skopusnik 1 374 Napisano December 17, 2008 Share Napisano December 17, 2008 a si slučajn na hitr dol ruknu več brzin? v tem primeru gre mašina tud če se ne pregreje :wink: :wink: Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano December 17, 2008 Share Napisano December 17, 2008 Heheh... Ja mal sm pol bl uizi šel se.. in gledal tok da bom do zadnega kroga še v stiku s prvim. Sam je blo vseen fun Marko tebe sm pa kr mal bal se si hitro pobegnu, v nekaterih sektorjih si bil bolsi, spet drugje js. A ti ful bremzas s prestavami? Da je masino odnesl... men pa nic jasno zakaj stojiš Je kr fun tale Clio, če bi le me ne motlo tok, da ko spustim gas bremza k pr norcih z mašino. Še dve slikce z dirke: Štart Trojica v akciji Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano December 17, 2008 Share Napisano December 17, 2008 Jap men je masina šla...pa tud vem zakaj....jst full prehitro dol menjam med bremzanjem. Zato me je zajebavalo tudi to, da so mi med menjanjem dol blokirala kolesa. Bolj počasi bi moral prestavljat brzine. Sam sem navajen na Race 07 kjer to ni problem. Jebat ga Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 17, 2008 Avtor Share Napisano December 17, 2008 Kako je server delav? Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano December 17, 2008 Share Napisano December 17, 2008 Server je delal lepo. Dokler nism naredu napake je bla tudi dirka...pol je blo pa bol tako. Enkrat sem šou pol spet na istem mestu vn na pesek in ko sem priletel nazaj sem zabil Fabijana. -Sorry. Pol pa sem tudi js kaboom mašino ko sem zanižal preveč @Fabijan: šikana je tam zato pelješ po njej, ne pa da jo sam usekaš :? Citiraj Link to post
Odisej 5 Napisano December 17, 2008 Share Napisano December 17, 2008 na zadnji dirki sem bil brez problema....sedaj se konektam, vidim folk, potem me pa ven zabriše?!?!? connection lost Pri ostalih modih te tudi vem zabriše, ali samo pri Clio? Za sedaj sem opazil samo pri Clio. F1 dela ok, pa tudi Clio sem prejšnji teden vozil ok. Proga....Hungaroring....ta od F1 ali kakšna posebna? Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano December 17, 2008 Share Napisano December 17, 2008 Proga....Hungaroring....ta od F1 ali kakšna posebna? Jaz sem tole dol potegnu in je delal http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Hungaroring%20EMG Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano December 18, 2008 Share Napisano December 18, 2008 Server je delal lepo. Dokler nism naredu napake je bla tudi dirka...pol je blo pa bol tako. Enkrat sem šou pol spet na istem mestu vn na pesek in ko sem priletel nazaj sem zabil Fabijana. -Sorry. Pol pa sem tudi js kaboom mašino ko sem zanižal preveč @Fabijan: šikana je tam zato pelješ po njej, ne pa da jo sam usekaš :? sorry, jst tistga ne morem spelat če mam gume pregrete na 140 stopinj sicer pa sej ponavad so ble dve gume na robnikih Citiraj Link to post
fitipalDDi 3 Napisano December 18, 2008 Share Napisano December 18, 2008 Ja, kokr sem sam en dan mal treniral in sploh prvič ta Clio pokal, sem bil pomoje kr dober Če mi ne bi rit odneslo pri zaviranju na koncu ciljne ravnine (mal pre grobo sem bremzal) in potem naredil spin ... bi bil še bolj spredaj ... zadnjih 3-4 kroge sem prve tri čisto ujel ... še en krog mi je manjkal za mogoče kero bitko za stopničke Ja, zaviranje s prestvami na grobo na dol pa je lahko takoj konec z motorjem ... sicer to prinese tisočinke na krog, sam ob pisti ti pa to nič kaj ne nuca Evo, še rezultati -> QUAL -> RACE -> Citiraj Link to post
mm46 11 Napisano December 18, 2008 Share Napisano December 18, 2008 sorry, jst tistga ne morem spelat če mam gume pregrete na 140 stopinj sicer pa sej ponavad so ble dve gume na robnikih Ja pa bremzi prej in pejd bl počas čez Če lahko vsi ostali, ne vem zakaj ti ne bi... Drgač mi je pa meni nalilo premal bencina. V setupu sm mel 40 litrov, ko sm pa na start prišu sm mel pa sam za 6 krogov Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano December 18, 2008 Share Napisano December 18, 2008 Drgač mi je pa meni nalilo premal bencina. V setupu sm mel 40 litrov, ko sm pa na start prišu sm mel pa sam za 6 krogov Ja, to mora bit neki narobe, ker se je meni enako zgodilo na prejšni dirki na Mobikrogu. Citiraj Link to post
fitipalDDi 3 Napisano December 18, 2008 Share Napisano December 18, 2008 jest sem si dal za 12 krogov bencina in sem ga imel za 12 krogov Citiraj Link to post
Odisej 5 Napisano December 22, 2008 Share Napisano December 22, 2008 naslednja dirka je A1 ring...kje si lahko naložim progo ker drugače ne morem dirkat? Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 22, 2008 Avtor Share Napisano December 22, 2008 http://www.slo-racing.com/index.php?opt ... cle&id=284 Citiraj Link to post
fitipalDDi 3 Napisano December 23, 2008 Share Napisano December 23, 2008 ne vem, ampak ne delajo link ... edino mobikrog dela ??? Citiraj Link to post
Recommended Posts