PEK 2 291 Napisano October 12, 2009 Share Napisano October 12, 2009 Jezn FFB dej na low. Njemu dela bp zdaj. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano October 12, 2009 Share Napisano October 12, 2009 Par krogou pred q sem še za šalo delal čase 2.02,ko pa so prišle kvalifikacije nisem zmogel niti 2.03. No na štartu dirke mi je postalo jasno zakaj je bilo tako in sicer zaradi vklopljenega traction controla No ja štart je uspel solidno, nato me je nekdo v 5 ovinku prvega kroga nabil v zid kjer se mi je nekoliko poškodovalo krmeljenje, ter padec s 4 mesta na 13..do konca dirke sem se prebil mislim da na 6. mesto in v zadnjih dveh krogih postavil 2 najhitrejša kroga.. Gledano na kratko je bila dirka zame popolna polomija. Zraven bi se rad opravičil še Alešu za mojo res bedasto napako v kvalifikacijah. Lep pozdrav! Citiraj Link to post
Strauss 0 Napisano October 12, 2009 Share Napisano October 12, 2009 Fajn je blo, čeprav zadnje 3 kroge sploh nisn mogu večnormalno vozit, ker se mi avto sploh ni več držal ceste, tak da so me na konc vsi prehiteval. Vmes smo se pa še kar borili, tud če v ozadju Sam ni mi jasno kako lahk pelješ to progo 2:02 . Jest komaj pod 2:07 prlezem. Pa na tekmi se je pokazalo da na ciljni ravnini ni pametno preveč z motorjem zavirat ker nabije obrate do amena in je enmu glih pred mano mopet odprlo. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano October 12, 2009 Share Napisano October 12, 2009 Hehe..Ja to z motorjem je res treba pazt, k ga je tut men odprlo popoldne, ko sva z Mesaričem nardila eno krajšo dirko. Lp Citiraj Link to post
cresh 0 Napisano October 12, 2009 Share Napisano October 12, 2009 Sreda 14.10.2009 ob 21:00 uri nagradna dirka. Pokrovitelj Videotop. Prijave so odprte na prvi strani...(dirko bo opazovala FIA!) Še 1x..ime in priimek! Ogrevalni krog! Kemikaze NE! Škoda k v sredo k je fuzbal. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano October 12, 2009 Share Napisano October 12, 2009 Hude borbe z Novakom... Vse kroge sva bla vsaj par ovinkov eden ob drugem! Good racing! start slo-racing borba borba 2 Citiraj Link to post
cresh 0 Napisano October 13, 2009 Share Napisano October 13, 2009 A je povezave zmanjkal predzadnji krog al je mene dol vrgl? K predzadnji krog ste vsi izginl. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano October 13, 2009 Share Napisano October 13, 2009 cresh ocitno samo tebi Drugač pa saj v sredo naša tekma tko ni pomembna, san marino bomo že zdrli...zanimiva za nas bo Poljska:Slovaška... Dejmo poljaki vsaj izenačeno igrejte! Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano October 13, 2009 Share Napisano October 13, 2009 So tile screeni iz rFactorja? Nisem še nikol vidu take dobre grafike iz tega špila! Če bom usposobu tale mod pa če bom meu čas, se mogoče tud jaz pridružim kakšni dirki! Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 13, 2009 Share Napisano October 13, 2009 Pek hude fotkE!! :mrgreen: http://www.shrani.si/f/3r/s7/3gKwoasy/image15.jpg Pa jih ornk sfotošopaš? Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano October 13, 2009 Share Napisano October 13, 2009 Photošopa še naloženga nimam Mam en 3 leta star Pain Shop Pro lol. Ampak sm ga vsaj navajen... Dela mam za eno tako slikco 5min max... Mouly ja iz igre. V igri vse nastavitve grafike na max, pa še AAvsaj 8x pa AF16. Pol pa še u ksnmu programcku mal spremenis kontraste, barve, itd in dodaš blur. So pa barve na telih fotkah res premočne... drugič bojo bl blede. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 13, 2009 Share Napisano October 13, 2009 Huda dirka bla učer zadnje dva kroga sva bla kr skupej z Kurentom, skorej bi šel mimo v zadnjih ovinkih, pa ni ratalo Zupan je pa prletu mim par ovinkov pred koncem ko petarda...ampak je šel mal predaleč Glavač pa Novak pa zadnje kroge skos vštric Citiraj Link to post
cresh 0 Napisano October 13, 2009 Share Napisano October 13, 2009 cresh ocitno samo tebi Drugač pa saj v sredo naša tekma tko ni pomembna, san marino bomo že zdrli...zanimiva za nas bo Poljska:Slovaška... Dejmo poljaki vsaj izenačeno igrejte! Matr pol pa T2 zaje**, pa glih z unmu srbinom sva neki mela. A sta bla 2 srbina? Ja sej morm nekje najdet v živo prenos tekme poljska:slovaška, pa tisto gledat,hehe Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano October 13, 2009 Share Napisano October 13, 2009 Ja sta bla 2. Ampak z Filipom je blo nekaj problemov, ga je mogu server dol vršt Z Vladimirjom pa verjetno ne bo problemov, zna pa dobr odfurat dirke. Citiraj Link to post
Recommended Posts