SkyNet 21 Napisano November 3, 2011 Share Napisano November 3, 2011 No sej na forum se lahko itak brezplačno registriraš Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 4, 2011 Share Napisano November 4, 2011 Ja to ja, samo za igranje potem rabiš nadgraditi svoj account na forumu na JUNIOR (10€) ali pa TEAM MEMBER (25€). Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 4, 2011 Share Napisano November 4, 2011 In če si junior imas špil zakupljen za vedno ali samo za en mesec, ker si nekaj govoril o mesečnih naročnikih? Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 4, 2011 Share Napisano November 4, 2011 Za vedno, razlika v paketih je samo kdaj dobiš novo verzijo: JUNIOR (10€): nova verzija 1x na mesec (prvi petek v mesecu) TEAM MEMBER (25€): nova verzija vsak teden (ob petkih) Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 4, 2011 Share Napisano November 4, 2011 Ajaaaa.. hvala! A una novodobna formula je že vključena v igro? Se kej ve kdaj bo multiplayer na voljo? Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 13, 2011 Share Napisano November 13, 2011 Včeraj sem se tudi jaz opogumil in porabil 10€ za tole zadevico. Prvi občutki niso bili bogvekaj, skoraj mi je bilo žal, da sem kupil. Ker pa sem hotel probat vsaj vse avte, sem nekaj časa vztrajal in ko sem se malo navadil, mi je začelo postajati všeč. Kar se mene tiče, to zaenkrat še ni simulacija, a se dobro pelje, fizika se logično obnaša. Zato mi tudi ni panike, če je vse skupaj malo pretirano (grip, pospeški). Odlična je "test track", kjer res lahko probaš vsak avto na vse načine (drift, oval, high speed corners, hillclimb...). Edini minus, ki ga trenutno lahko omenim, je "lag" volana. Mogoče se pojavlja samo meni, a tista desetinka-dve, kolikor pač zamuja, je zelo moteča... sploh pri vožnji na meji, saj moraš reakcije planirati še malo bolj vnaprej kot pri ostalih dirkačinah. Grafika je kruto zahtevna. To je prva igra, kjer moj Radeon 5770 ni zmogel privzetih nastavitev in sem moral malo zbijat... sicer je pomagalo, da sem odstranil par nepomembnih blurov in glarov, ampak vseeno. Nad 40 fps je vozno, ko sem imel dobrih 30 mi ni bilo kul. Poleg tega me pa moram še preverit kaj in kako oni lasersko skenirajo, saj ima Connecticut Hill (Watkins Glen) po mojem občutku naklone kot da bi šel na Triglav (v iRacingu sem imel bolj Goričko style vtis). Citiraj Link to post
weasel 13 Napisano November 13, 2011 Share Napisano November 13, 2011 Nima za štelat deadzone-a? Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 13, 2011 Share Napisano November 13, 2011 To, da se volan z zamudo odziva ni odvisno od deadzona, deadzone je samo razpon na točki 0 koliko procentov premikanja levo-desno igra ne bo zaznala... se pa da štelat in ga mam na nuli. Citiraj Link to post
weasel 13 Napisano November 13, 2011 Share Napisano November 13, 2011 Hmm, pa je še kaj drugega vzeto iz Shifta, ker meni je to na Shiftu tudi delalo? Sicer ne veliko, ampak se je poznalo na oko. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 13, 2011 Share Napisano November 13, 2011 Malce laga je še zmeri ja, sm velik boljš kot pri Shiftu, kjer je bil pa res očiten. Ravno toliko je, da moti na momente...upam da to zrihtajo v naslednjih verzijah. Baje kmalu prihaja tudi multiplayer Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 23, 2011 Share Napisano November 23, 2011 No, pa sem probal novi build (dodal sem 15€ za tedenske update ) Nisem niti bral kaj bi naj bilo narejeno, ugotovil sem pa predvsem dve stvari... meniji so spremenjeni. V novih sem se kar hitro znašel, mogoče hitreje kot v starih. še bolj opazna sprememba in meni zelo všečna je pa ta, da se avti s turbino zdaj tudi tako obnašajo... na začetku nič, nato pa eksplozija moči. Priporočam formulco iz 1988 ali tam nekje Zadeva napreduje in očitno niso "kar eni" updati tedensko, ampak pobje dejansko delajo. Thumbs up! 3 Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 25, 2011 Share Napisano November 25, 2011 Še ena karting proga Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 25, 2011 Share Napisano November 25, 2011 Bi lahk kdo posodu svojo kreditno in še za mene zrihtu tole? Da mal kouštam zadevo. Če je kak prijazni mož na ZS Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 25, 2011 Share Napisano November 25, 2011 Maš ZS... Citiraj Link to post
Recommended Posts