silicijeva dolina 1 254 Napisano May 7, 2015 Share Napisano May 7, 2015 Grafični gonilniki posodobljeni? Je mašina dovolj močna za to igro? Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 7, 2015 Share Napisano May 7, 2015 Maš mogoče kak program pržgan kot je dxtory, fraps, afterburner? Afterburnerja imam res prizganega, samo se nisem imel problema z njim. Se enkrat instaliram iz Steama...lahko da je slo kaj med instalacijo narobe...i hope Citiraj Link to post
tauko 6 Napisano May 7, 2015 Share Napisano May 7, 2015 V čem je fora, da je na steamu digitalna verzija špila 50 ojrov? Hm, pa že so rilisal 1.2 patch Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano May 7, 2015 Share Napisano May 7, 2015 Maš mogoče kak program pržgan kot je dxtory, fraps, afterburner? Afterburnerja imam res prizganega, samo se nisem imel problema z njim. Se enkrat instaliram iz Steama...lahko da je slo kaj med instalacijo narobe...i hope Ce imas logitech volan , najprej zazen logitech Profiler potem pa spil , to je problem k se vlece ze par let Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano May 7, 2015 Share Napisano May 7, 2015 Haha, zabavno zdajle vozim clio cup in se sredi kvolijev ulije dež, jst pa še brez dobrega časa :-) sama vožnja me pa za enkrat bolj na kak Gran turismo spominja, kot pa hudo simulacijo, ampak, sem šele par dirk odpeljal in nekaj hitrih krogov z mkvarnovim gt3 dirkalnikom. Vzdušje je res carsko, vse okoli na stezi se nekaj dogaja, pa uni twiti, ki ti jih kao feni pišejo v karieri so carski dodatek:-) Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 7, 2015 Share Napisano May 7, 2015 Igra je kar dobra in ful optimizirana. Najbolj se mi dopade Lmp1,2,saj se ful dobro peljejo. Tudi karierni način je všečen. Sploh pa je super,ko vidiš kako se vreme spreminja,pa sonce te ful zaslepi,sploh ko vzhaja in zahaja. Sicer nisem niti pričakoval,da bo super truper simulacija,ker to ni,ampak je pa zanimiva in nekako GT6 in Forza v enem,kar sem si vedno želel. Citiraj Link to post
Ecislav 7 Napisano May 7, 2015 Share Napisano May 7, 2015 Sem zadovoljen. Tako zelo se v večigralskem načinu kake dirkačine že dolgo nisem zabaval 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 7, 2015 Share Napisano May 7, 2015 (urejeno) Ce imas logitech volan , najprej zazen logitech Profiler potem pa spil , to je problem k se vlece ze par let Nimam Logitech volana (Fanatec GT3V2 zadnji driverji) imam pa Logitech misko in setpoint driverje...in sem vse v trayu ugasnil tudi Afterburner Sem sedaj se enkrat iz steam sveze povleceno zalaufal, pa ista zgodba hmmm ...zgleda da nisem sam http://steamcommunity.com/app/234630/discussions/4/613957600529895394/ Kera beda...Dirt Rally je Early Access pa Assettoo sem tudi v razvoju kupil nikoli z nobeno igro tezav...to sem pa res hotu sprobat pa takle Uredil May 7, 2015 - AliBuggy Citiraj Link to post
marcy 60 Napisano May 7, 2015 Share Napisano May 7, 2015 Tudi jaz pozitivno presenečen, fizika ni na nivoju AC, samo je pa bolj fun kot AC, career mode, epic tweeti in obvestila, AI je boljši in ne vozi v faking koloni in ko en počaki vsi počakajo. Dejansko je agresiven. Grafika nenormalna, ko pride nevihta med dirko, pa hit skočiš v bokse po dežne gume. not bad. avtov/prog dost, serij pa tudi, zdaj sem lepo začel z kartingom. Profil ti lepo analizira in ti kaže veliko zanimivih podrobnosti o online/career itd. Sem dober za par 100 ur verjetno. