Skoči na vsebino

Trening dirke

Recommended Posts

• Odgovori 534
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

mAxL, to še ni razlog, da nebi mogl ene dirke odpeljat. Sej ni govora o prvenstvu...

Rajš Grobnik

Je kdo za da bi naredili prvenstvo Clio Cup ? Lahko bi ga jest organizeru

Heheh... Ja mal sm pol bl uizi šel se.. in gledal tok da bom do zadnega kroga še v stiku s prvim. :) Sam je blo vseen fun :P

Marko tebe sm pa kr mal bal se si hitro pobegnu, v nekaterih sektorjih si bil bolsi, spet drugje js. A ti ful bremzas s prestavami? Da je masino odnesl... men pa nic jasno zakaj stojiš ohmy.gif

Je kr fun tale Clio, če bi le me ne motlo tok, da ko spustim gas bremza k pr norcih z mašino.

Še dve slikce z dirke:

Štart

clio.jpg

Trojica v akciji

clio2.jpg

Jap men je masina šla...pa tud vem zakaj....jst full prehitro dol menjam med bremzanjem. Zato me je zajebavalo tudi to, da so mi med menjanjem dol blokirala kolesa. Bolj počasi bi moral prestavljat brzine. Sam sem navajen na Race 07 kjer to ni problem. Jebat ga :D

Server je delal lepo.

Dokler nism naredu napake je bla tudi dirka...pol je blo pa bol tako. Enkrat sem šou pol spet na istem mestu vn na pesek in ko sem priletel nazaj sem zabil Fabijana. -Sorry. Pol pa sem tudi js kaboom mašino ko sem zanižal preveč :(

@Fabijan: šikana je tam zato pelješ po njej, ne pa da jo sam usekaš :?

na zadnji dirki sem bil brez problema....sedaj se konektam, vidim folk, potem me pa ven zabriše?!?!?

connection lost

Pri ostalih modih te tudi vem zabriše, ali samo pri Clio?

Za sedaj sem opazil samo pri Clio. F1 dela ok, pa tudi Clio sem prejšnji teden vozil ok.

Proga....Hungaroring....ta od F1 ali kakšna posebna?

Server je delal lepo.

Dokler nism naredu napake je bla tudi dirka...pol je blo pa bol tako. Enkrat sem šou pol spet na istem mestu vn na pesek in ko sem priletel nazaj sem zabil Fabijana. -Sorry. Pol pa sem tudi js kaboom mašino ko sem zanižal preveč :(

@Fabijan: šikana je tam zato pelješ po njej, ne pa da jo sam usekaš :?

sorry, jst tistga ne morem spelat če mam gume pregrete na 140 stopinj [Joj][Joj] sicer pa sej ponavad so ble dve gume na robnikih [krniki]

Ja, kokr sem sam en dan mal treniral in sploh prvič ta Clio pokal, sem bil pomoje kr dober :)

Če mi ne bi rit odneslo pri zaviranju na koncu ciljne ravnine (mal pre grobo sem bremzal) in potem naredil spin ... bi bil še bolj spredaj ... zadnjih 3-4 kroge sem prve tri čisto ujel ... še en krog mi je manjkal za mogoče kero bitko za stopničke :)

Ja, zaviranje s prestvami na grobo na dol pa je lahko takoj konec z motorjem ... sicer to prinese tisočinke na krog, sam ob pisti ti pa to nič kaj ne nuca ;)

Evo, še rezultati ->

QUAL ->

AfRAFyIhWUxGVl1Q.v.jpg

RACE ->

BAY0e0OWka67fxBT.v.jpg

sorry, jst tistga ne morem spelat če mam gume pregrete na 140 stopinj [Joj][Joj] sicer pa sej ponavad so ble dve gume na robnikih [krniki]

Ja pa bremzi prej in pejd bl počas čez [Joj] Če lahko vsi ostali, ne vem zakaj ti ne bi...

Drgač mi je pa meni nalilo premal bencina. V setupu sm mel 40 litrov, ko sm pa na start prišu sm mel pa sam za 6 krogov [Jaoo]

Drgač mi je pa meni nalilo premal bencina. V setupu sm mel 40 litrov, ko sm pa na start prišu sm mel pa sam za 6 krogov [Jaoo]

Ja, to mora bit neki narobe, ker se je meni enako zgodilo na prejšni dirki na Mobikrogu. [Jaoo]