MatejMejak 11 Napisano February 12, 2009 Share Napisano February 12, 2009 mihc: dej si naštimej več oversteera da ti ne bo tko zadnji konc odnašal....pa zavore si bolj naprej naštimej. Ma o čem vi to?? "Oversteer" (prekrmarjenje): avtu gre rit okoli ovinka "Understeer" (podkrmarjenje): avtu gre nos ravno in rit točno za njim in ne okol In tudi js ga driftam non-stop :?. Nič mi ni blo jasno ko sem prvič vozu Bo še zabavno na dirki Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 12, 2009 Share Napisano February 12, 2009 dobr zdej vem kaj je understeer pa kaj oversteer. sej sm prbližn vedu sam nism biu zihr. to je Novak neki shekou Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano February 12, 2009 Share Napisano February 12, 2009 Ma jst skos ta over pa under steer mesam....ne mene poslusat Citiraj Link to post
uporabniško ime 0 Napisano February 12, 2009 Share Napisano February 12, 2009 WTF? 1/2 dirke do konca vozm 3. pol pa na konc napiše DQ?!? Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 12, 2009 Share Napisano February 12, 2009 kaj?? a ti si munih? jao sta letela Mejak pa Novak.... zakaj je mogu it pa un čez bokse(ne vem točno kdo) :? Citiraj Link to post
uporabniško ime 0 Napisano February 12, 2009 Share Napisano February 12, 2009 kaj?? a ti si munih? jao sta letela Mejak pa Novak.... zakaj je mogu it pa un čez bokse(ne vem točno kdo) :? Je tako. Ne resno! Zakaj je to napisal?!? Drgač je bla fina borba s Fabjanom, sam prvima dvema itak ni noben kunkurenčn :mrgreen: Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 12, 2009 Share Napisano February 12, 2009 ja fajn sva letela sam onedva sta še bolj .jao tm sm vn zletu pol si pa ušel.... ampak sm te skor ujel Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano February 12, 2009 Share Napisano February 12, 2009 Hudo na Q - 1. mesto le 18 tisočink pred Novakom Dirka lepa, čista od štarta do cilja. Štart nekoliko zajebal (zamoril avto) in zgubu 1. mesto. Po Novakovi napaki sem ga uspel prehitet, vendar le za pou kroga, ko me je on nazaj, po moji katastrofalni "defenzivi". Presneta reč, sam js pa nimam pojma kako se vozi defenzivno . Do konca dirke vozli en za drugim na razdalji 0.5 - 1.5s. Se vidmo na naslednji Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano February 12, 2009 Share Napisano February 12, 2009 Q: Začel dobro s pole positionom...potem mi ga je speljal Mejak....naredil dober krog in ostal za Mejakom za mišjo dlako. R: Tudi meni je zamorilo avto na štartu....samo manj kot Mejaku s katerim sva se dobr bojevala....naredil sem napako in nisem hotel bit prasc pa totalno zaprt Mejaka (čeprav poznam par ljudi tukaj, ki bi to brez slabe vesti naredili), tako da me je prehitel, vendar sem ga ujel in nato držal vodstvo do konca. Mogoče bi šlo vse skupi hitreje, če se ne bi cel cajt bal, da bom skuru mašino, ker ponavadi preveč hitro menjam brzine navzdol. Tko da sm celo dirko vozil v višjih brzinah. Pa še bal sem se, da mi zmanjka bencina, ker nisem pričakoval tistga formation lapa. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 13, 2009 Avtor Share Napisano February 13, 2009 Rezultati včerajšnje dirke Munih, tebe sem odkljukav, ker je neki čudno razvrstilo tvoje rezultate (kaj si shekav ) Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 13, 2009 Share Napisano February 13, 2009 kdaj bo naslednja dirka? [Jel] Citiraj Link to post
uporabniško ime 0 Napisano February 13, 2009 Share Napisano February 13, 2009 Rezultati včerajšnje dirke Munih, tebe sem odkljukav, ker je neki čudno razvrstilo tvoje rezultate (kaj si shekav ) Neč nism hekau jest. A je možno da me je diskvalificiral zato, ker po koncu nism zapeleljav v bokse :? Sam lepa pa ni, da pridem 3. skoz cilj pa ne pokaže rezultatov Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano February 13, 2009 Share Napisano February 13, 2009 Pisalo je da si bil 11. možno da si kakšno kazen dobil pa je nisi odslužil al pa kej tazga. Citiraj Link to post
uporabniško ime 0 Napisano February 13, 2009 Share Napisano February 13, 2009 Pisalo je da si bil 11. možno da si kakšno kazen dobil pa je nisi odslužil al pa kej tazga. Čudn de me tut tuki ni http://online.slo-racing.com/results.ph ... nuoption=3 Za kaj nej bi pa dubu kazn? Na konc ka sm odpeleu krog po dirki sm faliu bokse za par m, se obrnu in šou v bokse. Sam lih ka sm not pršu mi na replayju samo vrže v bokse in napiše da sm 11. Loh de je to kej povezano z DQjem s kvalifikacijami pa pomoje ne Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 13, 2009 Share Napisano February 13, 2009 diskvalificiran si bil zato, ker si se peljal nazaj po progi, ko si bokse falil.... to bo to Citiraj Link to post
Recommended Posts