igi 51 Napisano December 29, 2014 Share Napisano December 29, 2014 Včeraj sem po dolgem času malo probal tole. Presenetilo me je, da sta bila samo dva serverja online. A res tako malo ljudi vozi to igro? Včasih se spomnim je bil lobby veliko bolj obljuden. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano December 31, 2014 Share Napisano December 31, 2014 Včeraj sem malo vozil pCARS. Fizika se izboljšuje, sicer še ni na nivoju AC, ampak počasi gre na bolje. Je pa nedvomno (vsaj zame) veliko boljša kot v RRRE. Glede grafike je pa itak pred vsemi Tudi delovanje se mi zdi precej bolj tekoče kot je bilo prej. Citiraj Link to post
Skyman 19 Napisano January 2, 2015 Share Napisano January 2, 2015 A je ze kej bolj napredovala fizika itd.. Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano January 2, 2015 Share Napisano January 2, 2015 Ne tolk, samo grafika napreduje Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano January 2, 2015 Share Napisano January 2, 2015 Včeraj sem po dolgem času malo probal tole. Presenetilo me je, da sta bila samo dva serverja online. A res tako malo ljudi vozi to igro? Včasih se spomnim je bil lobby veliko bolj obljuden. Saj veš, kako je z mp-jem in z vsemi mp funkcionalnostmi. So v delu (NDA!). Zato tudi ni več online sessionov, v TGC bo po 6.januarju spet zaživel testing, zares pa še nekaj časa ne bo. Lahko pa naredimo en session in boš videl, kakšno je stanje. Jaz sem nazadnje bil v mp-ju ene par mesecev nazaj in sem pol dal pCarsom voljno. EDIT: Aja, a morda kdo razume najnovejše FFB nastavitve? Citiraj Link to post
igi 51 Napisano January 3, 2015 Share Napisano January 3, 2015 No saj razumem da se testira. Jaz sem vozil že kar precej časa nazaj, ko smo celo s slo-racing dirkali, pa je bila že takrat MP koda zelo v redu. Čudi me le da je tako malo zanimanja, ker je bilo pol leta ali leto nazaj serverjev kot toče. So se vsi zgleda preselili v AC Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano January 3, 2015 Share Napisano January 3, 2015 No saj razumem da se testira. Jaz sem vozil že kar precej časa nazaj, ko smo celo s slo-racing dirkali, pa je bila že takrat MP koda zelo v redu. Čudi me le da je tako malo zanimanja, ker je bilo pol leta ali leto nazaj serverjev kot toče. So se vsi zgleda preselili v AC Če bereš med vrsticami (zadnji stavek pred EDITom), je jasno, zakaj ni zanimanja. Sploh takoj, ko je število avtov preseglo 20. Ko so začeli fiziko spreminjat, je šel MP v .... Se spomnim, ko smo imeli v TGC-FGC in MPC še poskuse in enostavno ni šlo. Ampak zdaj je baje precej boljše, čez 3 mesce bo pa sploh. Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano January 4, 2015 Share Napisano January 4, 2015 Evo, po (res) dolgem času se morda premika. V sredo imamo GT3 Dubai GP session ob 20:30 (za pričakovat ene 30+ voznikov), si lahko pogledata na forumu (TGC - OFG tema), ta bo izgleda poleg testiranja tudi bolj namenjena dirkanju. Če koga zanima in se strinja s pravili, naj Ziggyu ali pa Elmotu pošlje pm. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano January 17, 2015 Share Napisano January 17, 2015 To + AC fizika! Ne rabim 100 let nič več drugega 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 17, 2015 Share Napisano January 17, 2015 Se strinjam Mitja Citiraj Link to post
igi 51 Napisano January 17, 2015 Share Napisano January 17, 2015 Uauu tista s clioti... Neverjetno Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 17, 2015 Share Napisano January 17, 2015 Sej to so alive slike... Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano January 17, 2015 Share Napisano January 17, 2015 No ja, predno "bodo te slike (pitstop) meso postale" bo še nekaj časa minilo, so pa pridni. Nimam prav veliko pojma o fiziki, a se mi zdi, da gredo v zadnjem času še bolj v pravo smer. Imam včasih občutek, kot da je AC vožnja po bob stezi, pCars pa po snežnem kanalu. Citiraj Link to post
igi 51 Napisano January 18, 2015 Share Napisano January 18, 2015 Sej to so alive slike... Aja sem mislil da so iz špila, ker s tisto pištolo za formule čakajo, da bodo odvili gume Citiraj Link to post
Recommended Posts