Skoči na vsebino

Project CARS

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 1,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ja glede užitka se strinjam, samo vseeno moram porihtati FFB, ker me moti tisti občutek nevednosti   Za pomoč pri setupih:  

Murn translate: Naliv je res hud. Se kar ustavim in debelo gledam. PC za 1,2k€ je podn proti 180€ vrednemu PS4.

Tole je sicer malce offtopic... ampak, ko smo lih pri fiziki - bodite veseli, da ni tole portal slo-skating.com

Posted Images

Prednaročila so pa po zelo različnih cenah. A gre za isto zadevo. Na steamu je 50€, na Playgame pa 31€ npr?

Uff 26, sory.

OK. Na steamu je vključen :

• The Limited Edition Car Pack
  • The Modified Car Pack

Težava ej le ena, limited je pičlih en vem 5e dražji, ampka morm kupit 7 kosov navadnih da dobim 1x kos limited, ker pa imam prodanih do danes 3-4 kose, skor za pc nič, ne bom dobil limited,

Kako pa je kaj z postanki v boksih (taktika),so leteči štarti in kakšna je online izkušnja ter kakšna se ti zdi voznost (fizika,poškodbeni model,...)? Prednaročil igre definitivno ne bom,ker vidim,da zelo radi prestavljajo izid igre. Ko pa bo izšla pa jo bom kupil. Po tem kar vidim na spletu in to kar Selčan in ostali posnamejo je videti kot Gran Turismo 6. Zelo velik minus je,da ni modabilna,to pomeni,da se bomo morali zadovoljiti z tem kar bomo dobili.

Btw grafika je lepa,ampak kar me moti so dežne kapljice. Dežne kapljice na dirkalnikih se ne nabirajo tako kot je prikazano v igri,ker so vetrobranska stekla na dirkalnikih premazana z posebnim premazom ali pa folijo kot jo poznamo z vizirjev motorističnih čelad,da klapljice dejansko drsijo v nekih ravnih črtah. Dobro,to je malenkost,ki pa samo dokazuje,da se po mojem izdelovalci niso tako potrudili,da bi igro vsaj malo približali simulaciji in so poslušali zavaljene bogate fantke in njihove želje implementirali v igro (pač današnja taktika izdelovalcev iger "plačaj in mi ti izpolnimo željo"). Sicer pa nočem biti preveč kritičen, bom pa pljuval po dolgem in počez (ali pa tudi ne) ko bom igro sprobal.

Postanki v boksih so, trenutno so umaknal animirane ljudi ki menjavajo gume in jih bojo dodal z updejtom malo po izzidu igre, taktiko lahko določiš pred dirko in tudi spreminjaš vmes. Prav tako glede kapljic na šipi so že v delu grafične izboljšave, da bodo kapljice drsele in podobne stvari, nekaj bolj podobnega drive clubu. Fizika za GT serije je za moje pojme super za vozit, pri ostalih avtih je tudi vredu, seveda ne dobiš toliko povratnih informacij kot pri AC ampak vse je dovolj vozno da lahko uživaš v vožnji, fizika veliko boljša kot pri gran turismu ali forzi naprimer. Poškodbeni model odličen fizično in grafično, prav tako ti lahko razpali engine če nisi previden, se mi je zgodilo zadnjič v LMP seriji v zadnjem krogu dirke. Skratka za 31€ kolikor zahteva play za njo se definitivno bolj splača kot pa assetto corsa na začetku! Čeprav prideta še 2 ali 3 dodatki.

Bom kar citiral ko me je marko vprašal za primerjavo z iracingom 

iRacing sem vozu pred kake slabe pol leta nazadnje in mi ni tako všeč kot pCars, določene stvari se čutijo boljše kot pri pCars, ampak ker je iRacing sestavljen iz samih dirkalnikov če primerjam samo te..morem rečit da se mi pCars bolj dopade, avte se lahko ujame in vozi na robu, GT in tudi LMP klase so super za vozit..navadni super in cestni avti mogoče malo manjka filinga, sploh pri avtih na sprednji pogon se to precej opazi. Bil sem presenečen nad Lotusom 49, super za lovit drifte in vožnjo, tega bi lahko primerju skoraj z AC. 

GT serije so res super za vozit, sploh GT3 z vso pestro izbiro kjer imaš mislim da 6 različnih avtov in vremenske razmere. Je pa grafično zelo požrešno :D

Če koga danes še zanima kaj več bom streamal vretno kar večino dneva, lahk pridete na chat kej vprašat 

Ja itak, pač dvd verzija cel špil, pač igraš lahk vse in carer in prek neta, kot je meni jasno!

(Ceno sem dal nulo-moj zaslužek, še za pc-jaše častim pošto iz uk do slo...)