FBR18 112 Napisano July 5, 2011 Share Napisano July 5, 2011 Kronaveter? (silicijeva dolina): Če gre za štart R2 sem bil na notranji strani in pred ovinkom jaz nisem mogel več zamenjat smeri. Dal mi nisi nič prostora tako da sva trčila. V bistvu ko sem videl da te obrača sem še vate zavil da sem te ja poravnal nazaj, da se nisi obrnil... tako da to je to če je to to Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 5, 2011 Share Napisano July 5, 2011 Silicijeva dolina, se opravičujem, če sem te kakorkoli osramotil oz. ti povzročil kakršnokoli škodo, ko sem sčrtal tvoj prispevek. To ni bil moj namen. V večini prvenstev, ki smo jih imeli do sedaj, smo ugotovili, da je bolje, če so prijave privatne in naslovljene direktno na sodnike. Mislim, da je tudi v tem prvenstvu bolje, če se prijave pišejo direktno sodnikom, ki vsako prijavo obravnavajo in predlagajo kazni. Prosil bi Gregorja, naj napiše kdo so sodniki, da ne bo dvomov, komu pošiljati prijave. Seveda sprejmem opravičilo, ker ste fejst fantje tukaj na Slo-racing portalu Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 5, 2011 Share Napisano July 5, 2011 Kronaveter? (silicijeva dolina): Če gre za štart R2 sem bil na notranji strani in pred ovinkom jaz nisem mogel več zamenjat smeri. Dal mi nisi nič prostora tako da sva trčila. V bistvu ko sem videl da te obrača sem še vate zavil da sem te ja poravnal nazaj, da se nisi obrnil... tako da to je to če je to to Ravno obdelujem video in če se bo vodstvo strinjalo ga bodo objavili in tam se bo videlo to kar se pač bo :wink: Meni je glavno,da se dirka,druži,vse to je užitek in če ti praviš,da si me nazaj poravnal pomeni samo nekaj : da si voznik iz pravega testa,kar za sebe ne morem trditi,saj se komaj privajam Link to post
gregor vodicar 476 Napisano July 5, 2011 Avtor Share Napisano July 5, 2011 Ja vejretno bo to res boljše, da se prijave piše zgolj sodnikom (Rihtar, Vodičar, Trošt). Prijave se lahko odda največ 48 ur po dirki. Če ima še kdo željo biti sodnik, (mogoče kakšen iz wtccja).. pek, mejak,.. naj mi napiše ZS, da bomo 4. da se da bolj objektivno razsoditi, če sta recimo 2 sodnika vpletena v incident. 1 Link to post
sennas 1 040 Napisano July 5, 2011 Share Napisano July 5, 2011 Prijave izjemoma samo tokrat 48 ur po dirki, po tem času so prijave neveljavne (čas imate do srede 24:00). Od Estorila dalje (vključno z njim) so prijave zgolj in le samo v torek do 24:00. Prijave prej in kasneje ne bodo upoštevane. Kdor ne bo napisal točnega časa v replayu kdaj se je incident zgodil (npr. 362 sek.) in kaj se je zgodilo se prijava smatra kot neveljavna in ne bo upoštevana. Link to post
sennas 1 040 Napisano July 5, 2011 Share Napisano July 5, 2011 greš v igro, Replay theatre in tam dobiš dirko. Še prej je dobro če ti jih sploh snema, kar pogledaš v Options - Game Options in označiš replaye na ON. To bi blo nekako to. 1 Link to post
daks 193 Napisano July 5, 2011 Share Napisano July 5, 2011 zakon hvala, nisem vedel, bo treba mal pogledat Link to post
mrhar 102 Napisano July 5, 2011 Share Napisano July 5, 2011 Tudi jaz se strinjam z Gregorjem in Andrejem, da se prijave pišejo samo sodnikom, ker bo tako najboljše za vse. Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 6, 2011 Share Napisano July 6, 2011 Fantje,naredil sem filmček prve dirke.Nisem ravno mojster samo bi ga vseeno delil z vami,če mi dovolite 1 Link to post
sennas 1 040 Napisano July 6, 2011 Share Napisano July 6, 2011 Ja kar, z veseljem bomo pogledali Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 6, 2011 Share Napisano July 6, 2011 Sicer sem naredil samo 1.R ,ker moram iti stanovanje barvat Link to post
gregor vodicar 476 Napisano July 6, 2011 Avtor Share Napisano July 6, 2011 Ja sej je uredu.. samo daj link a ne? Link to post
Recommended Posts