Skoči na vsebino

Project CARS

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 1,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ja glede užitka se strinjam, samo vseeno moram porihtati FFB, ker me moti tisti občutek nevednosti   Za pomoč pri setupih:  

Murn translate: Naliv je res hud. Se kar ustavim in debelo gledam. PC za 1,2k€ je podn proti 180€ vrednemu PS4.

Tole je sicer malce offtopic... ampak, ko smo lih pri fiziki - bodite veseli, da ni tole portal slo-skating.com

Posted Images

Danes malo bolj potestiral tole zadevo. Zelo obetavno. Če bi primerju z ac-jem bi si upu trdit da ima trenutno večji potencial. 

-grafika, z vsemi dodatki, postprocesiranjem zgleda odlično

-vreme, realistično in ima vpliv na stezo

-fizika, tudi v tej smeri se je stvar premaknila na veliko bolje, z lahkoto ujel avto in ffb je dal odlične podatke, GT avtomobili odlično vozni in še mnogo drugih, tisti ki še niso pa mislim da bojo prav tako odlični

-3D očala so res pika na i, ko bo oculus rift bo tole najbolj realistična izkušnja do zdaj

-endurance racing in pitboxi vključeni z vsemi animacijami

-nočno dirkanje 

-ogromno število prog in avtov, lepo modeliranih

-multiplayer lepo porihtan, z lahkoto se naredi server ampak so zaenkrat bol prazni, ko bo igra izšla pričakujem naval

-performance igre se izbolšuje tudi za nas z ATI grafičnimi karticami in igra pri 40-60 fps zgleda še vedno zelo gladko, napram ac-ju, ko bo izšla in bo optimizacija končana mislim da se lahko pričakuje zelo solidne frejme

Ko sem nehal igrat mi je igra res vlila upanje, imela bo vse za kar prosimo pri AC-ju pa skupina ne more ponudit. Res je da fizika in FFB nista tako dobra, ampak nista game changerja, ker sta v PCARS zelo solidno narejena. So pa ostale stvari, ki odtehtajo pomankljivosti AC-ja in mislim da je tale igra zelo velik konkurent in mislim da je trenutno v prednosti v vsem kar nudi in še bo. 

Mal preveč drsijo avti, ampak nič pretirano in vse zdrse se da lepo ujet, brez šklocanja v volanu, podobn filing kot pri ac kar se tega tiče. Manjka mal tistga filinga prenosa teže v ovinkih, pa še kaka povratna informacija. Ampak zelo solidno. Res ta igra se je razvila v pravo smer. Še vedno ma ac boljši fiziko, vendar ne vem če lahko pomankljivosti ki jih ima odtehtajo vse kar ma project cars.

Poleg tega, inštaliram igro, izberem kir volan mam in nastavitve so že skoraj prfektne. Malo fine tuninga in je to to, nobenih muk tako kot pri ac-ju ko sm porabu 2 ure za vsak updejt ko so kej spremenil. 

To zna bit problem pri pcars... jaz mam recimo naštimano dnevne update (prej sem imel tedenske) in pol se z enim nisva mogla najt online, ker ni štimalo. PC sem imel prej ugasnjen nekaj časa in sem moral čakat 3gb, da se prenese, oni drugi pa se je ta čas naveličal :D

Sicer pa tega pol ne bo več...