Skoči na vsebino

Project CARS

B_U_R_I

Recommended Posts

Včeraj sem po dolgem času malo probal tole. Presenetilo me je, da sta bila samo dva serverja online. A res tako malo ljudi vozi to igro? Včasih se spomnim je bil lobby veliko bolj obljuden.

• Odgovori 1,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ja glede užitka se strinjam, samo vseeno moram porihtati FFB, ker me moti tisti občutek nevednosti   Za pomoč pri setupih:  

Murn translate: Naliv je res hud. Se kar ustavim in debelo gledam. PC za 1,2k€ je podn proti 180€ vrednemu PS4.

Tole je sicer malce offtopic... ampak, ko smo lih pri fiziki - bodite veseli, da ni tole portal slo-skating.com

Posted Images

Včeraj sem malo vozil pCARS. Fizika se izboljšuje, sicer še ni na nivoju AC, ampak počasi gre na bolje. Je pa nedvomno (vsaj zame) veliko boljša kot v RRRE. Glede grafike je pa itak pred vsemi :) Tudi delovanje se mi zdi precej bolj tekoče kot je bilo prej.

Včeraj sem po dolgem času malo probal tole. Presenetilo me je, da sta bila samo dva serverja online. A res tako malo ljudi vozi to igro? Včasih se spomnim je bil lobby veliko bolj obljuden.

Saj veš, kako je z mp-jem in z vsemi mp funkcionalnostmi. So v delu (NDA!). Zato tudi ni več online sessionov, v TGC bo po 6.januarju spet zaživel testing, zares pa še nekaj časa ne bo. Lahko pa naredimo en session in boš videl, kakšno je stanje. Jaz sem nazadnje bil v mp-ju ene par mesecev nazaj in sem pol dal pCarsom voljno.

EDIT: Aja, a morda kdo razume najnovejše FFB nastavitve?

No saj razumem da se testira. Jaz sem vozil že kar precej časa nazaj, ko smo celo s slo-racing dirkali, pa je bila že takrat MP koda zelo v redu.

Čudi me le da je tako malo zanimanja, ker je bilo pol leta ali leto nazaj serverjev kot toče. So se vsi zgleda preselili v AC :)

No saj razumem da se testira. Jaz sem vozil že kar precej časa nazaj, ko smo celo s slo-racing dirkali, pa je bila že takrat MP koda zelo v redu.

Čudi me le da je tako malo zanimanja, ker je bilo pol leta ali leto nazaj serverjev kot toče. So se vsi zgleda preselili v AC :)

Če bereš med vrsticami (zadnji stavek pred EDITom), je jasno, zakaj ni zanimanja. Sploh takoj, ko je število avtov preseglo 20. Ko so začeli fiziko spreminjat, je šel MP v .... Se spomnim, ko smo imeli v TGC-FGC in MPC še poskuse in enostavno ni šlo. Ampak zdaj je baje precej boljše, čez 3 mesce bo pa sploh.

Evo, po (res) dolgem času se morda premika. V sredo imamo GT3 Dubai GP session ob 20:30 (za pričakovat ene 30+ voznikov), si lahko pogledata na forumu (TGC - OFG tema), ta bo izgleda poleg testiranja tudi bolj namenjena dirkanju. Če koga zanima in se strinja s pravili, naj Ziggyu ali pa Elmotu pošlje pm.

• 2 weeks later...

No ja, predno "bodo te slike (pitstop) meso postale" bo še nekaj časa minilo, so pa pridni. Nimam prav veliko pojma o fiziki, a se mi zdi, da gredo v zadnjem času še bolj v pravo smer. Imam včasih občutek, kot da je AC vožnja po bob stezi, pCars pa po snežnem kanalu.