Skoči na vsebino

Sezona 2 [2011]


Recommended Posts

Q: Nikakor mi ni uspelo narediti čistega kroga tako da šele 8. mesto.

R1: štart ok in po začetni zmedi pridem na 4. mesto, kjer ostanem do konca dirke..

R: štart iz 5. mesta mi je uspel fenomenalno, saj sem se brez problema odpeljal na 2. mesto. Potem pa v zadnjem ovinku prileti mirko direkt v rit in pristanem v pesku.. Do konca s še nekaj napakami prilezem do končnega 6. mesta..

Res je bilo smotano ker je laggalo. Za vožnjo v gužvi je bilo to zelo moteče..

Link to post
  • Odgovori 479
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

FA Španija [Reportaža] Po enoletnem premoru se je v ligo SloRacing vrnilo prvenstvo Formula Masters. Le to je med člani lige vzbudilo veliko zanimanja in kaj kmalu se je v tekmovanje prijavilo 24 n

MEH

Vsakotolko cajta mi zapaše naredit en video povzetek mojih dirk. Tokrat naredil video ponesrečene prve dirke v Estorilu. http://www.youtube.com/watch?v=8mypjTelrng

Posted Images

Najprej bi si rad zahvalil Nejcu Janovljaku (KOKL), da nam je dal server na optiki, tako da ne vem zakaj je "lagalo". Morejo bit zunanji vzroki (nekdo od udeležencev)! Na 2 serverjih da tako laga je nekaj misterioznega no.

Q: Odpeljal sem super krog, dovolj za 3.mesto za starima gardama Race serije. :)

R1: Dober štart, nekaj sva se borila z Mirkotom, žal je skakal kot en kenguru, ampak sva pazla in je blo ok. Potem je anredu napako, a semi spet približal in po spletu naključij sem lahko ubranil 2. mesto. Super dirka za moje izkušnje s temi mastersi.

R2: štartal 7, kr v redu, lag, gužva, ampak vse po propisima, pridem 6ti ven iz prvega ovinka. V zadnjem se eni strički zavrtijo, tako da sem na tretji poiziciji, zadaj pa Glavač. Itak me prehiti po par krogih in potem samo še križarim na četrtem, čeprav se mi spet Mirko približa, mi uspe ostat tam.

Dober vikend zame in upam da bom lahko napadel skupno 3. mesto, čeprav bo izjemno težko. Konkurenca je namreč izjemna, se ne spomnim da bi bla kdaj tolko, v vseh serijah na sloracing so alieni (bi skor primerjal s svetovno ravnijo, ker se sploh ne da hitrej pelat no, vam rečem :D). Tako da bravo vsem.

Lp

Link to post
  • 2 weeks later...
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...