ingange 379 Napisano January 15, 2016 Share Napisano January 15, 2016 Meni osebno je pCars odlična igra . Če jo primerjam z AC se mi zdi enakovredna , vem da se tu mnogi ne bodo strinjali z menoj . AC sem nabavil samo za to ker je tu na sloracing večina dirk organiirana v AC. Dežne dirke in dirke s prehodom v temo , nočne dirke.... Veliko ponuja pCars . Sam se še moram trenutno veliko naučiti glede simracinga in ker imam omejen čas ,se pač lahko posvetim eni sami simulaciji in zato sem tam kot večina . Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano January 15, 2016 Share Napisano January 15, 2016 Za zabavat se je PC super. Komot bi nardili en meeting pa samo 5 krogov race pa 5 min warmup za setupe, in se potem na TSju mal menmo kake avte in proge kombinacije bi. Tako da je random in zabavno. Pa random weather seveda. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano January 15, 2016 Share Napisano January 15, 2016 pol grem pa se jaz tud eno tako hitro FUN dirko...celih CUP-ov se mi pa ne vozi. Glih vceraj sem jo po doooolgem casu spet prizgal da vidim kako je stanje z novimi AMD driverji in je bilo kar zabavno vozit, pa grafika je pri meni res dosti lepsa v PC kot AC...pa je vse na polno nabito povsod...na PC se celo nekaj manj. Edin volan ni nekak pravi v PC za dolocene avte, dopuscam pa seveda moznost da sem se "razvadil" in navadil na AC...vsekakor obcutek v roki na mojem volanu ni isti. Citiraj Link to post
branebrane 30 Napisano January 15, 2016 Share Napisano January 15, 2016 pred 42 minutami, Arne Dopudja je napisal: Za zabavat se je PC super. Komot bi nardili en meeting pa samo 5 krogov race pa 5 min warmup za setupe, in se potem na TSju mal menmo kake avte in proge kombinacije bi. Tako da je random in zabavno. Pa random weather seveda. Jaz sem za Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 15, 2016 Share Napisano January 15, 2016 No evo. Samo zakurt je treba. Count me in... 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano January 15, 2016 Share Napisano January 15, 2016 vse se da zakurt, sam tebe ne mormo za Dirt Rally 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 15, 2016 Avtor Share Napisano January 15, 2016 Fajn je, če zakurš. Sam moraš neki tazga zakurt, k gori, ne pa da se samo kadi 3 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 15, 2016 Share Napisano January 15, 2016 Kot je že Goran gori zapisal, je težava večih platform v uvajanju pa časa zmankuje za vse. No, meni je pa še tipke pa bližnice pa fore od vsake igre za zapomnit problem in smo tam. Dirt Rally je tu prvak, saj se še po menijih komaj prestavljam. Sem bil skoraj na tem, da dam glavno varovalko na hiši ven, da iz igre pridem. pred 5 minutami, Matjaž Murn je napisal: Fajn je, če zakurš. Sam moraš neki tazga zakurt, k gori, ne pa da se samo kadi Nismo vsi toliko strokovni Matjaž, kaj smo pa tudi že izpeljali. No najmanj Project Cars dirka bo, pa Iracing GT3 se lahko prijaviš, pa še kaj se bo našlo... Za tak projekt, kot je tvoja Makoma, pa kapo dol itek, da se prav razumemo. 2 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 15, 2016 Avtor Share Napisano January 15, 2016 Važno, da nas ne zebe 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 15, 2016 Share Napisano January 15, 2016 Torej proga,avto in ga že pičimo. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano January 15, 2016 Share Napisano January 15, 2016 Brands hatch indy / Mercedes-Benz A45 AMG Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 15, 2016 Share Napisano January 15, 2016 Pred 5 urami , Matjaž Murn je napisal: Fajn je, če zakurš. Sam moraš neki tazga zakurt, k gori, ne pa da se samo kadi Dejstvo je, da bo dirka zdej. Kurjač sem pa itak po poklicu tudi, tako da vem, kaj naredit, če se samo samo kadi Predlog za progo: Ali lahko katero, ki je ni v AC? 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 15, 2016 Share Napisano January 15, 2016 Najbolje,da je ena,ki je v p.CARS Citiraj Link to post
markop 702 Napisano January 15, 2016 Share Napisano January 15, 2016 Menda se na Bathrust merijo zadeve med nogami 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 15, 2016 Share Napisano January 15, 2016 Ne vem sicer na kaj ciljaš ampak Bathurst je fantastična in tudi zelo zahrbtno dirkališče (po mojem si to mislil ). Jaz bi tudi izbral za našo fun dirko to dirkališče. Kar dajte še predloge,potem pa bomo izbrali najbolj zanimive oz.tiste, za katere je največ želj. Citiraj Link to post
Recommended Posts