Mitja Bonča 583 Napisano April 13, 2015 Share Napisano April 13, 2015 Noro. Škoda res ker nima AC fizike. Ampak vseeno nio videti slabo, glede fizike govorim. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano April 13, 2015 Share Napisano April 13, 2015 Kar se tiče fizike se mi zdijo določeni avti veliko boljši za vozit kot v R3E. Tako da določeni avti so dobra zabava in ko pride celotna verzija ven jo kupim ker mislim da je vredno. Ima vse kar rabiš, postanki, endurance, vreme, seveda pa brez high-end kompa ne moreš tole poganjat Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano April 16, 2015 Share Napisano April 16, 2015 Danes sem testiral obsežno pcars, morem rečit da so tudi clioti postali vozni, prav tako filing v vseh avtih tak da lahk voziš lepo na limitu..s slick gumami seveda ne gre po mokrem če je kdo gledu moj stream potem ve kaj govorim Jutri ob kake 10 zvečer pa bom ponovno streamal tokrat tudi s kamero od prave vožnje in ne samo ekrana 1 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano April 17, 2015 Share Napisano April 17, 2015 Jaz sem danes naročil ta špil. Tudi mene resno zanima kakšna bo fizika vozil, grafično pa pomojem nimamo kaj kometirati. Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano April 17, 2015 Share Napisano April 17, 2015 Sem sprobal igro. Samo na mojem računalu je zadeva katastrofa. Sicer mi je padla dol čeljust, ko sem videl kaj vse špil poseduje. Ogromno še ne videnih prog, končno vožnja ob morju Pa avtomobili so povsem ok izbrani, malo tega malo onega. Meniji so odlično narejeni, tudi kalibracija in zaznava kontrolerja deluje super. Vse okoli same vožnje me je navdušilo, šele ob takem špilu vidiš kaj vse res manjka Assetti. No, ko sem zadevo pognal, sem igral na diapozitivih, čeprav je bilo vse na off, kar jim nekako ne oprostim. Ne vem za kake komponente je špil narejen, da dela na ful max, samo tole je za moje pojme pretiravanje, saj nima vsak doma pod havbo I7 in 16 Gb rama, ter grafo za 400 ojrov?? Ali pač.. Saj pravim, ostalo me je navdušilo, samo da pa zadeva deluje tako požrešno me pa ni Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano April 17, 2015 Share Napisano April 17, 2015 Ne rabiš 16 giga rama, najbol je važna grafična..js lahk zdej v izi igram z gtx780 prej sem imel ati 7950 pa je folgala sam na 30fps.zdej igram na 60+ frejmih pa še večino stvari na high Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano April 17, 2015 Share Napisano April 17, 2015 In kako mate že vi ta špil? Ne pride šele maja? Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano April 17, 2015 Share Napisano April 17, 2015 Ja pre order je na Steamu, tko kot je bila AC. Moj je bil s travnika, ker sem sprobal, če zadeva deluje na moji kanti. No, do izzida prvotne verzije bo še nekaj časa, tako da vmes šparam za novo kanto, špil bom pa zelo verjetno nabavil, ker ima morje odličnih stvari. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano April 17, 2015 Share Napisano April 17, 2015 Igro je možno igrati že (malo na pamet, malo zares) vsaj 1 leto. Pač je bilo treba sodelovati na kickstarterju pri projektu. Jaz sem igro takoj kupil v celoti in imam ves čas možnost igranja in testiranja vseh updatov (posodobitve še zdaj prihajajo vsak dan) Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano April 17, 2015 Share Napisano April 17, 2015 Js sicer samo team mamber tako da bom mogu doplačat 20€ za končno verzijo, 1 mesec nazaj sem še bil prepričan da je ne bom kupil, ampak po testiranju zadnji teden sem si spremislil saj mi je fizika postala veliko bolj všeč. Igro sem sicer kupil med prvimi pred kakimi 2 leti in jo testiram od takrat naprej. Tomaž lahko se mi danes pridružiš na streamu pa odpeljema mal online. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano April 17, 2015 Share Napisano April 17, 2015 Kako recimo, če primerjamo z ac fiziko, realno? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano April 17, 2015 Share Napisano April 17, 2015 Bolj mi je všeč ko r3e trenutno, naprimer lotus 49 se pelje meni osebno zelo lepo in dokaj podobno kot v AC seveda manjka malo filinga ampak je zelo solidno, tudi gt3 avti maš filing za hitrost in se da terat skoz ovinke. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano April 17, 2015 Share Napisano April 17, 2015 Mitja, če boš primerjal z AC, boš po moje razočaran, to je dejstvo. Igra pa vseeno ponuja več kot dovolj zabave (in pri večini avtov tudi realnosti), da je super zabavna za vozit Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano April 17, 2015 Share Napisano April 17, 2015 Fizika itak velik slabša od ac-ja, je pa zato na vseh ostalih področjih igra toliko bolj dominantna..fizika pa tudi ni tako slaba da ne moreš uživat v vožnji in prehitevanju Citiraj Link to post
Recommended Posts