Skoči na vsebino

Project CARS

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 1,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ja glede užitka se strinjam, samo vseeno moram porihtati FFB, ker me moti tisti občutek nevednosti   Za pomoč pri setupih:  

Murn translate: Naliv je res hud. Se kar ustavim in debelo gledam. PC za 1,2k€ je podn proti 180€ vrednemu PS4.

Tole je sicer malce offtopic... ampak, ko smo lih pri fiziki - bodite veseli, da ni tole portal slo-skating.com

Posted Images

To zna bit problem pri pcars... jaz mam recimo naštimano dnevne update (prej sem imel tedenske) in pol se z enim nisva mogla najt online, ker ni štimalo. PC sem imel prej ugasnjen nekaj časa in sem moral čakat 3gb, da se prenese, oni drugi pa se je ta čas naveličal :D

Sicer pa tega pol ne bo več...

Tudi to mene moti. Ker sedaj vsi od Team Member+ dobivamo dnevne updejte in enostavno nimam časa igrat. S svojim 2mbps internetom mi nove updejte prenese ravno do večera (žal je na isti liniji še "film fanatik") in imam updejt prenešen, ko grem spat. Če pa keri dan pozabim se pa nabira kot dolg pri banki in je treba za vikend čez noč pustiti računalnik prižgan.

Nism še toliko vozil dirk in tega, ker z velikim številom dokaj upadejo frejmi in tudi AI ni ravno bleščeč trenutno. Bom pa sprobal v kratkem. Drugače pa glede gum mislim da so različne verzije, bom preveril.

Drugače sem danes zbrisu igro in jo namestil na SSD, ker je moj stari disk res počasen proti temu. :D Zdej mam bolj tekoče delovanje v menijih.

Sem pogledal za GT klaso glede gum. Default..ne vem ka je s tem mišljen, potem pa 5 različnih, od soft do hard slick in še dve podvrsti za dež se mi zdi.

Da še omenim. Trenutno so prototype avti bolj slabo vozni, tudi nekateri GT avti imajo premalo direktn volan, oz. moreš volan preveč sukat da avto rotira. Bo vrjetn kmalu porihtan.

Sliši se kul.Default so vrjentno medium gume.Upam da bo to tko narejen k je u resnic ko dez pada wet gume ali intermediate,ko pa se steza šuši pa slick gumeJz srcno upam da to igro do novembra zrihtajo,da ne dobimo kako beto,ampak ok samo da bo vsem dostopna

Ja avto nima več tulk gripa, ni pretirano kar je tut realno, ampak če pretiravaš te kamot vn potegne. Mal sm mel probleme z levo roko ker je bil mal nad njo nastavek za kamero morem še poštudirat boljši sistem :D

Bom še naredu kakšen posnetek, z več dežja.