B_U_R_I 3 290 Napisano July 8, 2011 Share Napisano July 8, 2011 Fantje na spletni strani nixim.com so pripravili drugo različico precej popularnega in lahko dostopnega nixim moda za pedal zavore pri pedalih za G25/G27. Nova različica je še boljša, prinaša pa tudi izboljšavo za pedal sklopke. Nixim mod ponuja občutek zaviranja kot v pravem avtu oz. simulira delovanje "load-cell" zavornega pedala. Izdelava je zelo preprosta - gre za progresivno vzmet, ki ima vstavljeno še malce tršo gumico, s čimer veliko lažje držimo avto na meji, ko zaviramo. Tudi modifikacija pedalov je zelo preprosta in hitra, saj gre le za menjavo vzmeti - opozoriti pa je treba, da s to modifikacijo ne velja več tovarniška garancija za pedala. Skupaj s spletno stranjo nixim.com, smo pripravili akcijsko ponudbo za naročilo modifikacije. Redna cena za en komplet stane 24,50€, akcijska cena za kompletno modifikacijo pedala za sklopko in zavoro pa je 20€. Pogledate si lahko tudi oceno fantov iz InsideSimRacing: Kdor bi želel naročiti, naj v komentarjih to zapiše. Naročila že sprejemamo in je že kar nekaj interesentov. Časa imate do nedelje, 10.7.2011 do 18. ure. NAROČILI BI: Matjaž MurnAleFBR18Sekozokid 2kosaplay OPOZORILO: Zaradi velikega navala naročil, bo tudi dostava trajala dalj časa. Več o tem si lahko preberete na uradni strani nixim.com Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano July 8, 2011 Share Napisano July 8, 2011 Ale kaj pa ti naročuješ to zadevo....ti itak bremzaš s sklopko Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano July 8, 2011 Avtor Share Napisano July 8, 2011 Ja zdj ne bo več Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano July 8, 2011 Share Napisano July 8, 2011 Murnček meni naroči 2 seta Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano July 8, 2011 Share Napisano July 8, 2011 Ale kaj pa ti naročuješ to zadevo....ti itak bremzaš s sklopko Ja kaj ma pa to veze? Sej fedre lahko premikaš kakor ti paše. Sem pred kratkim to razdiral in sem vse naštudiral. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano July 8, 2011 Share Napisano July 8, 2011 Ale pol boš moral pa stol zamenjat, ker drugač se boš pri vsakem bremzanju odpeljal čez sobo Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano July 8, 2011 Avtor Share Napisano July 8, 2011 (urejeno) Murnček meni naroči 2 seta Sem zapisal P.S.: Tema je bila umaknjena iz glavne strani, zaradi nagradne igre za GT power pack. Uredil July 8, 2011 - Matjaž Murn Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano July 8, 2011 Share Napisano July 8, 2011 Ja Mare...na to sem tut pomislil. Ma, bom že neki pogruntal. BTW: Kdaj bosta kej s tvojo na obisk prišla. Lahko bi se še kej pred dopustom vidl. Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano July 9, 2011 Share Napisano July 9, 2011 Nekaj informacij oz izkušenj z prvo verzijo Nixim moda.. GT5- Ps3 kot Ps3, ne pusti nastavljat volana in to ni to. Je seveda vozno, ampak je skoraj bolje brez. GTR/Race- Sedma nebesa, deluje kot je treba. Edina stvar ki me je zmotila- z Minijem nisem bil več blizu svojih best lapov NetKar- Igro sem začel igrat z Nixim modom, ampak ko sem čez pol leta zamenjal pedala nazaj na org G25 je bil NetKar čist nekaj druzga. Šele takrat je bremza sploh delovala kot je treba- čez calibration sem sicer šel parkrat, ampak mi ni ratalo nastavit kot se zagre.. Mogoče sem kaj zgrešil.. Vse druge igre kot so RBR, LFS, rFactor- brez problemov, filing fenomenalen Kakorkoli, za tako ceno je tole res must have mod. Slabše se odnese samo pri počasnejših avtomobilih in na Ps3-ju. 9/10 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano July 11, 2011 Avtor Share Napisano July 11, 2011 Naročil 7 nixim modov. Sporočim, ko dobim kaj več informacij od fantov z nixim.com 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano July 12, 2011 Avtor Share Napisano July 12, 2011 Plačano 18GBP x 7 = 126GBP. Paypal ima očitno nek čuden exchange rate (verjetno zaradi provizije) in pride 146,81€. Cena za en mod torej 21€ Denar mi lahko nakažete na TRR ali pa z gotovino, ko se dogovorimo glede dostave. Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano July 12, 2011 Share Napisano July 12, 2011 če boš priden boš dobil Citiraj Link to post
Recommended Posts