Skoči na vsebino

Project CARS

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 1,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ja glede užitka se strinjam, samo vseeno moram porihtati FFB, ker me moti tisti občutek nevednosti   Za pomoč pri setupih:  

Murn translate: Naliv je res hud. Se kar ustavim in debelo gledam. PC za 1,2k€ je podn proti 180€ vrednemu PS4.

Tole je sicer malce offtopic... ampak, ko smo lih pri fiziki - bodite veseli, da ni tole portal slo-skating.com

Posted Images

Saj zato pa piše trailer  :D. Sicer pa meni pCars deluje preveč čičkano, preveč "cinematic". Saj sveta ne gledamo skozi kamero, samo je očitno to folku všeč.Tudi v AC so zadnje čase začeli noreti z temi raznimi efekti in filtri, slika je dobesedno zamegljena posebaj avtomobili zgledajo kot da bi človek rabil dioptrijo. Kakor hitro te posebne efekte v meniju odkljukaš, postane stvar 1A. Veliko bolj realistično na pogled.

• 1 month later...

Mal sprobaval in moram reč, da je grafika res fantastična. Vozi se zadeva trenutno še ne optimalno in špil je še vedno poln hroščev, a zadeva se do marca lahko izboljša do te mere, da mi ne bo treba več vztrajat pri vzdržljivostnih dirkah v GTR 2 :)

https://www.youtube.com/watch?v=0WGL2l_VdGU

Moje računalo je staro, tako da sem moral marsikatero grafično opcijo nastavit na najnižjo nastavitev, kar je najbolj opazno pri pršenju vode izpod koles :(

Glede na obseg seznama sprememb, ki jih vsakodnevno lahko beremo, bodo pa ja zmogli. Počas bodo porihtal pitstope, na fiziki delajo vseskozi (zato pa se mi ne da več vsak dan vsega na novo nastavljat in sem v zadnjih šestih mescih špil pognal ene trikrat), mp pa morajo še kar precej delat, da bo delovalo, kot mora, posebi za velike gride. Počakat še ene tri mesce, pol bi pa že itak moral ven prit. Verjamem, da bo zadeva dobra.

EDIT : Glede fizike je pa tako, da imajo kar nekaj svetovalcev iz sveta dirkačev in oni so kar zadovoljni z napredkom, tko da .....

No, lahk tut tko razmišlaš, sam ne vem a se jim (svetovalcem) splača, da pokasirajo nekaj dnarja (si niti nove Vespe ne morjo za ta dnar kupt), pa v očeh mnogih (forum ima kar precej obiskovalcev oz. beta testerjev) izpadejo kot brezzvezniki. Ne vem, jaz verjamem, da bo drugače. Pa še neki je, forum je zaprtega tipa, zato je trženjski učinek prepričevanja prepričanih (konc koncev smo verjel, da neki bo in da bo dobro) verjetno zanemarljiv??

Edit : Aja, ti si na travniku pobral zadevo, zato nimaš vpogleda v dogajanje za odrom. Verjemi, je zelo zanimivo.

Res je,z travnika sem prenesel igro in jo sprobal,ker če se le da skoraj vse sprobam preden dam 40,50 ali pa več € za igro. Ponavadi sprobam demo,ker sem dokaj velik zagovornik legalnih programov,ampak,če ne gre drugače se pač prekršim,ampak,mislim,da mi bo oproščeno,ker imam na Steam-u več kot 400GB iger(62 kupljenih iger in nekaj Free) in na obeh konzolah 15. Seveda bom tudi to igro kupil,ampak že takoj vem,da bo zelo podobna NFS franšizam. Se pa ljudem,ki so pro vozniki definitivno splača malo pohvaliti igro kako je oh in sploh, in verjemi dobijo z vsemi reklamami lepe denarce. To je biznis.

Lej, nekaj znanih voznikov sodeluje že od začetka in so s svojimi pripombami (ki niso vedno uau, vse je najboljš, sam tko naprej....) aktivni tudi na forumu. Če za to dobijo denar, super, pač znajo tržiti svoje ime in znanje. Me sploh ne moti, da je travniška varianta (itak bodo znali to rešiti na tak ali drugačen način), samo nimaš accounta na forumu in zato tudi ne spremljaš razvoja od začetka.

Glede eye-candya pa samo to, da ko bo nekdo naredil super grafiko in super fiziko v enem, bodo šle vse ostale igrce rakom žvižgat, česar pa si še ne želim(o), ker bodo potem vsi hoteli biti "in" in bodo vsi igrali samo še to. Grafika me ne briga prav zelo (imam prešvoh PC), meni je še vedno super GSC pa tud kakšen NKPro al pa GTR2, rF.

Andrej, jaz bi glede perfektne simulacije h grafiki in fiziki dodal še splošno online izkušnjo... AC je glede grafike in fizike že odličen, vse drugo ga j*** :D

Drugače bo pa pcars definitivno služil svojemu namenu. Glede na to, koliko denarja so že dobili od nakupov, se še čudim stalnemu razvoju (kaki Italijani bi začeli zabušavati verjetno :P) Jaz ga namensko zaženem in me zato ne nikoli ne razočara. Res je tudi, da smo lani/predlani tu odvozili par dirk in je bilo presenetljivo napeto/zabavno. Tudi če ni čistokrvna simulacija, sem lahko vozil zelo konstantno in se boril z ostalimi - dosti bolj prijetno kot v AC, kjer navaden dotik lahko pomeni pokvarjeno dirko.

Strinjam pa se z nekaterimi, da pcars verjetno ne bo na tem forumu nikoli primarna simulacija (in še kje ne) :)