Skoči na vsebino

Trening dirke

Recommended Posts

• Odgovori 534
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

mAxL, to še ni razlog, da nebi mogl ene dirke odpeljat. Sej ni govora o prvenstvu...

Rajš Grobnik

Je kdo za da bi naredili prvenstvo Clio Cup ? Lahko bi ga jest organizeru

ja kako se bo pa vedlo da sm js npr. Rok Ljubi? :P razen po tem, da sm tle to povedow :) hehe.

glede krogov se ne bova sporazumela :) res je, da je bolj intenzivno dirkanje če je manj krogov, oz. je pr koncu manj razlike, kokr pr večih krogih. sam več krogov je, treba pol tankat, taktike delat, gume šparat itd... bolj zanimivo, če bi usi enako hitro vozili seveda :)

če ti paše lahko daš šumaherju peljat pod tvojim imenom in še vedno ne pomeni da boš prv ane ?

A kdo mogoče ve v čem bi bila fora, da mi vsakič, ko se poizkušam prijavit na server napiše join timed out. Zadeva mi je delala normalno, zdaj se pa kar naenkrat ne morem več povezati na server. Nisem popolnoma nič spreminjal.

mogoče so ravno takrat, ko si se hotel povezat, peljali dirko in ne moreš pridt not. :wink:

To je pomojem razlog ja.....

Edit: Zgleda, da pa ni.....Sem pa mislil, da je, ker jaz sem se enrkat lih hotel povezat, ko je bila dirka, pa mi je tudi to napisal......Zgleda, da je neki drugega.....

v igri si pod player naštimaj svoje pravo ime in priimek ! wink.gif

zakaj bi moral tankat?sej si naštimaš dost bencina za celo dirko. tud če je mal dalša :wink:

več bencina, težji avto, večja poraba gum... mogoče se kdaj splača it tankat vmes... odvisno od števila krogov... in kako se se zapičl v moj predlog večih krogov :P hehe

pozabte pač na to...

ta server najdete normalno pod internet games refresh list, samo morate imet v igri pod internet nastavitve hiter internet nastelan, ker če imate še serisko ISDN 128/128 tam naštelano vam servera pod games ne najde ker mislim da imate pre počasn internet da bi igrali tamle gor.