Skoči na vsebino

Predelava pedal G25/G27 z Nixim modom

B_U_R_I

Recommended Posts

Evo, svojga sem zmontiral. Dost preprosta zadeva. Odšraufaš 12 šraufov, odšraufaš vzmet pedalov, zamenjaš vzmeti, sešraufaš nazaj. Zaenkrat zelo dober filing. Veliko bolje se približa pravemu pedalu za bremzanje. Sicer nisem več odpeljal kot 20 krogov, ampak se mi zdi, da je veliko lažje bremzat na meji.

• Odgovori 64
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nekaj informacij oz izkušenj z prvo verzijo Nixim moda.. GT5- Ps3 kot Ps3, ne pusti nastavljat volana in to ni to. Je seveda vozno, ampak je skoraj bolje brez. GTR/Race- Sedma nebesa, deluje kot

Naročil 7 nixim modov. Sporočim, ko dobim kaj več informacij od fantov z nixim.com

Glihkar sem dobu g27, bremza je svinsko trda, ma kdo kej izkušenj? Če vzmet obrnem okol bo spodih trša pa zgor mehkejša?

Če ti je pretrda si pa sklopko nastav za bremzo [iz]

Kašn si ti neki bodybilder, pol pa jamraš da je pedal za bremzo pretrd... mal še noge nabildej pa bo! :D:twisted:

Sem začel delat dvig na prste na treningih :wink: Sicer pa v primerjavi z DF PRO je tole stoletja naprej. Bo treba kake 3 urce da se navadim.

Po šihtu letim po alternator na Vrhniko, pol grem domov na južno, nesem še za zokid paket na pošto pol pa lahko grem počasi proti NM. Samo ne vem, če bo to kaj pred 18h.

prosenova - imata čas?