Tomaž Eržen 1 083 Napisano July 18, 2011 Share Napisano July 18, 2011 Q: P4, krog ni bil optimalen, smo pa bili vsi zelo blizu na vrgu R1: Zanimiva dirka, kar nekaj dvobojev z Glavačem in Šostrom, na koncu P4. Kaj več dvomim, da se je dalo. R2: Štartal spet četrti, v T1 zelo previdno po zunanji, zato sem se izognil crashu, ki ga je povzročil en Mercedes. Nato spet dvoboji, dokler nisem na zaviranju ravno v napačnem momentu dobil zavetrja za Glavačem - na koncu ravnine - tako da sem ga butnil. Hitro sem si ga drznil še zravnat v smeri proge in podzavestno počakal, da se odpelje mimo. Padec na P8 in lov za tistimi spredaj. Prilezel sem do P5 in v zadnjem krogu sta se Šoster in Kralj odločila, da se zrineta s ceste in mi podarita stopničke. Hvala Link to post
gregor vodicar 476 Napisano July 18, 2011 Avtor Share Napisano July 18, 2011 Q: PB in Pole. R1: Vedran me prehiti v prvem ovinku in nato do konca dirke počasi poveča prednost na okoli 4s. Nič posebnega.. R2: Štartam iz 7 mesta in nato vidim neko vrtenje pred sabo, nato pa me nekdo pribije od zadaj in me zavrti. Dirko sem posledično začel iz zadnjega 18 mesta. Do 13 mesta nisem imel težav, ker so se večinoma vsi sami "izločili" potem pa je bilo zanimivo z Mrharjem, Daskoblerjem in Bevčičem. Enkrat je prišlo do zelo čudne situacije in sicer izhod iz tiste smotane najpošasnejše šikane.. Vzporedno smo peljali Mrhar, jaz in Daskobler.. Kar naenkrat sta me stisnila v sendvič, in nisem imel prav kaj.. Na mojo srečo sta jo slabše odnesla vidva Z vikendom srednje zadovoljen, sem pa prepričan, da tole niso končni rezulatati ker prvi ovink je bil katastorfa. Mislim da sta bila glavna povzročitelja Šoster in Rihtar. Link to post
PEK 2 291 Napisano July 18, 2011 Share Napisano July 18, 2011 Prišel domov in komaj ujel Q. Odpeljal 3-4 kroge v Q z Valecia setupom in to je bil ves moj trening za današnje 2 dirke... Q se mi zdi da končal 8. R1 nekako iskal kje se bremza v ovinke... največ tezav mi je delal T1, ampak kasneje sem se navadil tako da sem proti koncu lahko vozil 32.0 in prišel na 3. mesto. Za R2 bil siguren, da lahko dosežem več, glede na 12 krogov treninga iz 1. dirke. Zapletel sem se v šikani z Šoštrom, a sem ga poravnal, tako da nisva izgubila nobenega mesta. Kasneje v lovu za stopničkami od zadaj dobim Erzena (ni problema se zgodi), me pridno počaka a skupaj izgubiva nekaj mest (3 se mi zdi). No, potem podivjam in odplejem tudi pod 32.0., prehitim Vedrana in Šoštra, se podam v lov za Mirkom, a mi zmanjka en ovinek za 1. mesto. Zadovoljen z izkupičkom točk, sploh glede na to da sem z obema dirkama vred odpeljal pod 30 krogov. Link to post
daks 193 Napisano July 18, 2011 Share Napisano July 18, 2011 Pod prvo opravičilo Janiji Šošterju za, hvalabogu, rahel dotik na R1 v 9. krogu. Drugače pa lep vikend, izboljšal sem rezultate iz Valencie Q: uspel mi je dober krog in začel R1 s 7.mesta, kar je več kot sem pričakoval R1: dober štart, dobra dirka, užival v 6.mestu R2: po trku s puščico v prvem ovinku sem se bal da bo kaj polomljeno, a je avto lepo peljal naprej. kar nekaj napak, dotikov in zasuk so me pripeljali na 8.mesto. V redu rezultat, dirka pa slaba. Komaj čakam da se zavrti ta "summer break" in se dobimo v Imoli edit: Mrhar in Vodičar, res je bila neka čudna situacija ja, peljali smo točno vzporedno, tako da smo, kakor jaz vidim v replayu, imeli malo mrtvega kota, kaj se sploh dogaja. Škoda.. racing accident bi reku Schumi Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 18, 2011 Share Napisano July 18, 2011 Totalno nezadovoljen z dirko Q: Totalno nezbran,slabe nastavitve