Skoči na vsebino

Project CARS

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 1,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ja glede užitka se strinjam, samo vseeno moram porihtati FFB, ker me moti tisti občutek nevednosti   Za pomoč pri setupih:  

Murn translate: Naliv je res hud. Se kar ustavim in debelo gledam. PC za 1,2k€ je podn proti 180€ vrednemu PS4.

Tole je sicer malce offtopic... ampak, ko smo lih pri fiziki - bodite veseli, da ni tole portal slo-skating.com

Posted Images

Kaj vam rabi, če je pa fizika slabša od GP1! Meni osebno grafika ne pomeni dosti, res je najprej vsi vidimo le zunanji izgled, ampak zelo hitro to mine, ostanejo pa druge, v začetku nevidne zadeve. In fizika je vsekakor med njimi. Je pa res da tudi fizika ni vse, to se lepo kaže v AC, kjer je bugov in pomanjkljivsti za popolno dirkaško izkušnjo polno. Ampak bistvo ostaja, vsaj pri virtualnih simulacijah volaniziranja, fizika! V temu pa PC počepne, na žalost, ker vse odslo je skoraj 90% bolje narejeno od AC. Je pa še ena resnica, špil kot je PC, se bo prodajal 100x več kot AC. Zakaj že? Go figure...

Na travniku sem pobral ta ProjectCARS in malce testiral (ne me sedaj linčati,sem pač zamudil beta testerja). Grafika ga res seka,sploh ko sem si nastavil jutro,dež se mi je oko kar zarosilo,ko sem videl kako te sonce zaslepi in kako se jutro prebuja,ter dežne kapljice po šipi,... ampak,fizika,fizika jim je šibka točka. Ok,ne vem kaktera verzija je uradno na voljo,jaz sem probal build 829. Kaj bodo popravljali do marca ne vem,ampak dvomim,da si bodo ta čas vzeli za fiziko. Najbolj fascinantno se je tega lotil Kunos,ko so si uredili pisarno kar v bližini dirkališča in tako pridejo do vseh prepotrebnih podatkov o fiziki vozila. Project Cars sigurno ne bo tako fizično dodelan kot je AC in rF2, v to sem prepričan. Bom pa špil po vsej verjetnosti kupil,ker pač moram imeti vse,pa čeprav samo diši po simulaciji. Meni grafični izgled pomeni zelo dosti,ampak sigurno ne bolj kot obnašanje avta na dirkališču. AC je za mene trenutno kraljica simulacij in če bo šlo tako naprej bo tako tudi ostalo.

Saj, to pravim. Enostavno, Procject Cars (PC) ni za hard core sim racer-je, se pravi za nas. Za nas, tiste ki vozimo Assetto Corsa, ki ji lahko rečemo tata-mata simulacij dirkanja, pač to vovrstne "simulacije" pač niso. Nič ne rečem, da se zadevo sproba, ampak to je pa tudi to.

Pomoje, res ogroomna škoda takega špila, da ne dodajo notri še malce bolj reano fiziko, magari od rFactorja - bi že blo zadovoljivo. Ampak kot sem že rekel, sigurno se bo PC prodajal dosti bolj megalomansko kot pa AC, ki je pač samo za določen procent ljudi, to so tisti, ki sem jim DA posvetiti ogromno časa in volje za osvojitev fizikalnega modela.

Kaj bi bilo če bi oba špila združili? Hmm...

Sem probal clio cup kariero furati pa me je minilo. Nekako ni povezave volan avto,preveč nekekga brezveznega drsenja,skratka manjka tista prava fizika,ko čutiš podlago in ko roke dajo komando volanu ta pa potem prenese to v igro,to tukaj manjka. Sem pa probal potem še prototipe mislim,da dvojka,ta pa tako lima,da brez veze. Seveda sem moral voziti tudi BMW Z4 GT3 in se ne more primerjati z različico v AC. Ne,da mi ni zvok všeč,ali pa notranjost,ampak spet je tu obnašanje avta,ki ni tako dobra kot v AC.

Kot sem že napisal,ti fantje bi bilo bolje,če bi ostali pri NFS ali kaj so že prej delali,ne pa da so obljubljali TOP SHIT simulacijo in na koncu bo to samo SHIT :D

Naredili so to, kar so zahtevali njihovi delničarji. Zato pa ima ime Community Assisted Racing Simulation. 80.000 ljudi je prispevalo denar k razvoju. Tisti, ki so prispevali kaj več, so hoteli lepo arkado...