ptujchan 0 Napisano June 5, 2008 Share Napisano June 5, 2008 lahk bi naredil da je štart treninga in co. po 9 uri ?? Citiraj Link to post
ptujchan 0 Napisano June 5, 2008 Share Napisano June 5, 2008 ja kako se bo pa vedlo da sm js npr. Rok Ljubi? razen po tem, da sm tle to povedow hehe. glede krogov se ne bova sporazumela res je, da je bolj intenzivno dirkanje če je manj krogov, oz. je pr koncu manj razlike, kokr pr večih krogih. sam več krogov je, treba pol tankat, taktike delat, gume šparat itd... bolj zanimivo, če bi usi enako hitro vozili seveda če ti paše lahko daš šumaherju peljat pod tvojim imenom in še vedno ne pomeni da boš prv ane ? Citiraj Link to post
Teal'c 0 Napisano June 5, 2008 Share Napisano June 5, 2008 ob 20:00 trening:D fain se vidmo;D Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano June 5, 2008 Share Napisano June 5, 2008 Hm...sm šou pogledat pa ni serverja. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano June 5, 2008 Share Napisano June 5, 2008 BO OB 21h!!! Če pa kdo želi že sedaj trenirati je server odprt! Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano June 5, 2008 Share Napisano June 5, 2008 A kdo mogoče ve v čem bi bila fora, da mi vsakič, ko se poizkušam prijavit na server napiše join timed out. Zadeva mi je delala normalno, zdaj se pa kar naenkrat ne morem več povezati na server. Nisem popolnoma nič spreminjal. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano June 5, 2008 Share Napisano June 5, 2008 mogoče so ravno takrat, ko si se hotel povezat, peljali dirko in ne moreš pridt not. :wink: Citiraj Link to post
KRUH 5 Napisano June 5, 2008 Share Napisano June 5, 2008 mogoče so ravno takrat, ko si se hotel povezat, peljali dirko in ne moreš pridt not. :wink: To je pomojem razlog ja..... Edit: Zgleda, da pa ni.....Sem pa mislil, da je, ker jaz sem se enrkat lih hotel povezat, ko je bila dirka, pa mi je tudi to napisal......Zgleda, da je neki drugega..... Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano June 5, 2008 Share Napisano June 5, 2008 ne ni, ker ni blo dirke, če je pa že dirka, ti pa NE napiše join timed out! Dirka bo zdej ob 21.55;) Citiraj Link to post
CoreyNo8 0 Napisano June 6, 2008 Share Napisano June 6, 2008 v igri si pod player naštimaj svoje pravo ime in priimek ! zakaj bi moral tankat?sej si naštimaš dost bencina za celo dirko. tud če je mal dalša :wink: več bencina, težji avto, večja poraba gum... mogoče se kdaj splača it tankat vmes... odvisno od števila krogov... in kako se se zapičl v moj predlog večih krogov hehe pozabte pač na to... Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano June 6, 2008 Share Napisano June 6, 2008 bi moglo bit kar dost krogov da bi se poznalo no dost o tem. Bo danes kakšen trening?? zdej zadnjič pred vikendom Citiraj Link to post
CoreyNo8 0 Napisano June 6, 2008 Share Napisano June 6, 2008 je kdo za kak trening v pondelk zvečer? Citiraj Link to post
filipos 0 Napisano June 6, 2008 Share Napisano June 6, 2008 Dodjite server je podignut server: NK.simRacing_&_Neobee #1 pass: nema mod: Clio Cup - Slovenija staza: A1 - Ring (Dobija se u paketu Clio Cup - Slovenia) Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano June 7, 2008 Share Napisano June 7, 2008 dej raje napiši svoj IP, da te lažje najdemo. :wink: Citiraj Link to post
ptujchan 0 Napisano June 8, 2008 Share Napisano June 8, 2008 ta server najdete normalno pod internet games refresh list, samo morate imet v igri pod internet nastavitve hiter internet nastelan, ker če imate še serisko ISDN 128/128 tam naštelano vam servera pod games ne najde ker mislim da imate pre počasn internet da bi igrali tamle gor. Citiraj Link to post
Recommended Posts