dirkalnika,premalo vaje oz.odpeljanih krogov na treningih. R1: kar dober štart,dokaj previdno v prvi zavoj,potem pa se je začelo zaletavanje(tudi jaz sem enkrat izrinil-prepozno zaviranje-sory).dirkalnik je preveč driftal in temu tudi primeren konec. Tukaj napaka, za katero se iskreno opravičujem in bo sigurno kazen Tukaj pa se vidi, da so bile nastavitve v totalnem k***u R2: V enakem stilu se je nadeljevalo v drugi dirki,le da tukaj nisem nikdar zajebo (vsaj zdi se mi,kolikor sem gledal posnetek) Tukaj me nasadi eden od Monsterja Povzetek: Hvala bogu,da je za mano in če ne bom naredil boljših nastavitev sem odpisan Link to post
sennas 1 040 Napisano July 18, 2011 Share Napisano July 18, 2011 Prepovedano lepljenje slik in komentiranje nesreč, kdor ma kaj naj prijavi..........na forumu bo izbrisano. Kronaveter, tisto sem bil jaz, se opravičujem, nimam kaj rečt. Prav tako opravičilo Mirkotu in Sandiju, danes ni bil moj dan, sploh ne na drugi dirki. Link to post
MirO 67 Napisano July 18, 2011 Share Napisano July 18, 2011 Andrej, mislim da res ni bil tvoj dan in tudi prava F1 z dovolj fuksi, pa mal so te tudi živčki izdal Sej bo "nč bat sam žgat" Link to post
baty 484 Napisano July 18, 2011 Share Napisano July 18, 2011 Jahhhhhhhhhh kaj naj rečem.Malčk preveč "divjega zahoda"je blo prisotnega. q.6 spet le 3 desetinke od prvega,kaj je bilo zelo dobro Štart obupen-izgubil enih 5-6 mest,2X fanj pošlatan po riti in končno 16 mesto Ps.Vsekakor vaju ne bom prijavil,ker še nikoli nisem nobenega.Se pač zgodi.(mogoče ste premalo aktivni online,in brez teh izkušenj je zelo težko ocenit različne stile šoferjev) 2 dirka kar zanimiva,nekaj mest pridobil,Gregorja pa mi ni uspelo kaj dosti zadržat za mano,v tisti oštri šikani sem nostop ene pol sekunde zgubljal.le proti koncu dirke sem to malč popravil,a teh 13 krogov kr hitro mine. čestitke ta hitrim ,še posebej pa ta previdnim Link to post
gregor vodicar 476 Napisano July 19, 2011 Avtor Share Napisano July 19, 2011 (urejeno) Incidente lahko prijavite danes do 24:00. Prijava preko ZS enemu izmed sodnikov (Gregor Vodicar, Adri, sennas, zokid) Ker je naslednja dirka 5.9.2011 in je do takrat 1 mesec in pol, bo server približno do sredine avgusta neaktiven. Uredil July 19, 2011 - gregor vodicar Link to post
baty 484 Napisano July 20, 2011 Share Napisano July 20, 2011 Vsakotolko cajta mi zapaše naredit en video povzetek mojih dirk. Tokrat naredil video ponesrečene prve dirke v Estorilu. http://www.youtube.com/watch?v=8mypjTelrng 3 Link to post
Adri 622 Napisano July 20, 2011 Share Napisano July 20, 2011 Pi*da zdej bodo pa že vse vedeli kar sem napisal za report - kako je potekala tvoja dirka. Hehe Link to post
baty 484 Napisano July 20, 2011 Share Napisano July 20, 2011 ups sorry,ma nism dolgo zdržal brez, da bi kaj ustvarjal z raceonom.Tej prosti kameri v replayu se nisem mogu upret. PS.Bom drugič ,če bom na volji ,posnel izlete iz cest,ker so vedno spetakularni,če jih pod pravim kotom posnameš.Tako bo volk sit in koza cela Link to post
Adri 622 Napisano July 20, 2011 Share Napisano July 20, 2011 Hehe. Ne sej je fajni video, prav zanimivo ga je pogledat. Še boljše kot izlete pa raje naredi race povzetke v videju. Link to post
zamex23 1 242 Napisano July 20, 2011 Share Napisano July 20, 2011 dobr sm vaju sprovociru Link to post
baty 484 Napisano July 20, 2011 Share Napisano July 20, 2011 Eja predolgo bi trajalo za vse spravit skupaj.Ma itak so toji povzetki s slikami super narejeni,videa sploh ne rabiš,tako lepo to poveš!! Ja ja bom jst kr incidente pa razne fore to skup zlagal Link to post
Recommended Posts