zamex23 1 242 Napisano January 18, 2015 Share Napisano January 18, 2015 Troll na troll. Itak da so s špila Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 18, 2015 Share Napisano January 18, 2015 Sej to so alive slike... Aja sem mislil da so iz špila, ker s tisto pištolo za formule čakajo, da bodo odvili gume Ja pač imajo Clioti nekoliko večje vijake, ne... Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano January 18, 2015 Share Napisano January 18, 2015 Troll na troll. Itak da so s špila So, ampak je ujet taprav trenutek. Ker animacije so še zlo "tko tko", a bodo tud to uredil, delajo na tem. Kako si pa kaj zadovoljen s FFB in fiziko nasploh, meni se zdi, da jim gre kar dobro in je govorit, da je pa zdaj pCars en simcade, že kar malo mimo? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano January 18, 2015 Share Napisano January 18, 2015 Mislim da beseda simcade dobro opisuje to igro, če primerjaš fiziko še vedno ni baš neki, ffb in kako čutiš avto pa še manjka kar dosti da bo za kako dirkanje na nož tako kot pri ac-ju ali pa r3e kjer majo to odlično porihtan. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano January 18, 2015 Share Napisano January 18, 2015 Zamex, kateri del dirkanja na nož v AC je za tebe dober? Za to je pCars od začetka multiplayerja odličen (testirano tudi na tem forumu), fiziko je pa treba po par mesecih spet probat, ker že dolgo nisem... včasih se avti konkretno spremenijo. Nazadnje ko sem probal bi pa tudi jaz to opisal kot simcade... Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano January 18, 2015 Share Napisano January 18, 2015 Mislim v tem pomenu da čutiš avto in kaj se z njim dogaja, čeprav to ma r3e še boljše kot pa ac Zdej ko ni več fps dropov v ac se lahko dirka na nož, pustma prvo dirko Sm sprobal včeraj mal pCARS in P1 mal po šlajfi, nisem zvozu 3 ovinke brez da me je odnesl v ograjo, enostavno ni filinga ka se z avtom dogaja, samo nenormalen pospešek in avto zgubi kontorolo, grem stavit da ko pride v ac se bo držal ko prliman. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 18, 2015 Avtor Share Napisano January 18, 2015 Jaz pCARS še nisem imel priložnosti testirat. Kako je v primerjavi z recimo Race07 serijo kar se tiče fizike? Glede grafike vidim, da mu daleč naokrog nihče ne pride blizu. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano January 18, 2015 Share Napisano January 18, 2015 Tudi grafika ni nič posebnega, ker ga s kompom ne morem poganjat več kot na low-high zahtevah, na ultra vse pa lahko delam takšne screenshote ki jih vidiš, bi rabu 2 grafične za 400€ zdle Drgač pa v primerjavi z race07 ne vem če bi lahk primerju glih, ker že tak dolg nism vozu, ampak se mi zdi da je pcars kljub temu da je mal brez filinga vseen boljši Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano January 18, 2015 Share Napisano January 18, 2015 Mislim v tem pomenu da čutiš avto in kaj se z njim dogaja, čeprav to ma r3e še boljše kot pa ac Zdej ko ni več fps dropov v ac se lahko dirka na nož, pustma prvo dirko Sm sprobal včeraj mal pCARS in P1 mal po šlajfi, nisem zvozu 3 ovinke brez da me je odnesl v ograjo, enostavno ni filinga ka se z avtom dogaja, samo nenormalen pospešek in avto zgubi kontorolo, grem stavit da ko pride v ac se bo držal ko prliman. Tomaž, pa si se kaj pozabaval z nastavitvama master scale (pribl. 45 do 55) na spindlu v car setupu in tire force (100) v ffb setupu volana? Ker sem tud jaz pred 2 tednoma spet zagnal pCarse (prej od konc marca trikrat max) in sem rekel isto. No, pol sem mal povišal še master gain (65) v Thx profilerju in je zadeva takoj precej bolj odzivna. Je pa res, da je, kar se tiče FFB setupa še vse vsaj meni dokaj nejasno, nobenih navodil, na kaj kakšna sprememba vpliva. No, sprememba zgornjih treh nastavitev že precej pomaga. Bodo pa do izida še marsikaj spremenil, kaj pa bo našlo svoj prostor šele v pCars2. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano January 18, 2015 Share Napisano January 18, 2015 Js si v 10 minutah nastavim volan potem pa še samo detajli, tako da že imam tako kot mi paše in me vseeno ne prepriča. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 31, 2015 Share Napisano January 31, 2015 Vse bodo imeli: Lepo grafiko,super animirane pitboxe,spremenljivo vreme,dnevno-nočne dirke,...samo fizika pa bo šepala 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 31, 2015 Share Napisano January 31, 2015 Kako pa veš? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano January 31, 2015 Share Napisano January 31, 2015 Ker jo že vozmo 2 lete. 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 31, 2015 Share Napisano January 31, 2015 Kaj imajo do sedaj fiziko pošlihtano v nulo? No,če jo do sedaj niso porihtali je tudi do izida ne bodo. Probal pri kolegu in od tistega builda,ki sem ga jaz snel z neta za pokušino in do zadnjega ni sprememb v fizikalnem obnašanju avtomobilov. Je pa grafično pravi bonbonček,to pa je tudi vse. Citiraj Link to post
Recommended Posts