Skoči na vsebino

Sezona 2 [2011]

Recommended Posts

Kakšne imate kaj čase v Estorilu?

Dobro urco/dve v time attaku prišel do 1 33 5.

Poznam pa premalo cesto, da bi znal ocenit kako hiter sem.:oops:

Ker ciljam na visoko uvrstitev, dvomim da je to dovolj. 8)

• Odgovori 479
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

FA Španija [Reportaža] Po enoletnem premoru se je v ligo SloRacing vrnilo prvenstvo Formula Masters. Le to je med člani lige vzbudilo veliko zanimanja in kaj kmalu se je v tekmovanje prijavilo 24 n

MEH

Vsakotolko cajta mi zapaše naredit en video povzetek mojih dirk. Tokrat naredil video ponesrečene prve dirke v Estorilu. http://www.youtube.com/watch?v=8mypjTelrng

Posted Images

Ma jaz ne vem če je glih grip boljši je pa dejstvo da če maš ghosta ali pa linijo narisano je velik lažje vedno zadevat točke zaviranja in zavijanja...vsaj jaz sem mel tak filing tisto leto ko smo nazadnje masters teral.

Sodniške odločitve - Valencia

Jure Zupan: OPOZORILO! (preoptimistično prehitevanje, prepozno zaviranje in trk v nasprotnika)

Benjamin Kronaveter: OPOZORILO! (prepozno zaviranje, trk v nasprtonika)

Sodniki smo upoštevali da je bila to prva dirka in novincem smo nekoliko popustili. Za vaju dva je naslednjič avtomatsko neka kazen in vse dirke od zdaj naprej bodo obravnavane strožje. Prosim da prijavljate incidente (ne vsak dotik, ki vas nič ne stane), kajti le tako lahko zagotovimo čisto dirkanje. Žal ne moremo pregledati od vsakega dirkača celotnega replaya......če pa kaj opazimo, bo pa sigurno kaznovano.

Lp

Moj prvi test je tudi mimo. Vozil sem practice na serverju (ne vem kako je tam glede gripa) in prilezel do 1:33.1 po ca. 20 krogih. Še eno nulo pri krogih zraven, pa bo mogoče kaka sekunda manj, s tem da je občutek podoben Valencii... mislim, da sem pri maksimumu, potem pa še kar gre :)

Sodniške odločitve - Valencia

Jure Zupan: OPOZORILO! (preoptimistično prehitevanje, prepozno zaviranje in trk v nasprotnika)

A mi lahko poveš kje je bila napaka? Da si jo pogledam pa da vidim kje sem "kiksnu" da tega ne smem več počet.

A mi lahko poveš kje je bila napaka? Da si jo pogledam pa da vidim kje sem "kiksnu" da tega ne smem več počet.

Lahko povemo. Incidenta si imel dva:

-Zupan s poznim zaviranjem pokosil Dakskoblerja 1. dirka 260 sekunda

-Race1 krog-3 time--340,21 Jure Zupan-----pozno zaviranje

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...