Skoči na vsebino

Sezona 2 [2011]

Recommended Posts

Tole je pa bila dirka...vsaj za mene :D

Vadim in se mi je zdelo, da peljem kar solidne čase, pol pa pride Vedran. Oh well, gremo probat enega starih setov... v prvem poskusu trenutni P1, samo wow.

Q: Takoj odpeljal zelo hiter krog, nato pa koncentracija in 2. split za 1:22.1xx, a je bil zadnji sektor slab in 1:22.3xx, vseeno pole.

R1: Soliden štart, še dobro da je Vedran bil na P4. V t1 grem kot prvi in tam ostanem brez napake in s povečevanjem prednosti do 13. kroga, ko sem naredil majhno napako, a nisem spustil takoj gasa. Sledila je kazen, Vedran pred mene. Na koncu me je pustil naprej, sicer nisem vedel zakaj, sem že spuščal gas a zadaj se je bližal Vodičar in sem samo šel. Perfektna dirka z minimalno napako.

R2: štartam 8. in kmalu ugotovim, da bo zelo težko iti naprej, saj so bili spredaj dvoboji in se ni dalo nič narediti. Na žalost je prišlo pred mano do par bumpov in začnem prihajati v ospredje. Trošt me spusti naprej, nato je sledil lov na Dakskoblerja, ki pa se je sam izločil. Kar naenkrat sem spet 1. in sem moral samo držati prednost pred Bevčičem, kar mi je tokrat uspelo.

Pole in 2 zmagi... carski ponedeljek, prve zmage - tudi če nekaterih ni bilo na dirko, je bil Vedran več kot odlična konkurenca in motivator :)

• Odgovori 479
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

FA Španija [Reportaža] Po enoletnem premoru se je v ligo SloRacing vrnilo prvenstvo Formula Masters. Le to je med člani lige vzbudilo veliko zanimanja in kaj kmalu se je v tekmovanje prijavilo 24 n

MEH

Vsakotolko cajta mi zapaše naredit en video povzetek mojih dirk. Tokrat naredil video ponesrečene prve dirke v Estorilu. http://www.youtube.com/watch?v=8mypjTelrng

Posted Images

Hmm... No ja, po dobrih časih že na treningih, super

Q in P2, potem pa polom na

R1, iz zadnjega (13?) mesta prišel na 8.

R2: Med odmorom ugotavljam da se še nikoli ni dobro izšlo, kadar sem štartal v ospredju...

in pole position [dance] Pa že more bit tko, se bom počasi navadu sem rekel, in se odločil

da grem čimbolj previdno da se navadim dihanja za vrat.. Nekaj časa P1, potem pa napaka

in počasi padel na P5.

Bo treba na Laguno Seco se pripravt, čez dva tedna je tam dvodnevni paket :) akcija!

Jest bom pa samo neki reku!

Raje imam dirke z 11 ljudmi braz kamikaz in izredno čistim dirkanjem, kot pa dirko z 20 folka, kjer se jih 10 razbije v prvih 3 krogih. To danes je res bilo dirkanje! Niti enega incidenta nisem videl!

Potem pa bom jaz raje kar nehal dirkat [iz]

Se moj opis dogodkov..

Q: mislim da p5. Pricakoval sem slabse mesto, ker sem prej odpeljal manj kot 10 krogov.. Sej zaostanek je bil res kar velik :)

R1: startam ok, in po napaki bevcica pridem na 3 mesto, kjer ostanem do konca dirke.. Kralj in erzen pred mano sta bila prehitra, trost za mano pa prepocasen..

R2: Start iz 6 mesta, kjer me takoj prehiti kralj.. Nato pa po moji napaki v zacetku dvoboji s trostom, ki me je malo grdo odrinil na travo, bevcicem in kraljem.. Koncam na 7. mestu.

Ja tale masters mi kar nekako ne gre.. Verjetno so problem tudi setupi, saj grem vedno na net in potegnem dol tiste z najboljso oceno.. top3 je letos ze skoraj nedosegljiv, upam pa da pridem vsaj v top5.

Se vidimo v laguni :)

Q1 8 mesto kjer je bilo med 5 in 8 le 24 stotinke sec razlike izstopal Kralj med formulisti na dirki je slo u redu dokler nisem prisel za brata Nejca , ki je tako nesramno zapiral,da nisem mogel mimo {hehe hec dobro je zapiral} tako da sem se 2x zavrtel in posledicno 11.mesto. R2 startal katastrofa potem preboj naprej po napakah nekaterih in nato kooonnncno tudi mimo brata Nejca nato sta me ujela in prehitela se Vodicar G. in Kralj ter koncno te tocke.8.mesto ja USPEH ni kaj. Laguna nas vabi po nove tocke. [ok] Je pa res pohvalno,da ni bilo nekih hudih incidentov. [ok]

Uredil - mrhar

No ja boljša bera točk kot sem prvo pričakoval.

Q: Bolj ko sem setup šraufal bolj sem se lovil ni mi ratal pa bok.

Nevem kam kej gledate ko pravte brez kakšnih incidentov "madona" v R1 in R2 ste me zbrcal na začelje.

V R1 kr v prvem ovinku Trošt v R2 pa Kralj. :oops:

• 2 weeks later...

Q: dober krog, PB in P5

R1: na štartu kot ponavadi nekaj izgubil, potem sem pa ujel ritem in lepo do finiša na P5.

R2: štart dobr, izgubim samo 1 pozicijo in sem na P5, potem pa več lastnih napak do konca, in končam predzadnji,

vseeno je bla dirka kar zanimiva!

So mi pa zelo všeč te formule, dobro grejo, lepo se držijo, pa tut gume zdržijo :)

škoda da je samo še ena dirka do konca prvenstva...

Q super čas in Pole.

R1 odrinem z mesta dobro in odpeljem zmagi naproti.

R2 malo več borbe po slabem prvem zavoju, a le uspem priti na TOP3 za Vedrana in Kurenta. Proti koncu prehitim Vedrana (zaradi njegove napake) in se podam za Kurentom, a me napaka stane moznosti za napad na 1. mesto.

Skupno zadovoljen, edin skoda da (mi) je zlo lagalo, drugače pa res super vozit te formulce, se drzijo ceste kot pjanc plota.

Čestitke Kurentu za zmago.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...