B_U_R_I 3 290 Napisano July 14, 2011 Avtor Share Napisano July 14, 2011 Good news It looks like we will have supplies tomorrow and they will be shipped on Monday Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano July 20, 2011 Share Napisano July 20, 2011 Upam, da bo prišlo tole do petka. V soboto zjutraj grem namreč na morje. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano July 20, 2011 Avtor Share Napisano July 20, 2011 Če ne pride jutri, potem bo treba počakat do 2. avgusta, ker grem jst v petek tudi na dopust Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano July 20, 2011 Share Napisano July 20, 2011 NEEEEEEEEEEEEEEEE Mene do 6. avgusta ne bo domov. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 2, 2011 Avtor Share Napisano August 2, 2011 Včeraj prišel domov z dopusta, doma me čaka cel kup fedrovja Kdaj se dogovorimo za pivo, da izmenjamo robo? Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano August 2, 2011 Share Napisano August 2, 2011 Murnček vidim da si se vrnil iz dopusta in upam da si kaj tudi užival al si spet samo v šopinge hodil Zdaj pa resno: kaj je z našo robo Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 2, 2011 Avtor Share Napisano August 2, 2011 Glej en post pred tvojim Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 2, 2011 Avtor Share Napisano August 2, 2011 Zdj tko je ... Ta teden delam dopoldne, vsak dan do treh. Če je kdo za pivo ob treh (lahko že danes), se zmenmo in pripeljem nixim mod. Do večera ne bom čakal v LJ. Naslednji teden delam pa mal čudn termin in sicer 12-20 in se lahko zvečer dobimo na kakem pivičku, če boste do takrat čakal. Če ste pa sramežljivi se lahko pa dobimo na enem parkingu in izmenjamo. Po šihtu pa sem na Dolenskem. Torej se lahko dobimo na kakem piru na Dolenjskem - Trebnje, Novo mesto? Kdo je za? Ostali pa ne vem kako se bomo zmenil. Se vi pripeljete do mene, ali vam pošljem po pošti s tem, da vi plačate poštnino? Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano August 2, 2011 Share Napisano August 2, 2011 Zdaj ne vem, če nisem edini z dolenjske naročil, se lahko dobimo nekje na piru, če ne pa pridem iskat v Trebnje, da se ne boš vozil samo zaradi mene v NM. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano August 2, 2011 Share Napisano August 2, 2011 Hehe tud jaz sem za pir čeprav nisem naročeval... če se zmente v Nm na piru mi javite.... pridem rade volje enega z vami spit Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano August 2, 2011 Share Napisano August 2, 2011 hja meni boš po pošti poslal mi je lj malo predalec Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 2, 2011 Avtor Share Napisano August 2, 2011 zokid, bom Če bi kaj v šoping šel v MB, bi ti pa pripeljaj. Sam sem bil dost na dopustu v šopingu in mam dost vsega Dej mi kar na ZS pošlji podatke pa grem jutri na pošto in ti pošljem. Oziroma bom malce povprašal, če gre kakšen znanec proti MB... FBR18, sloedge - lahko se na piru dobimo. play je tudi naročil. Sicer sem slišal, da je njega bolj težko za kak pir dobit Citiraj Link to post
Recommended Posts