Skoči na vsebino

Project CARS

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 1,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ja glede užitka se strinjam, samo vseeno moram porihtati FFB, ker me moti tisti občutek nevednosti   Za pomoč pri setupih:  

Murn translate: Naliv je res hud. Se kar ustavim in debelo gledam. PC za 1,2k€ je podn proti 180€ vrednemu PS4.

Tole je sicer malce offtopic... ampak, ko smo lih pri fiziki - bodite veseli, da ni tole portal slo-skating.com

Posted Images

• 2 weeks later...

Včeraj sem se tudi jaz opogumil in porabil 10€ za tole zadevico. Prvi občutki niso bili bogvekaj, skoraj mi je bilo žal, da sem kupil. Ker pa sem hotel probat vsaj vse avte, sem nekaj časa vztrajal in ko sem se malo navadil, mi je začelo postajati všeč.

Kar se mene tiče, to zaenkrat še ni simulacija, a se dobro pelje, fizika se logično obnaša. Zato mi tudi ni panike, če je vse skupaj malo pretirano (grip, pospeški). Odlična je "test track", kjer res lahko probaš vsak avto na vse načine (drift, oval, high speed corners, hillclimb...).

Edini minus, ki ga trenutno lahko omenim, je "lag" volana. Mogoče se pojavlja samo meni, a tista desetinka-dve, kolikor pač zamuja, je zelo moteča... sploh pri vožnji na meji, saj moraš reakcije planirati še malo bolj vnaprej kot pri ostalih dirkačinah.

Grafika je kruto zahtevna. To je prva igra, kjer moj Radeon 5770 ni zmogel privzetih nastavitev in sem moral malo zbijat... sicer je pomagalo, da sem odstranil par nepomembnih blurov in glarov, ampak vseeno. Nad 40 fps je vozno, ko sem imel dobrih 30 mi ni bilo kul.

Poleg tega me pa moram še preverit kaj in kako oni lasersko skenirajo, saj ima Connecticut Hill (Watkins Glen) po mojem občutku naklone kot da bi šel na Triglav (v iRacingu sem imel bolj Goričko style vtis).

• 2 weeks later...

No, pa sem probal novi build (dodal sem 15€ za tedenske update :))

Nisem niti bral kaj bi naj bilo narejeno, ugotovil sem pa predvsem dve stvari... meniji so spremenjeni. V novih sem se kar hitro znašel, mogoče hitreje kot v starih.

še bolj opazna sprememba in meni zelo všečna je pa ta, da se avti s turbino zdaj tudi tako obnašajo... na začetku nič, nato pa eksplozija moči. Priporočam formulco iz 1988 ali tam nekje :)

Zadeva napreduje in očitno niso "kar eni" updati tedensko, ampak pobje dejansko delajo.

Thumbs up!