PEK 2 291 Napisano December 9, 2008 Share Napisano December 9, 2008 Sm se odjavil od dirke, se lahko spet kdo prijavi je 19/20! Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 9, 2008 Share Napisano December 9, 2008 Uff, si me šišnu........ Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 9, 2008 Avtor Share Napisano December 9, 2008 Uff, si me šišnu........ Ni vseh na dirki...geslo je "torek" Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano December 9, 2008 Share Napisano December 9, 2008 Ma tole je krneki s temi nvem kok minutami pred zacetkom... se opravicujm... sam ne morm nastimat tega serverja tko k bi mogu bit. ISI sux. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano December 10, 2008 Share Napisano December 10, 2008 Men včeri cliocup ni bil usojen. Nakvalifikacijah zasedu 3. mesto za Mejak Brothers. Verjetn bi lahk še kej pridobil ampak sem moral it jest ker sm glih iz treninga prišel. Najprej mi zaradi čakanja volan resetira in mi zgine force feedback...ko sem že na štartu in čakam kot govedo mi povejo kako to stvar popravit. Poleg tega sem pozabil v setupu spremenit boost in grill, tako da mi je na dirki, ko sem čist na izi cruzal za Mejakom na 2. mestu, zakuhal avto. Sicr pa dvomim, da bi sploh prišel do konca, ker bi zihr mogel it še v boxe, glede na to, da nam ni nihče povedal, da bo ogrevalni krog in da se bo na štartu 5 minut čakalo. Potem smo se odločili, da bomo še eno odpeljali in jst popravim force feedback, dolijem več bencina, zmanjšam boost in čakam v boxih do zadnje minute, da bi čimmanj bencina porabu. Potem grem na štart in pozabim v katerem ovinku sem Zletim v gume in razbijem avto 2 sekunde po tem, ko se zaprejo boxi. Ne moreš verjet Citiraj Link to post
DenIIs 0 Napisano December 10, 2008 Share Napisano December 10, 2008 Včeraj sem prvič peljal ta mod, pa morem rečt, da je kar vredu. Tut mene je mal presenetilo to čakanje na štartu, tako da sem mogu v predzadnjem krogu pol po benz. Na koncu sem vseeno nekako prilezel do drugega mesta. Upam, da še bo kaka dirka, pa mogoče na kateri drugi progi, ker mi ta mobikrog ni glih pri srcu. Čestitke zmagovalcu! Citiraj Link to post
Odisej 5 Napisano December 10, 2008 Share Napisano December 10, 2008 Se še učim...res da sem se v ogrevalnem krogu razsul ampak filig je pa odličen....bo pa treba volan menjat. Je pa res, kdor ni nadrkan do konca težko pride do 1,2,3 mesta Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 15, 2008 Avtor Share Napisano December 15, 2008 Prestavljeno... Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano December 15, 2008 Share Napisano December 15, 2008 Prestavljeno... Škoda... :cry: Jaz sem se pa že veselil. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano December 15, 2008 Share Napisano December 15, 2008 ne ne,cliote smo mislni pelat, skode bomo drugic pelal. mau heca more bit Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano December 15, 2008 Share Napisano December 15, 2008 ne ne,cliote smo mislni pelat, skode bomo drugic pelal. mau heca more bit Sej maš prav. Kkšne Škode bi lahko udarl. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano December 16, 2008 Share Napisano December 16, 2008 kolk mate čase na Hungaroringu? Citiraj Link to post
Odisej 5 Napisano December 16, 2008 Share Napisano December 16, 2008 če se prav spomnim nekje okoli 2:11.000 slabo pomoje Citiraj Link to post
Recommended Posts