Skoči na vsebino

Project CARS

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 1,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ja glede užitka se strinjam, samo vseeno moram porihtati FFB, ker me moti tisti občutek nevednosti   Za pomoč pri setupih:  

Murn translate: Naliv je res hud. Se kar ustavim in debelo gledam. PC za 1,2k€ je podn proti 180€ vrednemu PS4.

Tole je sicer malce offtopic... ampak, ko smo lih pri fiziki - bodite veseli, da ni tole portal slo-skating.com

Posted Images

Sam to z vremenom je res noro. Sem sel 10 krogov po Monzi z LMP1, dal 3 slote , sync to race , zacel se je v soncnem vremenu , pol se je ful pooblacil , zadnjih par krogov je bla pa totalna megla  , nisi vec vidu brake pointe  , takoj zgubu 3 mesta k sem prepozn przlajfu [champ]

Sam to z vremenom je res noro. Sem sel 10 krogov po Monzi z LMP1, dal 3 slote , sync to race , zacel se je v soncnem vremenu , pol se je ful pooblacil , zadnjih par krogov je bla pa totalna megla  , nisi vec vidu brake pointe  , takoj zgubu 3 mesta k sem prepozn przlajfu [champ]

Res je, mene so kupili sam z dinamičnim vremenom, ko se sredi tekme uščije in dejansko se mi splača iti v bokse zamenjat gume, ker delam po 3s boljši čas potem z wet gumami. Res epic.  

@AliBuggy ... probaj nasnet win update in se enkrat directx. Drugo kar lahko probas da zazenes igro kot drug windows uporabnik. Zadnje case imajo igre kar precej tezav z permissions

tnx SaL3 za konstruktivno pomoc...sem tudi to ze probal..check and check...but no go for me...kot se za marsikoga kot je po tujih forumih brati :(

Redno spremljam tako steam forum in tudi uradnega kakor tudi RD, stvar zna biti malo bolj kompleksna, kot zgleda na prvi pogled.

Sem pa prej na projektorju probal (na masini kjer PC dela) z xbox360 kontrolerjem in zgleda, da sem igri delal krivico. Ponoci sem v naglici zgleda nekaj spregledal glede settingov, saj je bilo na kontrolerju dejansko s starim AMG 6.3 merdzo zelo teko vozit se po ravnini, ko sem ga na polno pribil (brez vseh assitov seveda) kaj  sele kontrolirat idealno linijo v ovinkih...vsec (res pa da dirkacin ne votim na gamepad)!

Upam da na moji dedicated "racing" masini cimprej zrihtam/zrihtajo. Sem ze mislil da sem stran vrgel denar...ampak tole zna biti na volan res dobro (opazil sem da je vec vrst Fanatec volan profilov...izbralo mi je privzeto napacnega).

Jooj, sem šel v pro pa career mode GT3 in se vreme v 5 krogih 3krat spremeni hehe. Bo treba kej lažjega začet, ker 1 dirko nekako naredim na podiumu, drugo, ko pa je mandatary pit, pa kar nekaj... [ok]

V videih sem zasledil Porsche 911 GTE/3, pa me zanima, kako to da so uspeli pridobit licenco Porscheja? Sem mislil, da je rezervirana izključno za EA Games? Razen če je tisto ''RUF'' ,kot v iRacing?

Nov pogled, da vidiš celo notranjost, on board je meni tudi fenomenalen, sm težko je vozit prek njega...

Na ps4 konzoli pa dela špil odlično, hitr nalaga, vse ok, grafika čist ok, na trenutke zelo lepa, fizika že na ploščke res odlična, na volana še nism probal, tko da je reč super...

Clipo cup mi je prokleto nor..

Tako bom rekel. Sm si jo potegnu sam da pošlatam preden vržem 50€ u vodnjak. Navijem vse na ultra (Nimam top-end kompjutra samo ponavadi vse našopam in pol znižujem stvari, ki mi niso pomembne...) ter pogledam tisto miljardo nastavitev, potegnem sliderje tam kamor smatram, da mi paše in zalavfam Cliota. Super zadeva, sicer FFB po defaultu na G27 je popolna štala samo nism imel časa se poglabljat, me je bolj fizika zanimala. Se pelje, tako kot bi si človek mislu. Prestavm na Sierro, dobr filing¸ko spelje rit v 3pm kadar se turbina zavrti. Še obvezn MB E190, nič kaj velik drugače kot u AC z izjemo polomljenga FFBja. Na tej točki sm odkril še gumb za kamere, tako da sem vozu u helmet cam z look to apex in tiltom na 100. Res lepo. U shift2 je biu helmet cam podn od podna, ker ni šlo skupi s fiziko. Isto kot če bi z eno roko drva žagal z drugo pa košarko igral. Končno še E30, pri katerem me moti da nima 6 brzinskega menjalnika. Če je DTM spec bi skor zihr mogu imet, ker motor se obrača na 9 jurjev.

Potem se spomnim, da ima ta špil vreme. Obvezno nastavim na storm in se postavm na Brands Hatch. Se peljem 1km, pogledam replay, zaprem špil in jutri popoldan kupim.

Me ne zanima če je v AC lepš al pa bolj realistična fizika, ko sm jst to vidu in si predstavljal kakšna zanimiva jeba se je v takih nalivih furat so mi prodal izdelk brez dvakrat pomislt. To je to, za moj okus.