Skoči na vsebino

Sezona 2 [2011]


Recommended Posts

  • Odgovori 479
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

FA Španija [Reportaža] Po enoletnem premoru se je v ligo SloRacing vrnilo prvenstvo Formula Masters. Le to je med člani lige vzbudilo veliko zanimanja in kaj kmalu se je v tekmovanje prijavilo 24 n

MEH

Vsakotolko cajta mi zapaše naredit en video povzetek mojih dirk. Tokrat naredil video ponesrečene prve dirke v Estorilu. http://www.youtube.com/watch?v=8mypjTelrng

Posted Images

Q: odpelal 2 kroga tuk da je blo in to je to

R1: dober štart in potem borba kake 4 kroge s kraljem, kurentom pa še kom..no nato napaka in lovljenje dirkalnika do 9 kroga in končno 5 mesto se mi zdi

R2: rahel dež kar je popestril dogajanje in sem iz 5 mesta prišel na 2 mesto kjer so ble res dobre borbe s troštom,novakom,...potem sem se malo ulovil in držal tempo do predzadnjega ovinka kjer sem storil napako in končno 5 mesto..spet

najbolši vikend do zdej, dobre borbe fantje in dekleta [ok]

Link to post

Haha! Moja prva online zmaga! [champ]

Q: Naredil samo en hiter krog, zaradi problemov z netom, pa s sekanjem.. [iz] ampak je tist bil super, tko da P4.

R1: Na štartu pridem najprej na 2. mesto zaradi nesreče, se mi zdi da po prvi šikani pa na 1. in tam ostanem do konca - 1.zmaga :)

R2:Štartam 8., se mi zdi, do šikane previdno, padem na 10., nato pa lepo napredoval, na koncu P4, vmes pa super dvo in troboji,

čez cilj pridemo 2.,3.,4. v razmaku 0.4 sekunde

Zakon! [owje]

Link to post

[wall]

Q: P3, krog ni bil glih perfekten ampak sem bil kar zadovoljen..

R1: Sranje na štartu (verjetno moja krivda), nato pa vožnja brez prvega krilca in s polomljenim vzmetenjem.. Ko grem zadnjič čez ascari, sem bil že preveč "sproščen", zapeljem malo preširoko in dobim stop&go kar je pomenilo +20s na koncu in tako sem iz 5. padel na nehvaležno 9. mesto.

R2: Štart ok nato sem v ascariju rahlo zadel zelo previdnega bevčiča (se opravičujem), nato pa več ali manj krajše borbe do končnega 6. mesta..

Vikend, ki ga bom probal čimprej pozabit...

  • Upvote 1
Link to post

Q: Po pričakovanju glede na videne čase iz practic in še celo boljše ker enga aliena ni blo.

R:1 Hja še kr dober dokler me Vedranio ni dohitel in poslal u planke nakar sem nadaljeval čeprav so me skor vsi prehitel in tudi avto se je po karambolu zlo čudno obnašal mogoče napačna izbira gum ker sem imal v obeh dirkah Wet in verjetno napačna izbira ja no kljub vsemu končal v točkah čeprav zadnji(8).

R:2 Malo jezen zaradi slabe prve dirke in po izteku prve šikane ,sem imal dober občutek "da sedaj pa neki bo" no in občutek me ni prevaral.

Link to post

Q: Uspel mi je perfekten krog, 1.45.2, moj prvi pole position v masters. Hvala Vedranu za super set! :)

R1: Napačno sem predvideval, nataknil dežne gume. V redu na štartu, prvi v prvem ovinku, potem pa nobenega gripa in me prehitijo vsi po vrsti, zelo sem jezen, nardim napako v lesmu 2 in mi ograja odbije prednje desno kolo. Končam. Čestitke Mateju za prvo zmago!

R2: Odločim se, kljub damp track, za slicks, ker moram tvegati, saj štartam 12ti. Super štart, previdno v prvi zavoj, pridobim takoj nekaj mest, nekaj jih zanese, sem takoj tam na 6tem. Potem vozim res dobro, brez napak, super borbe z Selčanom, Dakskoblerjem, Kraljem, ostanem zbran do konca, jih uspem premagat in pridirkam na drugem mestu, Miro je predaleč. Ena mojih najboljših dirk vsekakor.

Lp

Link to post
  • 2 weeks later...

Jaz bom pa kar že sedaj povedal da se odjavljam iz prvenstva. Stvar je bila sicer na začetku malo drugače zastavljena, sedaj pa kot stvari stojijo, nima smisla da hodim direkt na dirko brez treninga.

Poleg tega že za F1 ne najdem časa za treninga, kje je še iRacing, tako da žal preveč stvari in premalo časa. Sploh pa slednja vzameta celega človeka za rezultat.

Link to post

Ja za ponedeljek pa tut jaz ne obljubim da pridem.. ni še sigurno, ampak bom verjetno do takrat brez interneta, tako da že zdaj povem.

Lepo dirko če me ne bo! (drugače pa tut :) )

Link to post
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...