Robert_S 102 Napisano October 25, 2014 Share Napisano October 25, 2014 ja pa kaj se , v spilu sigurn ni tak zvok niti grafika Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano October 25, 2014 Share Napisano October 25, 2014 Saj zato pa piše trailer . Sicer pa meni pCars deluje preveč čičkano, preveč "cinematic". Saj sveta ne gledamo skozi kamero, samo je očitno to folku všeč.Tudi v AC so zadnje čase začeli noreti z temi raznimi efekti in filtri, slika je dobesedno zamegljena posebaj avtomobili zgledajo kot da bi človek rabil dioptrijo. Kakor hitro te posebne efekte v meniju odkljukaš, postane stvar 1A. Veliko bolj realistično na pogled. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 25, 2014 Share Napisano October 25, 2014 Hollywoodsko, ni kaj rečt. Zgleda res super, filmsko, ampak kot rečeno - pretirano lepo. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 25, 2014 Share Napisano October 25, 2014 Nikoli ni prelepo Samo kaj ko potem ostane samo pri lepoti,fiziko pa so prešpricali. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 25, 2014 Share Napisano October 25, 2014 ja pa kaj se , v spilu sigurn ni tak zvok niti grafika Verjemi,da je grafika čudovita. Tudi zvok je super. Ko bi do marca porihtali še fiziko bi bila zmagovalna kombinacija. Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano October 25, 2014 Share Napisano October 25, 2014 ok zagnal po dolgem casu ja ok grafika res seka sam umetna pamet se zmeraj dela pizdarije na dolocenih ovinkih fedri letijo po zraku kera huda bejba hehehe 1 Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano October 25, 2014 Share Napisano October 25, 2014 ta je huda 1 Citiraj Link to post
Ecislav 7 Napisano December 10, 2014 Share Napisano December 10, 2014 Mal sprobaval in moram reč, da je grafika res fantastična. Vozi se zadeva trenutno še ne optimalno in špil je še vedno poln hroščev, a zadeva se do marca lahko izboljša do te mere, da mi ne bo treba več vztrajat pri vzdržljivostnih dirkah v GTR 2 https://www.youtube.com/watch?v=0WGL2l_VdGU Moje računalo je staro, tako da sem moral marsikatero grafično opcijo nastavit na najnižjo nastavitev, kar je najbolj opazno pri pršenju vode izpod koles 1 Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano December 10, 2014 Share Napisano December 10, 2014 Glede na obseg seznama sprememb, ki jih vsakodnevno lahko beremo, bodo pa ja zmogli. Počas bodo porihtal pitstope, na fiziki delajo vseskozi (zato pa se mi ne da več vsak dan vsega na novo nastavljat in sem v zadnjih šestih mescih špil pognal ene trikrat), mp pa morajo še kar precej delat, da bo delovalo, kot mora, posebi za velike gride. Počakat še ene tri mesce, pol bi pa že itak moral ven prit. Verjamem, da bo zadeva dobra. EDIT : Glede fizike je pa tako, da imajo kar nekaj svetovalcev iz sveta dirkačev in oni so kar zadovoljni z napredkom, tko da ..... Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 11, 2014 Share Napisano December 11, 2014 Ja,z NFS je bilo tudi nekaj pro voznikov zadovoljnih,ker jim je EA lepo plačal,da so govorili kako je super špil. 3 Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano December 11, 2014 Share Napisano December 11, 2014 No, lahk tut tko razmišlaš, sam ne vem a se jim (svetovalcem) splača, da pokasirajo nekaj dnarja (si niti nove Vespe ne morjo za ta dnar kupt), pa v očeh mnogih (forum ima kar precej obiskovalcev oz. beta testerjev) izpadejo kot brezzvezniki. Ne vem, jaz verjamem, da bo drugače. Pa še neki je, forum je zaprtega tipa, zato je trženjski učinek prepričevanja prepričanih (konc koncev smo verjel, da neki bo in da bo dobro) verjetno zanemarljiv?? Edit : Aja, ti si na travniku pobral zadevo, zato nimaš vpogleda v dogajanje za odrom. Verjemi, je zelo zanimivo. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 11, 2014 Share Napisano December 11, 2014 Res je,z travnika sem prenesel igro in jo sprobal,ker če se le da skoraj vse sprobam preden dam 40,50 ali pa več € za igro. Ponavadi sprobam demo,ker sem dokaj velik zagovornik legalnih programov,ampak,če ne gre drugače se pač prekršim,ampak,mislim,da mi bo oproščeno,ker imam na Steam-u več kot 400GB iger(62 kupljenih iger in nekaj Free) in na obeh konzolah 15. Seveda bom tudi to igro kupil,ampak že takoj vem,da bo zelo podobna NFS franšizam. Se pa ljudem,ki so pro vozniki definitivno splača malo pohvaliti igro kako je oh in sploh, in verjemi dobijo z vsemi reklamami lepe denarce. To je biznis. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano December 11, 2014 Share Napisano December 11, 2014 No silicij, daleč od NFS pa vseen. Če pogledaš mehaniko igre z vsemi stvarmi ki jih ponuja, fizika zelo naprednejša od nfs. Igra niti slučajn ni nfs. 2 Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano December 11, 2014 Share Napisano December 11, 2014 Lej, nekaj znanih voznikov sodeluje že od začetka in so s svojimi pripombami (ki niso vedno uau, vse je najboljš, sam tko naprej....) aktivni tudi na forumu. Če za to dobijo denar, super, pač znajo tržiti svoje ime in znanje. Me sploh ne moti, da je travniška varianta (itak bodo znali to rešiti na tak ali drugačen način), samo nimaš accounta na forumu in zato tudi ne spremljaš razvoja od začetka. Glede eye-candya pa samo to, da ko bo nekdo naredil super grafiko in super fiziko v enem, bodo šle vse ostale igrce rakom žvižgat, česar pa si še ne želim(o), ker bodo potem vsi hoteli biti "in" in bodo vsi igrali samo še to. Grafika me ne briga prav zelo (imam prešvoh PC), meni je še vedno super GSC pa tud kakšen NKPro al pa GTR2, rF. 1 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano December 11, 2014 Share Napisano December 11, 2014 Andrej, jaz bi glede perfektne simulacije h grafiki in fiziki dodal še splošno online izkušnjo... AC je glede grafike in fizike že odličen, vse drugo ga j*** Drugače bo pa pcars definitivno služil svojemu namenu. Glede na to, koliko denarja so že dobili od nakupov, se še čudim stalnemu razvoju (kaki Italijani bi začeli zabušavati verjetno ) Jaz ga namensko zaženem in me zato ne nikoli ne razočara. Res je tudi, da smo lani/predlani tu odvozili par dirk in je bilo presenetljivo napeto/zabavno. Tudi če ni čistokrvna simulacija, sem lahko vozil zelo konstantno in se boril z ostalimi - dosti bolj prijetno kot v AC, kjer navaden dotik lahko pomeni pokvarjeno dirko. Strinjam pa se z nekaterimi, da pcars verjetno ne bo na tem forumu nikoli primarna simulacija (in še kje ne) 3 Citiraj Link to post
Recommended Posts