015 AC--> Meni najboljša simulacija za vozit, najboljši ffb in občutek drsenja. pCARS -> Veliko contenta, ffb in fizika za AC iRacing-> dobra fizika, najboljša simulacija za online tekmovanja, je pa daleč najdražja. RaceRroom racing experience -> nekaj free contenta, osebno najslabša za vozit. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 21, 2015 Share Napisano May 21, 2015 Tako kot je že Dopudja napisal,če ti je všeč,da dirkačina ponuja dnevno nočne cikle,spreminjajoče vreme,polno dirkališč,prečudovito grafiko,zadovoljivo fiziko vozil,dober zvok,dobro kreirano karijerno pot,nasveti inženirja med dirko,velik nabor vozil,...potem nabavi p.CARS. Če pa ti je želja voziti simulacijo,ki je to zares čistokrvna simulacija,sicer še ne dokončan izdelek,lepa grafika,brez spreminjajočega vremena (razen megle),brez nočno/dnevnih dirk,velik nabor avtomobilov,modov,lasersko skenirane proge,skratka simulacija,ki veliko obeta in če si zagret sim racer potem ti bo AC pisana na kožo. Lahko pa si tako kot jaz in si nabaviš vse,kar se začne z besedo "sim" Citiraj Link to post
Sm0ky 1 Napisano May 21, 2015 Share Napisano May 21, 2015 Hvala za odgovore =) Ja AC igram kot nor in je res super game....sem raje na sim kot pa arkade.Tale pC pa tud super zgleda sam igrau še nism iz partisa pa nimam vole dol vlečt sm raj na original igrah. Uporabnik Play bi lahko akcijo naredu =)) Lp Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 21, 2015 Share Napisano May 21, 2015 Daleč od tega,da bi bil p.CARS arkada. Drugače sem jaz prvo probal travniško verzijo in me je tako zagrela,da sem zadevo tudi kupil. Drugače jaz tudi ne prakticiram travniških varijant ampak sem želel pred nakupom poizkusiti. Ni mi žal nakupa,ker igra je dobra,sicer tu pa tam kakšna napaka,ampak bodo že porihtali. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano May 21, 2015 Share Napisano May 21, 2015 Sm0ky, kakšno akcijo bi play lahko naredu? Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano May 21, 2015 Share Napisano May 21, 2015 Enako. Par strani nazaj sm napisal kaj sm naredu - Travnik, zalaufau, peljal 3 kroge, zapru, kupu. Citiraj Link to post
Sm0ky 1 Napisano May 21, 2015 Share Napisano May 21, 2015 To je blo v smehu napisan....mišljeno akcija igre za cca 20€=) Sam hec, da nebo slabe vole =) LP. Citiraj Link to post
Sm0ky 1 Napisano May 21, 2015 Share Napisano May 21, 2015 Dodajte me na steamu "fon.anze" pa bomo kako odpeljal. Grem po nakupih na steam =) Lp Citiraj Link to post
play 502 Napisano May 22, 2015 Share Napisano May 22, 2015 pc ZA pc na zalogi! Mi je Ruf gt3 zelo podoben po fiziki, kot v iracingu, je slabši, a vseen zelo odličen! Citiraj Link to post
taurus 0 Napisano May 22, 2015 Share Napisano May 22, 2015 pc ZA pc na zalogi! Mi je Ruf gt3 zelo podoben po fiziki, kot v iracingu, je slabši, a vseen zelo odličen! Ruf je zakon, 90% vseh samo nega špilam, kje se da pa kake nastavitve najdet? kakšn mimo prpiči se sam prah dvigne Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano May 22, 2015 Share Napisano May 22, 2015 pc ZA pc na zalogi! Mi je Ruf gt3 zelo podoben po fiziki, kot v iracingu, je slabši, a vseen zelo odličen! Ruf je zakon, 90% vseh samo nega špilam, kje se da pa kake nastavitve najdet? kakšn mimo prpiči se sam prah dvigne Edit Setup ko si u garaži. Mimo pa lahko prpiči kdo zarad različnih razlogov. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 22, 2015 Share Napisano May 22, 2015 Znižaj naklon spoilerja vsaj za pol pa boš ti tut lahk mim šibu Citiraj Link to post
play 502 Napisano May 23, 2015 Share Napisano May 23, 2015 Je kak špil, da če si na dežnih gumah, včer smo žgali CLIO CUP, naštimal sem ker je bilo vidno da bo padal dež, sprva dežne gume, 5 korogov je bilo suho, gume se niso preveč obrabile, so se pa prve zelo pregrele pregrevale, nato pade malo megle se gume mal ohladijo, pade dež se čist ohladijo, ima sploh kak špil to funkcijo,(iRacing mogoče, ASETA?) da se guma ko je hladneje, ko rata hladneje ohladi. Nor filing, špil me preseneča. Tudi nor filing je, ko naštimam da gre vreme 25x hitreje, čas stoji, vreme se pa prokleto hitro menja za 4 kombinacije, ne vem, dež, mal bol dež, megla, huda megla, nato sonček, vse se dogaja v 15 minutah, posledično ker vozimo 30 minut kvalifikacije, imaš vremena različnega toliko da prav študiraš kaj boš naredil, noro no. Citiraj Link to post
Recommended Posts