gregor vodicar 476 Napisano November 7, 2011 Avtor Share Napisano November 7, 2011 Q: Nikakor mi ni uspelo narediti čistega kroga tako da šele 8. mesto. R1: štart ok in po začetni zmedi pridem na 4. mesto, kjer ostanem do konca dirke.. R: štart iz 5. mesta mi je uspel fenomenalno, saj sem se brez problema odpeljal na 2. mesto. Potem pa v zadnjem ovinku prileti mirko direkt v rit in pristanem v pesku.. Do konca s še nekaj napakami prilezem do končnega 6. mesta.. Res je bilo smotano ker je laggalo. Za vožnjo v gužvi je bilo to zelo moteče.. Link to post
PEK 2 291 Napisano November 7, 2011 Share Napisano November 7, 2011 Najhitrejši čas 1. in najhitrejši 2. dirke.... je enak? Maxl a to si GPCOS sfuku neki al kako Link to post
sennas 1 040 Napisano November 7, 2011 Share Napisano November 7, 2011 Najprej bi si rad zahvalil Nejcu Janovljaku (KOKL), da nam je dal server na optiki, tako da ne vem zakaj je "lagalo". Morejo bit zunanji vzroki (nekdo od udeležencev)! Na 2 serverjih da tako laga je nekaj misterioznega no. Q: Odpeljal sem super krog, dovolj za 3.mesto za starima gardama Race serije. R1: Dober štart, nekaj sva se borila z Mirkotom, žal je skakal kot en kenguru, ampak sva pazla in je blo ok. Potem je anredu napako, a semi spet približal in po spletu naključij sem lahko ubranil 2. mesto. Super dirka za moje izkušnje s temi mastersi. R2: štartal 7, kr v redu, lag, gužva, ampak vse po propisima, pridem 6ti ven iz prvega ovinka. V zadnjem se eni strički zavrtijo, tako da sem na tretji poiziciji, zadaj pa Glavač. Itak me prehiti po par krogih in potem samo še križarim na četrtem, čeprav se mi spet Mirko približa, mi uspe ostat tam. Dober vikend zame in upam da bom lahko napadel skupno 3. mesto, čeprav bo izjemno težko. Konkurenca je namreč izjemna, se ne spomnim da bi bla kdaj tolko, v vseh serijah na sloracing so alieni (bi skor primerjal s svetovno ravnijo, ker se sploh ne da hitrej pelat no, vam rečem ). Tako da bravo vsem. Lp Link to post
sennas 1 040 Napisano November 21, 2011 Share Napisano November 21, 2011 Danes je še zadnja dirka serije Masters. Pridite 2 Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 21, 2011 Avtor Share Napisano November 21, 2011 smo ze trije Link to post
Ale 472 Napisano November 21, 2011 Share Napisano November 21, 2011 Kva je PEK, a maš spet "sestanek" pa ne veš, če boš do takrat že doma? Link to post
PEK 2 291 Napisano November 21, 2011 Share Napisano November 21, 2011 frend ma rojstn dan... sam se se ni zjasnu kdj bo castil Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 21, 2011 Share Napisano November 21, 2011 Mene žal spet ni Že par mesecev med tednom v poštev pridejo samo srede... in še to pogojno Ima kdo v lj sobo za minimalno ceno z maksimalnim internetom? Link to post
sennas 1 040 Napisano November 21, 2011 Share Napisano November 21, 2011 Server je up. Ime: Slo Masters Geslo: sloracing Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 21, 2011 Share Napisano November 21, 2011 "Uradni" pride po 16h Link to post
vajtos 227 Napisano November 21, 2011 Share Napisano November 21, 2011 Mene tudi nebo ker sem v službi, tako da GL vsem Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 21, 2011 Avtor Share Napisano November 21, 2011 Upam, da dons vsaj eno dirko zmagam, ker letos je še nisem Čist razočaran nad rezulatati.. Je pa res da so primerni količini treningov.. Link to post
Recommended Posts