Skoči na vsebino

Trening dirke

Recommended Posts

• Odgovori 534
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

mAxL, to še ni razlog, da nebi mogl ene dirke odpeljat. Sej ni govora o prvenstvu...

Rajš Grobnik

Je kdo za da bi naredili prvenstvo Clio Cup ? Lahko bi ga jest organizeru

Par krogou pred q sem še za šalo delal čase 2.02,ko pa so prišle kvalifikacije nisem zmogel niti 2.03. No na štartu dirke mi je postalo jasno zakaj je bilo tako in sicer zaradi vklopljenega traction controla [Jaoo]icon_jaooo.gif[Jaoo]

No ja štart je uspel solidno, nato me je nekdo v 5 ovinku prvega kroga nabil v zid kjer se mi je nekoliko poškodovalo krmeljenje, ter padec s 4 mesta na 13..do konca dirke sem se prebil mislim da na 6. mesto in v zadnjih dveh krogih postavil 2 najhitrejša kroga..

Gledano na kratko je bila dirka zame popolna polomija.

Zraven bi se rad opravičil še Alešu za mojo res bedasto napako v kvalifikacijah.

Lep pozdrav!

Fajn je blo, čeprav zadnje 3 kroge sploh nisn mogu večnormalno vozit, ker se mi avto sploh ni več držal ceste, tak da so me na konc vsi prehiteval. Vmes smo se pa še kar borili, tud če v ozadju biggrin.gif Sam ni mi jasno kako lahk pelješ to progo 2:02 . Jest komaj pod 2:07 prlezem. Pa na tekmi se je pokazalo da na ciljni ravnini ni pametno preveč z motorjem zavirat ker nabije obrate do amena in je enmu glih pred mano mopet odprlo.

cresh ocitno samo tebi wacko.gif

Drugač pa saj v sredo naša tekma tko ni pomembna, san marino bomo že zdrli...zanimiva za nas bo Poljska:Slovaška... Dejmo poljaki vsaj izenačeno igrejte! :)

Photošopa še naloženga nimam :D Mam en 3 leta star Pain Shop Pro lol. Ampak sm ga vsaj navajen... Dela mam za eno tako slikco 5min max...

Mouly ja iz igre. V igri vse nastavitve grafike na max, pa še AAvsaj 8x pa AF16. Pol pa še u ksnmu programcku mal spremenis kontraste, barve, itd in dodaš blur.

So pa barve na telih fotkah res premočne... drugič bojo bl blede.

Huda dirka bla učer [ok] zadnje dva kroga sva bla kr skupej z Kurentom, skorej bi šel mimo v zadnjih ovinkih, pa ni ratalo :) Zupan je pa prletu mim par ovinkov pred koncem ko petarda...ampak je šel mal predaleč [iz] Glavač pa Novak pa zadnje kroge skos vštric :D

cresh ocitno samo tebi wacko.gif

Drugač pa saj v sredo naša tekma tko ni pomembna, san marino bomo že zdrli...zanimiva za nas bo Poljska:Slovaška... Dejmo poljaki vsaj izenačeno igrejte! :)

Matr pol pa T2 zaje**, pa glih z unmu srbinom sva neki mela. A sta bla 2 srbina?

Ja sej morm nekje najdet v živo prenos tekme poljska:slovaška, pa tisto gledat,hehe