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 8, 2015 Share Napisano May 8, 2015 sem sedaj instaliral na drugo masino (I7, HD7950, 8GB, Win8,1) in je stvar delala, tako da s steam accountom ni kaj narobe. Bomo videli kaj bodo uredili developerji, ker takih z mojim tezavam se javlja vedno vec. Tudi zadnji beta 15.4 driverji niso pomagali. Prvi kratki vtisi so pa meni bolj mlacni. Meniji metro stil je prva stvar ki me je odbila, poleg tega so se pocasni. Nastavitve volana in privzet profil je tudi zalost, nisem pa se imel casa poglabljat bolj natancno. Izklopljeni vsi asisti voznja z 911 po Dubaju...hmm...kako bi rekel da bi ostal politicno korekten? Za gamepad je tole igrat. Volana in stopalk pa skoraj ne rabis, ker je dalec od pristnega obcutka.Grafika je ze super, samo to ne odtejta obcutka pri voznji. Pri meni je od zacetnega navdusenja padel rating do rahlega razocaranja...prevelika pricakovanja zgleda. Bom se malo poskusil kasneje in se ne bom obupal...mi bo pa tole cakal na stalazi kot kaze se nekaj casa. Se zgodi Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 8, 2015 Share Napisano May 8, 2015 Žal ti morem povedat da imaš isto grafično ki sem jo sam prej posedoval, ne vem sploh kok lahk igraš razen če nimaš fullHD ekrana. Meni so meniji štekal zarad grafične in deloval počasi. Za assiste pa pazi, ker tudi če jih izklopiš v nastavitvah včasih ostanejo v igri, tako da moreš pogledat če so še kr tam in jih potem ročno izklopit da ji res ni. Citiraj Link to post
DDF1 170 Napisano May 8, 2015 Share Napisano May 8, 2015 Včerja sem čisto paddel v cliote, moram reči da je prav zabavno če ne celo najbolj zaban špil za vozit. Grafika je res vrhunsko narejena, fizika sicer ni AC, ni pa spet totalna arkada. AI je soliden, se ne pustijo preveč zafrkavat Končno igra ki je ven prišla in me je pozitivno presenetila. Mclaren P1 je tudi top zadevca. Ostalega še nisem uspel niti probat, ker sem s clioti začel kariero Upam, da bo kaj akcije preko neta. Aja če kdo ve kje dobiti nastavitve za T500 bi bil zelo hvaležen. PS. Ker sem nabavil preko Steam, bom imel igro ki sem jo pred pol leta naročil na Amazon viška. Če koga zanima naj mi piše na ZS. Cena: 30 EUR (pride pa 21.05.) Citiraj Link to post
marcy 60 Napisano May 8, 2015 Share Napisano May 8, 2015 @Alibuggy meni pa meni deluje super fast, za razliko od AC, kjer klikneš in čakaš 1s da odpre in zagrabi. pri Pcars je meni 5x bolj hiter in tekoč. Imam pa na 770gtx komaj 60-80 fps na high nastavitvah, ko je bil dež, sem moral znižat neke nastavitve, da ni štekal. za ultra tako rabiš verjetno grafično tipa 980 za 600+eur. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 8, 2015 Share Napisano May 8, 2015 Žal ti morem povedat da imaš isto grafično ki sem jo sam prej posedoval, ne vem sploh kok lahk igraš razen če nimaš fullHD ekrana. Meni so meniji štekal zarad grafične in deloval počasi. Za assiste pa pazi, ker tudi če jih izklopiš v nastavitvah včasih ostanejo v igri, tako da moreš pogledat če so še kr tam in jih potem ročno izklopit da ji res ni. To ni primarna masina kjer igram simulacije je masina, ki je namenjena projektorju ter XBMC/KODI, se pa na njej normalno odspila tako Dirt3/Grid2 na XBOX 360 gamepadih...se bebast GTA 5 dela lepo 50-60 fps...na 1080p. Navita je na 1050/1400 in ji nic kaj dosti ne manjka. Preden sem dobil R9 290 sem jo imel v racing masini in tudi nisem imel tezav, res pa da ni bilo se teh novih spilov kot so Dirt Rally, AC, in sedaj pCARS. Ko sem ponoci sprobaval pCars tudi ni bilo nekih slabih fps-jev, tako da tako slaba pa spet ne more biti no. Ampak nima veze...bomo videli kako je s spilom ko bo problem odpravljen, se vedno srcno upam da sem imel samo slab dan vceraj in da ima igra kaj vec potenciala kot je kazalo po hitrem in povrsnem testu. Uzivajte. Citiraj Link to post
F3bo 0 Napisano May 8, 2015 Share Napisano May 8, 2015 Evo kdor je na steamu sem naredu grupco imenovano Project Cars Slovenija, lahko me dodate za kako organizirano dirko F3bo. Citiraj Link to post
Recommended Posts