Skoči na vsebino

Sezona 2 [2011]

Recommended Posts

Prvi krog sem naredil dejansko včeraj ob 8. na serverju, tako da čudeža nisem pogruntal v pol ure in 5 krogih. Štartal vredu dokler me ni nekdo zrinil po 100m štarta... potem sem se še nekaj matral zadaj vendar ni bilo nobene konstatnosti, tako da sem zadevo raje zaključil in šel frendu zrihtat komp :P Vsaj eno pametno delo :D

• Odgovori 479
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

FA Španija [Reportaža] Po enoletnem premoru se je v ligo SloRacing vrnilo prvenstvo Formula Masters. Le to je med člani lige vzbudilo veliko zanimanja in kaj kmalu se je v tekmovanje prijavilo 24 n

MEH

Vsakotolko cajta mi zapaše naredit en video povzetek mojih dirk. Tokrat naredil video ponesrečene prve dirke v Estorilu. http://www.youtube.com/watch?v=8mypjTelrng

Posted Images

Glede na to da sm u petek neki probavo tole formulo masters, lih u Imoli, pa pelu med 1:42.. in 1:43..., boti pa 1:39--1:40, sm lahko kr zadovoljen z časom....:) Sicer je pa kr konkretno zaj... vozt tole škatlo...:S

• 2 weeks later...

Sodniške odločitve - Imola

Aleš Kurent: +25s pribitka h končnemu času za 1. dirko v Imoli (po štartu povzročil nesrečo z Janovljakom).

Mirko Novak: +15s pribitka h končnemu času za 2. dirko v Imoli (v borbi s Troštom pred šikano Variante Alta, slednjemu ni pustil prostora na stezi, potem pa še zaradi dotika sekal šikano in s tem pridobil nekaj prednosti).

Še zmeraj bolj skopo prijavljate incidente...

Opozorila do sedaj:

Jure Zupan - 1

Benjamin Kronaveter - 1

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...